- 24 Ocak 2024
- 111
- 120
- 32
-
- Konu Sahibi Buketetin34
İnşallah bu ay olur hepimizinBende 3 kez denedim canım klomen ve çatlatma iğnesi sonra rahim filmi çekildim temiz çıktı bu ay da femera kullandım çatlama iğnesi oldum bekliyorum
Kızlar merhaba bugün iğnenin 12. Günü 11 günü yaptığım test negatifti bugün yaptın silik çizgi çıktı hamile olabilir miyimEki Görüntüle 3376810 var gibi canm bugün tekrar yap
Göğüs hassasiyetin varmı canm ben öyle anlamştım birde adetime 1 hafta varken çok az lekelenme oldu dahada olmadı gidip kan verdimde gebeliği anlamştıkAy inşallah gebeliktir canım ya pek belirti olmadı kasık ağrısı beyaz akıntı hep olan şeyler
Yok canım sadece kaşık ağrılarım var test yapmaya devam edicam koyulasma olursa kan vericem yalancı pozitif olmasından korkuyorumGöğüs hassasiyetin varmı canm ben öyle anlamştım birde adetime 1 hafta varken çok az lekelenme oldu dahada olmadı gidip kan verdimde gebeliği anlamştık
13.günden sonra anlaşılır canım yalancı çıkmaz bn 12.günde başlamştm teste 14.gün artık gidip kan verdimde beta yüksek çıktıYok canım sadece kaşık ağrılarım var test yapmaya devam edicam koyulasma olursa kan vericem yalancı pozitif olmasından korkuyorum
Yine silin cizgi çıktı canım 13. Günüm bugün13.günden sonra anlaşılır canım yalancı çıkmaz bn 12.günde başlamştm teste 14.gün artık gidip kan verdimde beta yüksek çıktı
Benimde iğneden sonraki 12.günüm 9.günden beri göğüs ağrım var kasık ağrım var sizde iğne yaptırarak mı gebe kalmıştınızGöğüs hassasiyetin varmı canm ben öyle anlamştım birde adetime 1 hafta varken çok az lekelenme oldu dahada olmadı gidip kan verdimde gebeliği anlamştık
Kızlar yaklaşık 2 aydır tüp bebek tedavisine başladım yumurtalarım gelişmediği için doktorum tedaviyi kesti ve şimdi benim adetimden 2 gün gecikme var şiddettli bel ağrım var sizce hamilemiyimKızlar merhaba bugün iğnenin 12. Günü 11 günü yaptığım test negatifti bugün yaptın silik çizgi çıktı hamile olabilir miyimEki Görüntüle 3376810
Test yapıp anlayabilirsin canım bunuKızlar yaklaşık 2 aydır tüp bebek tedavisine başladım yumurtalarım gelişmediği için doktorum tedaviyi kesti ve şimdi benim adetimden 2 gün gecikme var şiddettli bel ağrım var sizce hamilemiyim
Yapacaksa korkuyorum yarına kadar bekleyeceğimTest yapıp anlayabilirsin canım bunu
Çizgi yine çıkmış canım erken gebelik testi mi o bide ondan yapYine silin cizgi çıktı canım 13. Günüm bugünama hala tereddutteyim 12 13 de yalancı pozitif yaşayanlar da çok olmuş bak atım testimi Eki Görüntüle 3377382
Evet canım yumurta çatlatma iğnesi yaptırmştım bende hiç ümidim yoktu ama ilkinde tuttu bence yarın erken gebelik testini yapBenimde iğneden sonraki 12.günüm 9.günden beri göğüs ağrım var kasık ağrım var sizde iğne yaptırarak mı gebe kalmıştınız
Yok canım bir gebenin gunlugunun testi çok hassas bu tekerlerde elimde erken gebelik yok yarun 14 gün kan verebilirimÇizgi yine çıkmış canım erken gebelik testi mi o bide ondan yap
Ben şimdi test yapsam çıkar mı sonuçta 2 günlük bir gecikme varYok canım bir gebenin gunlugunun testi çok hassas bu tekerlerde elimde erken gebelik yok yarun 14 gün kan verebilirim
Sabah ilk idrarla yapın siz yine de emin olmak içinBen şimdi test yapsam çıkar mı sonuçta 2 günlük bir gecikme var
İnşallah önümüz ay sağlıklı bir pozitif görürsünüzBen 14. Günüm kan testi verdim çünkü sürekli idrar testi yapmak yormuştu ne yazıkki negatif geldi artık diğer aya inşallahsizlerin inşallah pozitif olur
Yarın erken olmaz mı canım ben çarşamba 15.gün yaparım diye düşünüyorum çok korkuyorum negatif görmektenEvet canım yumurta çatlatma iğnesi yaptırmştım bende hiç ümidim yoktu ama ilkinde tuttu bence yarın erken gebelik testini yap
Yarın bende yapacam sabah pozitif yada negatif çıkarsa yazarım buraya inşallah güzel sonuçlar ile gelirim offf çok yoruldumYarın erken olmaz mı canım ben çarşamba 15.gün yaparım diye düşünüyorum çok korkuyorum negatif görmekten