Çok sağolun. Allah razı olsun. İnşallah pozitif çıkar ve sağlıkla ilerler. Rabbim gönlünüze göre versinDüşük olmasında yüksek olsun çok da bı fark değil hiç kendinizi strese sokmayın. Gayet iyi bende bugün test yapicam benim içinde dua eder misin
Amin Allah razı olsunÇok sağolun. Allah razı olsun. İnşallah pozitif çıkar ve sağlıkla ilerler. Rabbim gönlünüze göre versin
Test yapımız mıAmin Allah razı olsun
Yok daha eşim gelmedi 7 gibi yapicam şuan sıvı almıyorum doğru sonuç çıkar inşallah korkuyorum bı yandan da negatif görmekten çok umutluyum çünküTest yapımız mı
Canım sık sık idrara çıkma isteğin varsa gebelik var ben 2 kez tecrübe ettim iksindede öyle.saatte 3 kez lavaboyaYok daha eşim gelmedi 7 gibi yapicam şuan sıvı almıyorum doğru sonuç çıkar inşallah korkuyorum bı yandan da negatif görmekten çok umutluyum çünkü
Benimde öyle ama enfeksiyon da var o yüzden olmayabilir diye korkuyorum eşimin de ne zaman geleceği daha bellisiz belki sabah ilk idararla yaparımCanım sık sık idrara çıkma isteğin varsa gebelik var ben 2 kez tecrübe ettim iksindede öyle.saatte 3 kez lavaboya
İnşallah vardırBenimde öyle ama enfeksiyon da var o yüzden olmayabilir diye korkuyorum eşimin de ne zaman geleceği daha bellisiz belki sabah ilk idararla yaparım
Nolur bana dua et çok ihtiyacım var inşallah bende senin gibi güzel haberler alırımİnşallah vardır
İnşallah ya sende leke yasamissin o bana umut o
Ben biraz önce kan testi verdim 2 saate çıkar dediİnşallah ya sende leke yasamissin o bana umut oldu
İnşallah vardırBen biraz önce kan testi verdim 2 saate çıkar dedi
Benim testim böyle oldu ama testen yarım saat önce tuvalete gitmiştim testi yapmadan önce de yarım bardak su içtim 15 dk da çıktı sizce var mı saat 9 gibi de erken gebelik testi de yapicam ama umutsuz
Saat 9 gibi yaparımBunda çıkmıyor canım ya erken olan gebelik testini yap
İnşallah güzel çıkarSaat 9 gibi yaparım
Malesef yok canım.Olsa 13 veya 12.gün çıkıyor bende de yok..tecrübeyle sabitBenim testim böyle oldu ama testen yarım saat önce tuvalete gitmiştim testi yapmadan önce de yarım bardak su içtim 15 dk da çıktı sizce var mı saat 9 gibi de erken gebelik testi de yapicam ama umutsuzum
Canım maşallah değerlerin çok güzel ben negatif bir şey olduğunu düşünmüyorum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimizin inşallahSlm kızlar. Beta hcg değerlerim şöyle
7 aralık: 34.6
9 aralık: 85.3
15 alalık: 1000
9 aralıktan sorna 6 gün bekledim öyle kan verdim. Sizce normal mi. Bilgisi olan var mı
Evet bende öyle düşünüyorum çok umutluydum çok kötü hissediyorumMalesef yok canım.Olsa 13 veya 12.gün çıkıyor bende de yok..tecrübeyle sabit
Allahım gönlüne göre sağlıkla sıhhatle hayırlı olanı sana en kısa zamanda göndersin canım. İnşallah kalbinden geçen gibi olur herşeyNolur bana dua et çok ihtiyacım var inşallah bende senin gibi güzel haberler alırım
Bu da bozuk çıktı umudum yok zaten adeti beklicemİnşallah güzel çıkar
Canım bak bende pko var femara kullandığımı 2.ayında gebe kaldım pıhtılaşmadan düştü.sonra 4 ay sonra yine kaldım femara yla oda düştü pıhtılaşma varmış mal doktor teste başta göndermedi yani eğer başka sorunun yoksa pko ise ve eşte sorun yoksa pko hiç sorun değil oluyorEvet bende öyle düşünüyorum çok umutluydum çok kötü hissediyorum