OVİTRELLE 10. Gün Beta Değeri

Yok daha eşim gelmedi 7 gibi yapicam şuan sıvı almıyorum doğru sonuç çıkar inşallah korkuyorum bı yandan da negatif görmekten çok umutluyum çünkü
Canım sık sık idrara çıkma isteğin varsa gebelik var ben 2 kez tecrübe ettim iksindede öyle.saatte 3 kez lavaboya

Benim testim böyle oldu ama testen yarım saat önce tuvalete gitmiştim testi yapmadan önce de yarım bardak su içtim 15 dk da çıktı sizce var mı saat 9 gibi de erken gebelik testi de yapicam ama umutsuzum

Eklentiler

• IMG_20231215_192221.jpg
    IMG_20231215_192221.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 150
Benim testim böyle oldu ama testen yarım saat önce tuvalete gitmiştim testi yapmadan önce de yarım bardak su içtim 15 dk da çıktı sizce var mı saat 9 gibi de erken gebelik testi de yapicam ama umutsuzum
Malesef yok canım.Olsa 13 veya 12.gün çıkıyor bende de yok..tecrübeyle sabit

Slm kızlar. Beta hcg değerlerim şöyle
7 aralık: 34.6
9 aralık: 85.3
15 alalık: 1000
9 aralıktan sorna 6 gün bekledim öyle kan verdim. Sizce normal mi. Bilgisi olan var mı
Canım maşallah değerlerin çok güzel ben negatif bir şey olduğunu düşünmüyorum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimizin inşallah🙏🏻🧿

Evet bende öyle düşünüyorum çok umutluydum çok kötü hissediyorum
Canım bak bende pko var femara kullandığımı 2.ayında gebe kaldım pıhtılaşmadan düştü.sonra 4 ay sonra yine kaldım femara yla oda düştü pıhtılaşma varmış mal doktor teste başta göndermedi yani eğer başka sorunun yoksa pko ise ve eşte sorun yoksa pko hiç sorun değil oluyor

X