Oviterella çatlatma iğnesi yapanlar?

Hanimlarr yardım lütfen geçen ay progestan iğne vuruldum bu ay 7gunluk gecikme yaşıyorum iğneden kaynaklı gecikme olabilir mi

Sonucınız nedir

Merhaba çatlatma iğnesinin 9. Günü dün bi sebepten kan vermek zorunda kaldım 3.3 çıktı sizce bu yükselir mi yaşayan var mı böyle bişe

Merhaba canım testım pozıtıf cıktı 3 gun testı devam ettım koyuluk artınca kan verdim gebe oldugumu ogrendım suan 9 haftalık gebeyım cok şukur.
Maşallah sağlıkla doğsun. Benmde 3 yasında bir oğlum var korunurken olmuştu. 1 senedir tekrar istiyoruz hamile kalamadım bu ay klomen kullandım ve cumartesi catlatma iğnesi oldum. Yumurtam 20 mmdi. İnşallah güzel haberi bende alırım

Kızlar günaydın. 9 ocakta iğne olmuştum hadi o günü saymıyorum. Ertesi gün ilişki oldu çünkü.Bugün 16. Günüm aşırı derecede göğüs ağrım var. Dün akşam test yaptım bir şey çıkmadı. Bat 29 Ocak . İğne adet tarihini etkiliyor mu merak ediyorum.

Cok sagol kuzum benmde 20 mm di catlatma ıgnesı yaptırdıgımda gunlerını degerlendır ınsallah zamanı gelınce olucak.Rabbım evladını sana bagıslasın benmde ılk cocugum olucak ınsallah.

Canım catlatma ıgnesınden sonrakı 15. Gun adet beklenıyor. tabıkı bır ıkı gun oynama olablır.ama genelde kısıden kısıye degısır bazılarında 13. Gun bazılarında 17.,18. Gun pozıtıfı gosterıyor sen adet olmadıgın surece umdunu yıtırme ınsallah gebesındır.sabah ılk ıdrarla test yap yarıın.

Canım yarın sabah yapıcam bir umutla. Bakalım hayırlısı .

Kızlar merhaba. 18 Ocak Perşembe 19 mm idi yumurtam ve akşam 10 da iğne vuruldum doktorumun önerisiyle. Neyse 19 ocaktan itibaren gün aşırı ilişki önerdi. Bugün de kontrol randevum vardi. Yumurtan 22 mm olmuş ya yeni çatlamış yada catlamaya hazırlanıyor. Kan verince net anlariz dedi ama bir hafta önce iğne olunca 36 saat içinde çatlaması gerekmez miydi ? Aklımda deli sorular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…