- 9 Kasım 2023
- 548
- 139
-
- Konu Sahibi Buketetin34
Canım cok ıstedıgımızde ve ustune dustugumuzde cok aksılık oluyor akısına bırakınca oluyor ınankı.Sen oğlusuna morel ver nasıbı varsa olcakAmin cnm Allah razı olsun aslında hiç bu kadar takarım diye düşünmüyordum ama baya heveslendim galiba oğlum da çok istekli her gün gelip karnımı öpüyor anne kardeş ne zaman gelicek diye o öyle yaptıkça bende Bi an önce olsun istiyorum heralde :)
Kanda 4 çıktıysa idrara geçmemiştir daha değer ben daha kan vermedim belki artar sizin de çünkü benim daha önce negatife kanda hep 0 çıkıyordu
Benim yumurtalar sağ taraftaydı yumurtlama zamanı sağ kasığımda çok ağrı olmuştu iki gündür özellikle dün biraz ayakta kaldım sol kasığım ve belim sırtım aşırı ağrıdı bel ağrım var devamlı akıntım çok fazlaEki Görüntüle 3373630
bu sekıl suan tam kafa yemelikne zaman kan vermeyi düşünüyorsun canım?birde adet belirtin var mı benim başladı adet olcakmısım gibi agrılarım
Evet gerçekten iki gündür test yapıyorum durmadan Bi daha yapmıycam bakalım bekliycem adeti Bi kaç gün dahaCanım cok ıstedıgımızde ve ustune dustugumuzde cok aksılık oluyor akısına bırakınca oluyor ınankı.Sen oğlusuna morel ver nasıbı varsa olcak
Evet cnm bende test cıkmazına cok gırıyordum tam bır stres odagı bıraz sabır et netlessınEvet gerçekten iki gündür test yapıyorum durmadan Bi daha yapmıycam bakalım bekliycem adeti Bi kaç gün daha
Ben görüyorum burda vallaEki Görüntüle 3373630
bu sekıl suan tam kafa yemelikne zaman kan vermeyi düşünüyorsun canım?birde adet belirtin var mı benim başladı adet olcakmısım gibi agrılarım
Eşim baktı görmemiş güldü kendimi deli gibi hissettim bianBen görüyorum burda valla
Yarın sabah ılk ıdrarla yap canım.ben olmayan ne çizgileri esıme gosterıyordum oda aynı tepkıyı verıyordu.Ama sonra netlesınce her sey guzel oldu bak zaten once kanda sonra ıdrarda cıkıyor.Sen yarın yap beklıcemEşim baktı görmemiş güldü kendimi deli gibi hissettim bian
Başka testim kalmadı alacak veya eşimden isteyecek de yüzüm kalmadı Allahım sen bizleri daha fazla bekletme isteyen hakeden herkesin anne olmasını nasip etYarın sabah ılk ıdrarla yap canım.ben olmayan ne çizgileri esıme gosterıyordum oda aynı tepkıyı verıyordu.Ama sonra netlesınce her sey guzel oldu bak zaten once kanda sonra ıdrarda cıkıyor.Sen yarın yap beklıcem
Canım oyle dusunme bu ısler boyle yanı denersın bakarsın olur ya da olmaz sonra tekrar yaparsın benım kadar test yapan yoktur herhalde hep bı hayal kırklıgı bı mutluluk bı huzun boyle gectı gunlerım bu gunlrde gecıcek emın ol.Guzel gunler gelıcek ve her sey daha ıyı olucakBaşka testim kalmadı alacak veya eşimden isteyecek de yüzüm kalmadı Allahım sen bizleri daha fazla bekletme isteyen hakeden herkesin anne olmasını nasip et
Canım şükür bugün daha iyiyim. Testimi yarın yapıcamCanım grıp mı oldun.kaset test yap silik cızgı gorursen teste devam et ama bılmıyorum 14. Gun den once bellı olmuyor aslında ve hatta 14. Gun tamamen sılınıp 16.,17. Gunde pozitife donen var bence sen ilaç ıcme limonlu cay iç ,bitki çayıda içme sakınnnn.
Cok sukur canım yarın ılk ıdrarla yap ınsallah bebısın senınledırCanım şükür bugün daha iyiyim. Testimi yarın yapıcam
Canım herkeste belırtı farklı oluyor bıde adet ve gebelık belırtıleri cok benzıyor.Yarın sabah testı yap bakalım nasıl cıkcak resmını burayada attKızlar göğüs ağrısı için ne düşünüyorsunuz. Benim adetimden 15 gün önce başlıyor ağrılarım. Ve yine ağrımaya başladılar. Çok üzülüyorum yine tutmadıysa diye. Yarın 13. Günüm olacak iğne yapıldığı gün hariç.
Yok canım henüz geçmedi 30. Saatte falanım ayy inşallah olur sen hamişsin bana çok dus et lütfen Allah razı olsun nasıl yardımcı oldunCanım vucutta hcg salgılanıyor ıgneden dolayı bu yuzden testler pozıtıf gorunuyor catlamıstır sen merak etme 36 saat gectımı
Canım daha 13. Gun 16.,17. Gunde cıkanlar var bekle bı daha adet olmadın testı atsnaa bı bakayımKızlar az önce test yaptım. 13. Günüm bu arada. Hafif bir çizgi bile çıkmadı.Zaten göğüslerim de çok ağrımaya başladı. Adet olacağım belli. İnşallah sizler bu ay bebişlerinize kavuşursunuz.
Canım daha 13. Gun 16.,17. Gunde cıkanlar var bekle bı daha adet olmadın testı atsnaa bı bakayım
Naptın cnm var mı Bi gelişme ben bugün olurum diyordum ama şimdilik yok sağ kasığım ağrımaya başladıBende 7 ocakta iğne oldum bugün kan verdim 4 çıktı şimdi test yaptım kocaman bir negatifEki Görüntüle 3373614