-
- Konu Sahibi Buketetin34
Al benden de o kadar canım senin kaçıncı gün yarınYarın bende yapacam sabah pozitif yada negatif çıkarsa yazarım buraya inşallah güzel sonuçlar ile gelirim offf çok yoruldum
Sen her ihtimale karşın 15.gün yap canım ama 14 .gün falan görürsün çizgiyi inşallah vardırYarın erken olmaz mı canım ben çarşamba 15.gün yaparım diye düşünüyorum çok korkuyorum negatif görmekten
Sizin ne zaman başlamıştı göğüs ağrısı bi de adet olucağınız zaman da oluyor muydu benim her adetimden önce de aynı bu şekilde ağrıyor o yüzden çok umudum yok aslında cesaret edemiyorumSen her ihtimale karşın 15.gün yap canım ama 14 .gün falan görürsün çizgiyi inşallah vardır
Çok merak ettim inşallah vardır güzel haberlerini bekliyoruzYarın bende yapacam sabah pozitif yada negatif çıkarsa yazarım buraya inşallah güzel sonuçlar ile gelirim offf çok yoruldum
Ben normalde tüp bebek tedavisine başladım yaklaşık iki aydır ama bir türlü yumurtam büyümediği için doktor tedavimi yarıda kesiyor bir sürü ilaç verdi onları kullanıyorum ve adetim normal gününden günü ne oluyor 2 gün gecikti ilk defa acaba hamilemiyim kendi kendimi teselli ediyorum bakalımAl benden de o kadar canım senin kaçıncı gün yarın
Canım benm hasta olucam zaman sadece bel ağrım olurdu göğüs hassasiyetim vs olmazdı iğneden 1 hafta sonra göğüs hassasiyetim oldu dokunamıyordum bile adete 1 hafta varkende çok ufak bir lekelenme oldu yerleşme kanamasııymişSizin ne zaman başlamıştı göğüs ağrısı bi de adet olucağınız zaman da oluyor muydu benim her adetimden önce de aynı bu şekilde ağrıyor o yüzden çok umudum yok aslında cesaret edemiyorum
HamilemisinÇok merak ettim inşallah vardır güzel haberlerini bekliyoruz
Bugün adetimin 3 günü yaptırayım dedim ama negatif hala adet olmadıÇok merak ettim inşallah vardır güzel haberlerini bekliyoruz
Canım ben bugün testi tekrarladim ama farklı marka ile silik bile çıkmadı 14. Günüm dün çıkan iğne etkisi mi idi acaba yoksa testlerin HCG algilamalari mi farkli13.günden sonra anlaşılır canım yalancı çıkmaz bn 12.günde başlamştm teste 14.gün artık gidip kan verdimde beta yüksek çıktı
benimde arkadaşımın ilk başta silik çıktı daha sonra hiç çizgi çıkmadı kan testinde pozitif çıktıCanım ben bugün testi tekrarladim ama farklı marka ile silik bile çıkmadı 14. Günüm dün çıkan iğne etkisi mi idi acaba yoksa testlerin HCG algilamalari mi farkli Eki Görüntüle 3377777
Ciddi misin kan vermeye de korkuyorum negatf gorcem diye farklı testler olduğu için acaba mi diyorumbenimde arkadaşımın ilk başta silik çıktı daha sonra hiç çizgi çıkmadı kan testinde pozitif çıktı
hiç korkma bence ve şuan rahat olman lazım canım stres yapmaCiddi misin kan vermeye de korkuyorum negatf gorcem diye farklı testler olduğu için acaba mi diyorum
Kullandığın ilaçlarda gecikme yapabilir canımBugün adetimin 3 günü yaptırayım dedim ama negatif hala adet olmadı
Elimizde olsa keşke canım stres yapmamak versem mi kan bir gün daha beklesem mi bilemiyorum iğneden 14 gun sonra adet olunuyorsa yarın olmam lazımhiç korkma bence ve şuan rahat olman lazım canım stres yapma
evet oda olabilir dehea,turmeric-p, ve pharma supra life kullanıyorumKullandığın ilaçlarda gecikme yapabilir canım
ozamn bekle adet gününden 1 hafta sonra yaptırElimizde olsa keşke canım stres yapmamak versem mi kan bir gün daha beklesem mi bilemiyorum iğneden 14 gun sonra adet olunuyorsa yarın olmam lazım
Canım ben geçen ay 16.günde olmuştum adet. Bence silik çizgi gördüysen direkt kan ver netleştirElimizde olsa keşke canım stres yapmamak versem mi kan bir gün daha beklesem mi bilemiyorum iğneden 14 gun sonra adet olunuyorsa yarın olmam lazım
Hiç duymadım canım bunlarievet oda olabilir dehea,turmeric-p, ve pharma supra life kullanıyorum
Adet olmazsam bir hafta bekleyemem canımozamn bekle adet gününden 1 hafta sonra yaptır
Demi bu belirsizlikte insani yoruyor çünküCanım ben geçen ay 16.günde olmuştum adet. Bence silik çizgi gördüysen direkt kan ver netleştir