Adet belirtisi de yok ki bi ara oldu göğüs hassasiyeti karın ağrısı adet olucam dedim şimdi o da kalmadı. Sol kasığım o kadar ağrıyor ki bacağıma vuruyor ağrısı kiste dönüşmüş olmasından korkuyorumBence adete hazır olmalıyız artık pozitife dönmez bence Allah'ım en kısa zamanda bize de sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Canım çatlatma iğnesinin 16.günü iğne gününü saymazsak 15.günü pozitif çıktı 89.19 dün başlamştm idrar testine silik çıkıyorduHayırlı olsun kaçıncı gunundu
Şuan 100ü aşıyor inşallah canımAynen valla haklısın bı 100 bin lirayı gözden çıkartmak lazım inşallah tutar canım
Ben catladigindan emknim kontrole gittim benimde adet belirtim yokAdet belirtisi de yok ki bi ara oldu göğüs hassasiyeti karın ağrısı adet olucam dedim şimdi o da kalmadı. Sol kasığım o kadar ağrıyor ki bacağıma vuruyor ağrısı kiste dönüşmüş olmasından korkuyorum
Hayırlısı olsunŞuan 100ü aşıyor inşallah canım
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinCanım çatlatma iğnesinin 16.günü iğne gününü saymazsak 15.günü pozitif çıktı 89.19 dün başlamştm idrar testine silik çıkıyordu
Bir sonraki sefer ben de emin olmak için öyle yapayım o zaman. Allah gönlüne göre versin canım inşallah hayırlı haberi alırız en kısa zamanda bizler deBen catladigindan emknim kontrole gittim benimde adet belirtim yok
Ben iğnenin 6. Günü gittim şimdi gitme bı 3 gün daha bekle adet olmazsan testler de hala negatif çıkarsa doktora gidersinBir sonraki sefer ben de emin olmak için öyle yapayım o zaman. Allah gönlüne göre versin canım inşallah hayırlı haberi alırız en kısa zamanda bizler de
Ben iğnenin 6. Günü gittim şimdi gitme bı 3 gün daha bekle adet olmazsan testler de hala negatif çıkarsa doktora
Hayırlı olsun canım. Allah tamamıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimizin. Bekleyen isteyen herkese en güzeliyle nasip etsin inşallahPozitif çıktı hamileyim canm
Canm Şendede pozitiftir bence inşaşlllhh öyledir.Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin
İnşallah canım teşekkürler rHayırlı olsun canım. Allah tamamıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimizin. Bekleyen isteyen herkese en güzeliyle nasip etsin inşallah
Gerçekten mi. Amin. Çok sağol. Allah razı olsun canımCanım maşallah değerlerin çok güzel ben negatif bir şey olduğunu düşünmüyorum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimizin inşallah
Bence baya erken yapmışsın daha regl 9 gün var bence testleri reglina bir gün kala tekrar dene inşallah güzel haberler alırsın canımKızlar merhaba, aranızla bu durumla karşı karşıya kalan kişilerin tecrübelerini öğrenmek istiyorum. Ben 25 Kasım ovitrelle iğne oldum. Bugün iğne gününü sayarsak 10. Gün. Hem kan testi hem de erken gebelik idrar testi yaptım. İdrar negatif ve beta hcg 0.01 çıktı. Bu durumdan sonra pozitife döneceğini düşünmüyorum. Ama böyle olupta pozitif yaşayan var mı. Bel ağsırı, kasık ağrısı, meme hassasiyeti, yorgunluk, uyku durumu hepsi var. Bir sonraki bat 13 Aralık. Yani 9 gün sonra regl olmam gerekiyor. Bir daha test yapmama gerek var mı sizce?
Kese kaçıncı hafta da gözükür kiGerçekten mi. Amin. Çok sağol. Allah razı olsun canım. Cuma günü 1000 çıktı ya. Çarşamba günü kese görünür mü sence. Bi bilgin varmı
Yani evet görünüyor ama ne zaman çıktı canım 10 dakika sonrasını dikkate almayın diyorlar sabah ilk idrarla tekrarla istersen