-
- Konu Sahibi Buketetin34
İnşallah canım benimde 11 bugünKızlar 14.günden sonra pozitife dönme ihtimalimiz de var o yüzden umudunuzu kaybetmeyinnnbenim de 11.günüm
Olabilirsin kuzum kaç dakika sonra çıktı çizginKızlar merhaba bugün iğnenin 12. Günü 11 günü yaptığım test negatifti bugün yaptın silik çizgi çıktı hamile olabilir miyimEki Görüntüle 3376810
İlk dakikalarda belli belirsiz di durdukca koyulastiOlabilirsin kuzum kaç dakika sonra çıktı çizgin
Hadi hayırlı olsun diyelim o zamanİlk dakikalarda belli belirsiz di durdukca koyulasti
Ay inşallah gebeliktir inanamıyorum çünkü pazartesi koyulaşma olursa vericemHadi hayırlı olsun diyelim o zamankan verin pazartesi
Çizgi belli epeyceAy inşallah gebeliktir inanamıyorum çünkü pazartesi koyulaşma olursa vericem
Çok teşekkür edrim rabbim tüm bekleyenklere nasip etsin inşallahÇizgi belli epeyceinşallah gebeliktir güzel haberlerinizi bekliyor olacağım
Kızlar merhaba bugün iğnenin 12. Günü 11 günü yaptığım test negatifti bugün yaptın silik çizgi çıktı hamile olabilir miyimEki Görüntüle 3376810
Ay inşallah gebeliktir canım ya pek belirti olmadı kasık ağrısı beyaz akıntı hep olan şeylerGözünnn aydın inşallah gebeliktircanım belirtin oldu mu hiç ya
Merhaba tekrar test yaptınız mı benim 13. Gün bugünde negatif geldi napalım artık diyorumAy inşallah gebeliktir canım ya pek belirti olmadı kasık ağrısı beyaz akıntı hep olan şeyler
Bugün ki testim di canım sabah tekrar yapicam inşallah koyulaşma görürüm adet gelene kadar umudunu yitirme canımMerhaba tekrar test yaptınız mı benim 13. Gün bugünde negatif geldi napalım artık diyorum
Teşekkür ederim sizin ilk silik görüntü bugün mü çıktı kaçıncı gününüzdüBugün ki testim di canım sabah tekrar yapicam inşallah koyulaşma görürüm adet gelene kadar umudunu yitirme canım
8. Gün yaptım silik ciZgi vardı canım iğne etkisi 11. Gün yaptm silik dahi cikmadi bugun 12. Gün yaptım önce belli belirsiz gördüm ama fotoda belli olmuyordu durdukça koyulasti tabi baya belli oldu çizgiTeşekkür ederim sizin ilk silik görüntü bugün mü çıktı kaçıncı gününüzdü
Ben yarın kan vermeye karar verdim 14. Gün böyle kafayı yiyor insan neyse öğreneyim bitsin bari belki tüp bebek için randevu alırım bilemiyorum benim üçüncü deneyişim klomen ve çatlatma iğnesiyle çünkü bu8. Gün yaptım silik ciZgi vardı canım iğne etkisi 11. Gün yaptm silik dahi cikmadi bugun 12. Gün yaptım önce belli belirsiz gördüm ama fotoda belli olmuyordu durdukça koyulasti tabi baya belli oldu çizgi
Hayırlısı olsun canım inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan gelsin bebisinBen yarın kan vermeye karar verdim 14. Gün böyle kafayı yiyor insan neyse öğreneyim bitsin bari belki tüp bebek için randevu alırım bilemiyorum benim üçüncü deneyişim klomen ve çatlatma iğnesiyle çünkü bu
Bende 3 kez denedim canım klomen ve çatlatma iğnesi sonra rahim filmi çekildim temiz çıktı bu ay da femera kullandım çatlama iğnesi oldum bekliyorumBen yarın kan vermeye karar verdim 14. Gün böyle kafayı yiyor insan neyse öğreneyim bitsin bari belki tüp bebek için randevu alırım bilemiyorum benim üçüncü deneyişim klomen ve çatlatma iğnesiyle çünkü bu
Allah razı olsun inşallahHayırlısı olsun canım inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan gelsin bebisin