- 15 Ocak 2023
- 2.687
- 1.032
Biraz geç çıktı evet tekrarlamak istiyorum ama testim yok pazartesi gününe kadar adet olmazsam kan vericemYani evet görünüyor ama ne zaman çıktı canım 10 dakika sonrasını dikkate almayın diyorlar sabah ilk idrarla tekrarla istersen
İnşallah güzel haberler alirsin dualarimdasinizBiraz geç çıktı evet tekrarlamak istiyorum ama testim yok pazartesi gününe kadar adet olmazsam kan vericem
Canım dünden kalansa kuruma çizgisi.benimkini gmrüdn mü 17.gün yaptığım
Allah razı olsun teşekkür ederim inşallah bana da güzel haberler paylaşmak nasip olur bu testi gordukten sonra hafif adet sancım başladı gibiİnşallah güzel haberler alirsin dualarimdasiniz
Dünden kalan maalesef sen adet oldun muCanım dünden kalansa kuruma çizgisi.benimkini gmrüdn mü 17.gün yaptığım
Gebelikte de oluyor diyorlar hakkınızda hayirlisiAllah razı olsun teşekkür ederim inşallah bana da güzel haberler paylaşmak nasip olur bu testi gordukten sonra hafif adet sancım başladı gibi
Evet g3ldi bugün.benim testimi 3 saat sonra size attım nasıl çizgi çıkmıştı ilk 10 dkka sonrası malesef Bide olsa 13 ve 12.gün çıkıyor canım bende tüp bebek için heyecanlıyım bayağıDünden kalan maalesef sen adet oldun mu
Amin inşallahGebelikte de oluyor diyorlar hakkınızda hayirlisi
Hakkında hayırlısı olsun benimde en geç pazartesi adetim gelir büyük ihtimalleEvet g3ldi bugün.benim testimi 3 saat sonra size attım nasıl çizgi çıkmıştı ilk 10 dkka sonrası malesef Bide olsa 13 ve 12.gün çıkıyor canım bende tüp bebek için heyecanlıyım bayağı
Haftayı bilmiyorum ama 2000 3000 arasında göründüğünü duydum. Daha üstü olması gerektiğinide. BilemiyorumKese kaçıncı hafta da gözükür ki
İnşallah güzel haberler alırsınAllah razı olsun teşekkür ederim inşallah bana da güzel haberler paylaşmak nasip olur bu testi gordukten sonra hafif adet sancım başladı gibi
İnşallah pazartesine kadar beklicem adet olmazsam kan vericemİnşallah güzel haberler alırsın
Benimde sol ayağımda ağrı oluyor canım kasılma filanda oluyor inşallah öyle bi durum yokturAdet belirtisi de yok ki bi ara oldu göğüs hassasiyeti karın ağrısı adet olucam dedim şimdi o da kalmadı. Sol kasığım o kadar ağrıyor ki bacağıma vuruyor ağrısı kiste dönüşmüş olmasından korkuyorum
Anladım teşekkürlerHaftayı bilmiyorum ama 2000 3000 arasında göründüğünü duydum. Daha üstü olması gerektiğinide. Bilemiyorum
Sendede tek seferlik lekelenme olmuştu değilmi kahve rengi göğsündede hassasiyet yaşadıysan bence olablr ya kaçıncı gününİnşallah pazartesine kadar beklicem adet olmazsam kan vericem
16 bugün az önce yaptım negatif çıktı evet lekelenme olmuştu 10. Gün ama olsa çıkardıSendede tek seferlik lekelenme olmuştu değilmi kahve rengi göğsündede hassasiyet yaşadıysan bence olablr ya kaçıncı günün
Evet çıkması gerekiyordu16 bugün az önce yaptım negatif çıktı evet lekelenme olmuştu 10. Gün ama olsa çıkardı
Aynen hayırlısı böyleymiş demekki nasipEvet çıkması gerekiyordu
İlk denemenmiydiAynen hayırlısı böyleymiş demekki nasip
Çatlatma iğnesiniİlk denemenmiydi