- 14 Aralık 2023
- 222
- 130
- 31
Benimde aynı şekilde iğne günü hariç 15.günüm erken gebelik testi yaptım 2 sindede kızmızı silik çizgiyi gördüm varmıdır bilemiyorumBugün 15 . Gün iğne günü hariç test yapmadım hala adet de yok duphaston kullanıyorum bugün son günü belki de o yüzden adet olmadim yarın test yapmayı düşünüyorum eşim bugün getirirse
Vardır hayırlı olsun bende akşam yapicam eşim getirecek ama korkuyorum negatif çıkacak diyeBenimde aynı şekilde iğne günü hariç 15.günüm erken gebelik testi yaptım 2 sindede kızmızı silik çizgiyi gördüm varmıdır bilemiyorum
İnşallah vardır hiç belirti yaşadın mı bende 1 kere leke geldi birde göğsümde inanılmaz hassasiyet vardı geçtiVardır hayırlı olsun bende akşam yapicam eşim getirecek ama korkuyorum negatif çıkacak diye
Kaçıncı gün leke geldi bende 10. Gün leke geldi bı daha olmadı kaşık batması oluyor gogsumun ucu aciyo dokununca ama pek değil inşallah psikolojik değildirİnşallah vardır hiç belirti yaşadın mı bende 1 kere leke geldi birde göğsümde inanılmaz hassasiyet vardı geçti
Kaçıncı gün leke geldi bende 10. Gün leke geldi bı daha olmadı kaşık batması oluyor gogsumun ucu aciyo dokununca ama pek değil inşallah psikolojik değildir
11.gün geldi leke 1 kez dahada olmadıKaçıncı gün leke geldi bende 10. Gün leke geldi bı daha olmadı kaşık batması oluyor gogsumun ucu aciyo dokununca ama pek değil inşallah psikolojik değildir
14.günü çatlatma iğnesinden sonra erken testte böyle çıktı
İnşallah yerleşme kanamasıdir ikimizki de11.gün geldi leke 1 kez dahada olmadı
Hamilesin eğer çift çizgiyse hayırlı olsun benim içinde dua et nolur14.günü çatlatma iğnesinden sonra erken testte böyle çıktı
İnşallah yerleşme kanamasıdir
inşallah canm öyle umuyorumİnşallah yerleşme kanamasıdir ikimizki de
Gayet iyi bı hafta sonra kesesi görünürSlm kızlar. Beta hcg değerlerim şöyle
7 aralık: 34.6
9 aralık: 85.3
15 alalık: 1000
9 aralıktan sorna 6 gün bekledim öyle kan verdim. Sizce normal mi. Bilgisi olan var mı
Çok sağolun. Benim hesabıma göre 2 günde bir 2 katı olacak şekilde hesaplarsak 700 falan çıkması lazım değil miydi. Böyle yüksek beklemyiordum. Normal mi sizceGayet iyi bı hafta sonra kesesi görünür
Maşallah
Düşük olmasında yüksek olsun çok da bı fark değil hiç kendinizi strese sokmayın. Gayet iyi bende bugün test yapicam benim içinde dua eder misinÇok sağolun. Benim hesabıma göre 2 günde bir 2 katı olacak şekilde hesaplarsak 700 falan çıkması lazım değil miydi. Böyle yüksek beklemyiordum. Normal mi sizce
Henüz kan vermedim yarın vereceğimKan vermeye gidicek misin E esra kabak
Beni de haberdar etHenüz kan vermedim yarın vereceğim
İnşallah hamilelik vardır canım edeceğim duaHamilesin eğer çift çizgiyse hayırlı olsun benim içinde dua et nolur
Tamamdr canmBeni de haberdar et
İnşallah ya sende leke yasamissin o bana umut olduİnşallah hamilelik vardır canım edeceğim dua