-
- Konu Sahibi Buketetin34
Teşekkür ederiim. Ben cumartesi yaptırdım iğneyi. Bugün 5. Gün test yaptım hala silik çıktı. Ne zaman tamamen megatif olmuştuCok sagol kuzum benmde 20 mm di catlatma ıgnesı yaptırdıgımda gunlerını degerlendır ınsallah zamanı gelınce olucak.Rabbım evladını sana bagıslasın benmde ılk cocugum olucak ınsallah.
Kesın 14 gunde etkısı gıdıyor dıyorlar ama 11. Gun ya da 12. Gunde sıfırlanan var hatta daha erken canım sen kesın sonuc için 14. Gun yap testıTeşekkür ederiim. Ben cumartesi yaptırdım iğneyi. Bugün 5. Gün test yaptım hala silik çıktı. Ne zaman tamamen megatif olmuştu
Bugün iğneden sonra 5. gün çok akıntım ve baş ağrım var sende de olmuşmuydu?Kesın 14 gunde etkısı gıdıyor dıyorlar ama 11. Gun ya da 12. Gunde sıfırlanan var hatta daha erken canım sen kesın sonuc için 14. Gun yap testı
Akıntı oluyor canım ,baş agrım olmamamıştı ama benımBugün iğneden sonra 5. gün çok akıntım ve baş ağrım var sende de olmuşmuydu?
Teşekkürler 1 senedir bekliyoruz inşallah olmuştur. 1 tane yumurtam vardı. İğne günü 12. Saat dahil 4 gün değerlendirdkAkıntı oluyor canım ,baş agrım olmamamıştı ama benım
Cok guzel dergerlendırmıssınız canım ınsallah bu ay tutarTeşekkürler 1 senedir bekliyoruz inşallah olmuştur. 1 tane yumurtam vardı. İğne günü 12. Saat dahil 4 gün değerlendirdk
Benimde 9.günüm iğneden sonra aşırı göğüs ağrım var adet olmadan önce hep olan ağrı gibi umudum gitti bu ay daKızlar günaydın. 9 ocakta iğne olmuştum hadi o günü saymıyorum. Ertesi gün ilişki oldu çünkü.Bugün 16. Günüm aşırı derecede göğüs ağrım var. Dün akşam test yaptım bir şey çıkmadı. Bat 29 Ocak . İğne adet tarihini etkiliyor mu merak ediyorum.
Hayırlısı olsun bende kan verecektim ama dün dayanamadım erken gebelik testi yaptım 11. Günde bembeyaz çıktı umudum kalmadı bu aydan kan vermektende vazgeçtim reglimi bekleyeceğim.. Genelde 11de silik çizgi çıkıyor gebelerde hep gördüğüm oBugün 17. Günüm test yaptım yine negatif
Adet oldum az önce maalesef .Hayırlısı olsun bende kan verecektim ama dün dayanamadım erken gebelik testi yaptım 11. Günde bembeyaz çıktı umudum kalmadı bu aydan kan vermektende vazgeçtim reglimi bekleyeceğim.. Genelde 11de silik çizgi çıkıyor gebelerde hep gördüğüm o
Gelecek aya inşallah ümidini kaybetmeAdet oldum az önce maalesef .inşallah sen hamilesindir canım.
Canım benim de göğüslerim aşırı ağrıdı. En büyük adet belirtim de bu zaten. Sen vücudunu daha iyi tanırsın. Adet belirtilerin yoksa neden olmasınGelecek aya inşallah ümidini kaybetmeBenimde umudum yok çünkü hiçbir belirti yok dün biraz bel ağrım oldu bi test yapayım dedim hüsran, ama göğüslerde şişme sızı hiçbir şey yok o yüzden ümidimde yok
Benimde iğneden sonraki 10.günüm göğüslerim aşırı ağrıyor adet öncesinde böyle oluyor hep demek ki benimde tutmadıCanım benim de göğüslerim aşırı ağrıdı. En büyük adet belirtim de bu zaten. Sen vücudunu daha iyi tanırsın. Adet belirtilerin yoksa neden olmasın
İnşallah tutmuştur. Benim deneyimlerim hep bu yönde oldu ama herkesin fizyolojisi aynı değil tabi. Normalde de 15 gün öncesinden başlar ağrılarım. Ama bu ay daha da ağrıdıBenimde iğneden sonraki 10.günüm göğüslerim aşırı ağrıyor adet öncesinde böyle oluyor hep demek ki benimde tutmadı
Benim öyle olsa umudum daha fazla olurduBende sıfır ağrı şişme göğüslerim bomboş gibi resmen benimde o yüzden ümidim yok
Ya şöyle genelde gebe olanlarda göğsüm sızladı şiştim belim ağrıdı vs diyor o yüzden zaten az önce kaset test yaptım 12. Gün negatif yine…Benim öyle olsa umudum daha fazla olurdu