- 19 Aralık 2023
- 484
- 146
- 27
-
- Konu Sahibi Buketetin34
Ben mesela idrar testi yapmaktan sıkıldım artık. Varsa da yoksa da yüzleşeyim diye kan verdimDemi bu belirsizlikte insani yoruyor çünkü
ben tüp bebek tedavisi gördüğüm için yumurtalarım gelişmedi geçen ay doktor yarıda kesti adet olunca tekrar gel bende daha olmadımn acaba dedim yumurtalarım olgunlaştımı döllendimi acaip sorular var kafamdaHiç duymadım canım bunlari
Ne çıktı peki canım inşallah pozitifdirBen mesela idrar testi yapmaktan sıkıldım artık. Varsa da yoksa da yüzleşeyim diye kan verdim
Olabilir canım geç döllenme de olduysa çıkmayabilir inşallah olmustur da gerek kalmaz tedaviyeben tüp bebek tedavisi gördüğüm için yumurtalarım gelişmedi geçen ay doktor yarıda kesti adet olunca tekrar gel bende daha olmadımn acaba dedim yumurtalarım olgunlaştımı döllendimi acaip sorular var kafamda
Bekliyorum sonucu daha kuzumNe çıktı peki canım inşallah pozitifdir
Ay hadi hayırlısı bende geldim sağlık ocağına bakalım ne olacaksa çıksın iğne etkisi ne zaman geçti senin canımBekliyorum sonucu daha kuzum
inşallah canım yaaa hepimiz pozitif görürüzOlabilir canım geç döllenme de olduysa çıkmayabilir inşallah olmustur da gerek kalmaz tedaviye
Ah inşallah inşallahinşallah canım yaaa hepimiz pozitif görürüz
sen tüp bebk tedavisi mi görüyorsunAh inşallah inşallah
Canım benim 14.günüm iğneden sonraAy hadi hayırlısı bende geldim sağlık ocağına bakalım ne olacaksa çıksın iğne etkisi ne zaman geçti senin canım
Yok femara+ovitrella ilk tedavimsen tüp bebk tedavisi mi görüyorsun
Aaa bilmiyordum onu zaten veremedim 10.30 a kadar alınıyormus kan vardır bunda da bir hayır adet olmazsam yarın sabah veririm . Testlerin ne durumda idi peki ikinci çizgi varmiydi canmCanım benim 14.günüm iğneden sonraama sağlık ocağına verince 2 gün sonra çıkıyormuş özelden verdim mecbur
Bende bir saat sonrasında beliren ince bir çizgi vardı canım test sonucu negatif geldi şimdi baktım 0.13 çıkmışAaa bilmiyordum onu zaten veremedim 10.30 a kadar alınıyormus kan vardır bunda da bir hayır adet olmazsam yarın sabah veririm . Testlerin ne durumda idi peki ikinci çizgi varmiydi canm
Hadi ya inşallah önümüz ay pozitifi görürsün canımBende bir saat sonrasında beliren ince bir çizgi vardı canım test sonucu negatif geldi şimdi baktım 0.13 çıkmış
İnşallah canım sağolasınHadi ya inşallah önümüz ay pozitifi görürsün canım
Canım benim de geçen ay 9.günümde çizgi çıkmıştı ama yalancı pozitifti. Yarın tekrarla eğer koyulaşırsa çizgin hayırlı olsunKızlar ya bençm testimin 9. Günü neredeyse çizgi hayalet sizce etkisi geçmişmidir ignenin bilen varmı
Canım benim de geçen ay 9.günümde çizgi çıkmıştı ama yalancı pozitifti. Yarın tekrarla eğer koyulaşırsa çizgin hayırlı olsun
Yoktu kuzum akıntım. Bugün 14.günüm biraz akıntım oluştu test verdim ama hamile değilmişimÇok regl olcak gibiyim ama inşallah sizinle beraber banada nasip olsuncanım peki 9. Günde çok akıntın varmıydı
Yoktu kuzum akıntım. Bugün 14.günüm biraz akıntım oluştu test verdim ama hamile değilmişiminşallah sana nasip olur