Oviterella çatlatma iğnesi yapanlar?

Göğüs hassasiyetin varmı canm ben öyle anlamştım birde adetime 1 hafta varken çok az lekelenme oldu dahada olmadı gidip kan verdimde gebeliği anlamştık
Yok canım sadece kaşık ağrılarım var test yapmaya devam edicam koyulasma olursa kan vericem yalancı pozitif olmasından korkuyorum

Göğüs hassasiyetin varmı canm ben öyle anlamştım birde adetime 1 hafta varken çok az lekelenme oldu dahada olmadı gidip kan verdimde gebeliği anlamştık
Benimde iğneden sonraki 12.günüm 9.günden beri göğüs ağrım var kasık ağrım var sizde iğne yaptırarak mı gebe kalmıştınız

Kızlar yaklaşık 2 aydır tüp bebek tedavisine başladım yumurtalarım gelişmediği için doktorum tedaviyi kesti ve şimdi benim adetimden 2 gün gecikme var şiddettli bel ağrım var sizce hamilemiyim

Kızlar merhaba bugün iğnenin 12. Günü 11 günü yaptığım test negatifti bugün yaptın silik çizgi çıktı hamile olabilir miyim Eki Görüntüle 3376810
Kızlar yaklaşık 2 aydır tüp bebek tedavisine başladım yumurtalarım gelişmediği için doktorum tedaviyi kesti ve şimdi benim adetimden 2 gün gecikme var şiddettli bel ağrım var sizce hamilemiyim

Ben 14. Günüm kan testi verdim çünkü sürekli idrar testi yapmak yormuştu ne yazıkki negatif geldi artık diğer aya inşallah sizlerin inşallah pozitif olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…