Oviterella çatlatma iğnesi yapanlar?

Sen her ihtimale karşın 15.gün yap canım ama 14 .gün falan görürsün çizgiyi inşallah vardır 🙏🙏🙏🙏🙏
Sizin ne zaman başlamıştı göğüs ağrısı bi de adet olucağınız zaman da oluyor muydu benim her adetimden önce de aynı bu şekilde ağrıyor o yüzden çok umudum yok aslında cesaret edemiyorum

Al benden de o kadar canım senin kaçıncı gün yarın
Ben normalde tüp bebek tedavisine başladım yaklaşık iki aydır ama bir türlü yumurtam büyümediği için doktor tedavimi yarıda kesiyor bir sürü ilaç verdi onları kullanıyorum ve adetim normal gününden günü ne oluyor 2 gün gecikti ilk defa acaba hamilemiyim kendi kendimi teselli ediyorum bakalım

Sizin ne zaman başlamıştı göğüs ağrısı bi de adet olucağınız zaman da oluyor muydu benim her adetimden önce de aynı bu şekilde ağrıyor o yüzden çok umudum yok aslında cesaret edemiyorum
Canım benm hasta olucam zaman sadece bel ağrım olurdu göğüs hassasiyetim vs olmazdı iğneden 1 hafta sonra göğüs hassasiyetim oldu dokunamıyordum bile adete 1 hafta varkende çok ufak bir lekelenme oldu yerleşme kanamasııymiş

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    76,6 KB · Görüntüleme: 37
13.günden sonra anlaşılır canım yalancı çıkmaz bn 12.günde başlamştm teste 14.gün artık gidip kan verdimde beta yüksek çıktı
Canım ben bugün testi tekrarladim ama farklı marka ile silik bile çıkmadı 14. Günüm dün çıkan iğne etkisi mi idi acaba yoksa testlerin HCG algilamalari mi farkli
IMG20240129105710.jpg

X