- 23 Kasım 2016
- 1.187
- 1.280
- 32
- Konu Sahibi Buketetin34
Amin canım inşallah çok sağ olKuzum evet gozukmuyor ama daha suren var sakın stres olma adet olmadıgın surece umut var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallah çok sağ olKuzum evet gozukmuyor ama daha suren var sakın stres olma adet olmadıgın surece umut var
Ne demek canım sımdı test yapma 2 gun sonra yapAmin canım inşallah çok sağ ol
Kan verdim 0,347Naptın cnm var mı Bi gelişme ben bugün olurum diyordum ama şimdilik yok sağ kasığım ağrımaya başladı
Haddi yaa tühh üzüldüm o zaman çatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet olunucak diye bişey yok bende olurum bugün yarınKan verdim 0,347
Benim dün az bir kanamam geldi çok minik adet sandım dün ve bugün yoktu umutlandım da kan verdim ama bende olurum bugün yarın muhtemelenHaddi yaa tühh üzüldüm o zaman çatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet olunucak diye bişey yok bende olurum bugün yarın
Bende devamlı Bi akıntı var tam diyorum geldi heralde bakıyprum akıntıBenim dün az bir kanamam geldi çok minik adet sandım dün ve bugün yoktu umutlandım da kan verdim ama bende olurum bugün yarın muhtemelen
Sonucınız nedirMerhaba arkadaşlar.Doktorum bana 5 aralık salı gunu ovitrella çatlatma iğnesi yaptı 36 saat sonra ilişki oldu ve gün aşırı devam ettık.Bugun iğne yapalı 12 gun oldu ve ben kaset test yaptım.iğnede yalancı hcg oldugunu bılıyorum acaba etkısı gectı mı ya da gebelık basladı mı dıye meraktaydım ve testım fotograftakı gıbı cıktı.doktorum adet olmazan 14. Gun test yap demıstı ama ben dayanamadım işte ,sızce bu hala ıgne etkısı mıdır? Ya da ıgne olup etkısını en gec ne zaman kaybettıgını hatırlayan varsa benımle paylasabılır mı ? 2 gun daha nasıl beklıcem bılmıyorum cok uzun zamandır bu gebelıgın olmasını beklıyoruz eşimle.
İğnenin etkisindendir canım. 14.günden itibaren test yapMerhaba çatlatma iğnesinin 9. Günü dün bi sebepten kan vermek zorunda kaldım 3.3 çıktı sizce bu yükselir mi yaşayan var mı böyle bişe
Merhaba canım testım pozıtıf cıktı 3 gun testı devam ettım koyuluk artınca kan verdim gebe oldugumu ogrendım suan 9 haftalık gebeyım cok şukur.Sonucınız nedir
Maşallah sağlıkla doğsun. Benmde 3 yasında bir oğlum var korunurken olmuştu. 1 senedir tekrar istiyoruz hamile kalamadım bu ay klomen kullandım ve cumartesi catlatma iğnesi oldum. Yumurtam 20 mmdi. İnşallah güzel haberi bende alırımMerhaba canım testım pozıtıf cıktı 3 gun testı devam ettım koyuluk artınca kan verdim gebe oldugumu ogrendım suan 9 haftalık gebeyım cok şukur.
Cok sagol kuzum benmde 20 mm di catlatma ıgnesı yaptırdıgımda gunlerını degerlendır ınsallah zamanı gelınce olucak.Rabbım evladını sana bagıslasın benmde ılk cocugum olucak ınsallah.Maşallah sağlıkla doğsun. Benmde 3 yasında bir oğlum var korunurken olmuştu. 1 senedir tekrar istiyoruz hamile kalamadım bu ay klomen kullandım ve cumartesi catlatma iğnesi oldum. Yumurtam 20 mmdi. İnşallah güzel haberi bende alırım
Canım catlatma ıgnesınden sonrakı 15. Gun adet beklenıyor. tabıkı bır ıkı gun oynama olablır.ama genelde kısıden kısıye degısır bazılarında 13. Gun bazılarında 17.,18. Gun pozıtıfı gosterıyor sen adet olmadıgın surece umdunu yıtırme ınsallah gebesındır.sabah ılk ıdrarla test yap yarıın.Kızlar günaydın. 9 ocakta iğne olmuştum hadi o günü saymıyorum. Ertesi gün ilişki oldu çünkü.Bugün 16. Günüm aşırı derecede göğüs ağrım var. Dün akşam test yaptım bir şey çıkmadı. Bat 29 Ocak . İğne adet tarihini etkiliyor mu merak ediyorum.
Canım yarın sabah yapıcam bir umutla. Bakalım hayırlısı .Canım catlatma ıgnesınden sonrakı 15. Gun adet beklenıyor. tabıkı bır ıkı gun oynama olablır.ama genelde kısıden kısıye degısır bazılarında 13. Gun bazılarında 17.,18. Gun pozıtıfı gosterıyor sen adet olmadıgın surece umdunu yıtırme ınsallah gebesındır.sabah ılk ıdrarla test yap yarıın.
Sabah ılk ıdrarla yap kuzum ınsalahhhh o ıkıncı cızgıyı gorursun haber et banadaCanım yarın sabah yapıcam bir umutla. Bakalım hayırlısı .
İnşallah canım Allah razı olsun. Haber ederim mutlakaSabah ılk ıdrarla yap kuzum ınsalahhhh o ıkıncı cızgıyı gorursun haber et banada
Cok sagol kuzum benmde 20 mm di catlatma ıgnesı yaptırdıgımda gunlerını degerlendır ınsallah zamanı gelınce olucak.Rabbım evladını sana bagıslasın benmde ılk cocugum olucak ınsallah.