Oviterella çatlatma iğnesi yapanlar?

Benimde regl olunca sancınız olurya öyle bir hissiyatım var kasıklarımda başka hiç belirtim yok ignede 6. Günüm

Kızlar merhaba bugün iğnenin 12. Günü 11 günü yaptığım test negatifti bugün yaptın silik çizgi çıktı hamile olabilir miyim 🥹
IMG20240127132840.jpg

Teşekkür ederim sizin ilk silik görüntü bugün mü çıktı kaçıncı gününüzdü
8. Gün yaptım silik ciZgi vardı canım iğne etkisi 11. Gün yaptm silik dahi cikmadi bugun 12. Gün yaptım önce belli belirsiz gördüm ama fotoda belli olmuyordu durdukça koyulasti tabi baya belli oldu çizgi

8. Gün yaptım silik ciZgi vardı canım iğne etkisi 11. Gün yaptm silik dahi cikmadi bugun 12. Gün yaptım önce belli belirsiz gördüm ama fotoda belli olmuyordu durdukça koyulasti tabi baya belli oldu çizgi
Ben yarın kan vermeye karar verdim 14. Gün böyle kafayı yiyor insan neyse öğreneyim bitsin bari belki tüp bebek için randevu alırım bilemiyorum benim üçüncü deneyişim klomen ve çatlatma iğnesiyle çünkü bu

Ben yarın kan vermeye karar verdim 14. Gün böyle kafayı yiyor insan neyse öğreneyim bitsin bari belki tüp bebek için randevu alırım bilemiyorum benim üçüncü deneyişim klomen ve çatlatma iğnesiyle çünkü bu
Bende 3 kez denedim canım klomen ve çatlatma iğnesi sonra rahim filmi çekildim temiz çıktı bu ay da femera kullandım çatlama iğnesi oldum bekliyorum

X