- 9 Kasım 2023
- 548
- 139
-
- Konu Sahibi Buketetin34
14. Gun etkisi tamamen kaybolmus oluyor bu ignelerinMerhaba arkadaşlar.Doktorum bana 5 aralık salı gunu ovitrella çatlatma iğnesi yaptı 36 saat sonra ilişki oldu ve gün aşırı devam ettık.Bugun iğne yapalı 12 gun oldu ve ben kaset test yaptım.iğnede yalancı hcg oldugunu bılıyorum acaba etkısı gectı mı ya da gebelık basladı mı dıye meraktaydım ve testım fotograftakı gıbı cıktı.doktorum adet olmazan 14. Gun test yap demıstı ama ben dayanamadım işte ,sızce bu hala ıgne etkısı mıdır? Ya da ıgne olup etkısını en gec ne zaman kaybettıgını hatırlayan varsa benımle paylasabılır mı ? 2 gun daha nasıl beklıcem bılmıyorum cok uzun zamandır bu gebelıgın olmasını beklıyoruz eşimle.
Canım bazı kısıler 9. Gun etkısı gecmıs felan yazmıslar ondan bı umudum olur mu dıye dusundum.benım ıkıncı defa oluyor bu ığneyı yapalı 2 ay oncede yapmıstık o zaman 12. Gunden once gecmıstı etkısı ve zaten 15. Gun adet olmustum.doktorum da 14.gun yap dedı ama ne bılım cok heyecan yaptım ıste bır umut.14. Gun etkisi tamamen kaybolmus oluyor bu ignelerin
Maşallah canım sımdı kac aylık gebesınBenim 12.gün negatife dönmüştü . 13.gün yeniden pozitif oldu. Bence gebelik var inşallah
Guzel Allahim gonlune gore versin canim insaAlllah pozitiftir testin ama bekle 14. Gun yine yap yada yarin yap tekrar bak cizgi koyulcakmi bide erken gebelik yapCanım bazı kısıler 9. Gun etkısı gecmıs felan yazmıslar ondan bı umudum olur mu dıye dusundum.benım ıkıncı defa oluyor bu ığneyı yapalı 2 ay oncede yapmıstık o zaman 12. Gunden once gecmıstı etkısı ve zaten 15. Gun adet olmustum.doktorum da 14.gun yap dedı ama ne bılım cok heyecan yaptım ıste bır umut.
Cok sagol canım.Yarın tekrar yapayım dıyorum pazarteside 14. Gun oluyor bence yarın rengınden az cok anlasılır.erken gebelık te de bole cıkmaz mı kı.Guzel Allahim gonlune gore versin canim insaAlllah pozitiftir testin ama bekle 14. Gun yine yap yada yarin yap tekrar bak cizgi koyulcakmi bide erken gebelik yap
Daha belirgin cikar erken gebelikte canimCok sagol canım.Yarın tekrar yapayım dıyorum pazarteside 14. Gun oluyor bence yarın rengınden az cok anlasılır.erken gebelık te de bole cıkmaz mı kı.
Yarın sabah ilk idrarla deneyin bence , varsa testiniz koyulaşacaktırMaşallah canım sımdı kac aylık gebesınınsallah benımkıde pozıtıftır.cunku cizgi cok belırgın geldı gozume aslında son gunlerı de olablır belkı hcg nın bılemıyorum acaba var mı yoksa ıgneden mı cok sabırsızlandım.
Canım senın de pozıtıf gorunuyor yumurtlama gununden berıdır kaç gun olduBende 3 aralık gece iğne yapmıştım 4 araşık aşılama bugun ki testim
Canım erken gebeliği bugun alamadım yarın tekrar aynı testten var onla yapcam bakalım koyuluk aynı ya da daha net olursa olumlu gıbı ama sılınırse sonuc hüsran olcak gıbı.Daha belirgin cikar erken gebelikte canim
Canım yarın sabah yapıp atıcam burdan bakarız beraber ınsallah koyulasırYarın sabah ilk idrarla deneyin bence , varsa testiniz koyulaşacaktırcanım burada paylasırım bakarız beraber ınsallahhh koyulaşır
3 aralıkta Ovitirella vuruldum çatladı canımCanım senın de pozıtıf gorunuyor yumurtlama gununden berıdır kaç gun oldu
İğneden sonraki günü sayıyoruz sizin bugün 11. Gününüz. Bence var yarın sabah yapın koyulasmis olur inşallah.bende 1 Aralık'ta iğneyi yaptım fikir açısından testlerimi atiyorumMerhaba arkadaşlar.Doktorum bana 5 aralık salı gunu ovitrella çatlatma iğnesi yaptı 36 saat sonra ilişki oldu ve gün aşırı devam ettık.Bugun iğne yapalı 12 gun oldu ve ben kaset test yaptım.iğnede yalancı hcg oldugunu bılıyorum acaba etkısı gectı mı ya da gebelık basladı mı dıye meraktaydım ve testım fotograftakı gıbı cıktı.doktorum adet olmazan 14. Gun test yap demıstı ama ben dayanamadım işte ,sızce bu hala ıgne etkısı mıdır? Ya da ıgne olup etkısını en gec ne zaman kaybettıgını hatırlayan varsa benımle paylasabılır mı ? 2 gun daha nasıl beklıcem bılmıyorum cok uzun zamandır bu gebelıgın olmasını beklıyoruz eşimle.
Cok tesekkur ederım.Siz gebe misiniz testlerde oyle gorunuyor ben yaptım az once testi bugun iğnin 13. Gunu oldu sımdı yumurtlmanında 12. Günü olmuş oluyor test dunkuyle aynı cıktı bence.Ben koyulasma goremedımİğneden sonraki günü sayıyoruz sizin bugün 11. Gününüz. Bence var yarın sabah yapın koyulasmis olur inşallah.bende 1 Aralık'ta iğneyi yaptım fikir açısından testlerimi atiyorumEki Görüntüle 3353546
Bugun 16. Gunun o zaman kan verdınız mi siz benım bugun 13. Gun oluyor yıne test yaptım az once ama koyulasma fark etmedım aynı dunku gıbı cıktı3 aralıkta Ovitirella vuruldum çatladı canım
İlk zamanlar böyle oluyor inşallah yukselirCok tesekkur ederım.Siz gebe misiniz testlerde oyle gorunuyor ben yaptım az once testi bugun iğnin 13. Gunu oldu sımdı yumurtlmanında 12. Günü olmuş oluyor test dunkuyle aynı cıktı bence.Ben koyulasma goremedımanlamadım valla sımdı fotografını atıyorum.
Canım ben testı yaptım ama nedense bana gore koyulasma yok gıbı rengi dunku gıbı sılıklesmemıste ama koyulasmamıs da anlamadım sımdı koyuyorum fotografı bugun 13. Gun olcak ıgne yapalı yumurtlamanında 12. Gunu olmus olcak.Yarın sabah ilk idrarla deneyin bence , varsa testiniz koyulaşacaktır
İnşallah hamileyimdir cok uzun zamandır ugrasıyoruz ve bende bır kımyasal bır kürtaj gecırdım Allahım yardımcımız olsun.sız kan verıp mı dustugunu gordunuz.Belkı ıgnenın etkısı düşüyordur.belkı tekrar yukselcekİlk zamanlar böyle oluyor inşallah yukselir
Benimde testlerim pozitif ama bugün siliklesti kimyasal gebelik yasiyorum muhtemelen