OVİTRELLE 10. Gün Beta Değeri

Bence adete hazır olmalıyız artık pozitife dönmez bence Allah'ım en kısa zamanda bize de sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Adet belirtisi de yok ki bi ara oldu göğüs hassasiyeti karın ağrısı adet olucam dedim şimdi o da kalmadı. Sol kasığım o kadar ağrıyor ki bacağıma vuruyor ağrısı kiste dönüşmüş olmasından korkuyorum

Adet belirtisi de yok ki bi ara oldu göğüs hassasiyeti karın ağrısı adet olucam dedim şimdi o da kalmadı. Sol kasığım o kadar ağrıyor ki bacağıma vuruyor ağrısı kiste dönüşmüş olmasından korkuyorum
Ben catladigindan emknim kontrole gittim benimde adet belirtim yok

Bir sonraki sefer ben de emin olmak için öyle yapayım o zaman. Allah gönlüne göre versin canım inşallah hayırlı haberi alırız en kısa zamanda bizler de
Ben iğnenin 6. Günü gittim şimdi gitme bı 3 gün daha bekle adet olmazsan testler de hala negatif çıkarsa doktora gidersin

IMG_2904.jpeg

Canım maşallah değerlerin çok güzel ben negatif bir şey olduğunu düşünmüyorum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimizin inşallah🙏🏻🧿
Gerçekten mi. Amin. Çok sağol. Allah razı olsun canım🤲🏻. Cuma günü 1000 çıktı ya. Çarşamba günü kese görünür mü sence. Bi bilgin varmı🌸

Kızlar merhaba, aranızla bu durumla karşı karşıya kalan kişilerin tecrübelerini öğrenmek istiyorum. Ben 25 Kasım ovitrelle iğne oldum. Bugün iğne gününü sayarsak 10. Gün. Hem kan testi hem de erken gebelik idrar testi yaptım. İdrar negatif ve beta hcg 0.01 çıktı. Bu durumdan sonra pozitife döneceğini düşünmüyorum. Ama böyle olupta pozitif yaşayan var mı. Bel ağsırı, kasık ağrısı, meme hassasiyeti, yorgunluk, uyku durumu hepsi var. Bir sonraki bat 13 Aralık. Yani 9 gün sonra regl olmam gerekiyor. Bir daha test yapmama gerek var mı sizce?
Bence baya erken yapmışsın daha regl 9 gün var bence testleri reglina bir gün kala tekrar dene inşallah güzel haberler alırsın canım ❤️

S.aleyküm kızlar bende 6 Aralık da aşılama oldum pcosum var ilk aşılamam 8 gün erken gebelik testi yaptım silik pozitiv çıkmıştı bugün 10.günüm tekrar yaptım bugün negatif çıktı ama çok idrara çıkıyorum silvilce attı suratım potur potur oldu sizinde öyle mi oldu meme ağrım falan hiç yok

Eklentiler

• IMG_20231216_165014.jpg
    IMG_20231216_165014.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 149
  • IMG_20231216_165007.jpg
    IMG_20231216_165007.jpg
    39,5 KB · Görüntüleme: 143
X