- 1 Ekim 2023
- 22
- 3
- 29
-
- Konu Sahibi Buketetin34
Bana kan testi yapmadı gebelik varsa kistlerden dolayı cok zorlanırsın dedi bi de adete kadar cok dikkatli ol dedi bu kistler riskli nefes darlığı yapabilir dediCanım sakın uzme kendını ıgneden dolayı oluyormus o kist ben bılmıyordum burda yzanlardan ogrendım adet olunca vucut atıyormus sakın kfana takıp stres olma.Doktor ne dedı sana
Sen doktorun dedıklerını uygula canım Rabbımm gonlune gore vrrsın ınsallah uzulme her sey guzel olcak.Bana kan testi yapmadı gebelik varsa kistlerden dolayı cok zorlanırsın dedi bi de adete kadar cok dikkatli ol dedi bu kistler riskli nefes darlığı yapabilir dedi
Ay kacıncı haftada ogrenırız kı ablam 16. Haftda ogrenmıs arkdasım 11. Haftda bılemedımAmin canım sağlıkla ilerlesin herşey ya sağlkla doğarlar inşallahşubatta öğreniriz diye düşünüyorum
Oo daha çok var ozaman yaAy kacıncı haftada ogrenırız kı ablam 16. Haftda ogrenmıs arkdasım 11. Haftda bılemedım
Hiç de bi belirti yok kendimi kuruyormuşum gibi geliyorSen doktorun dedıklerını uygula canım Rabbımm gonlune gore vrrsın ınsallah uzulme her sey guzel olcak.
Rabbim bu gecenin hürmetine sizede banada isteyen herkese de saglikli evlat nasip etsin insallah .Kolay hamilelikler hamile kalanlarda kolay bir dönem gecirmesini nasip etsin insallahHiç de bi belirti yok kendimi kuruyormuşum gibi geliyor
Tabı canım daha cok var acele etmeyelımOo daha çok var ozaman ya
Sen merak etme Rabbım kısmetı geldıyse nasıp edıcek ben tam bır yılın sonunda bu sesı duydum cok zor gunler gecırdım anlatsam sen yorulursun dınlerken o yuzden uzulme.Allahım dogru zamanda hayırlı saglıklı evlat ile müjdelesın seniHiç de bi belirti yok kendimi kuruyormuşum gibi geliyor
Cok sagol canım Allah razı olsun Rabbım bu hayırlı gecede sanada hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın yuzun gülsün ınsallahAyyy cok guzelll Rabbim nolur bizlere de bu sevincini yaşat hayirlı olsun sağlıcakla kucaginiza almak nasip olsun insalah tekrar gozunuz aydın
Aminnn Allah razi olsun insallah hamilelerin duasi kabul olur derler lutfen dualariniza benide katınCok sagol canım Allah razı olsun Rabbım bu hayırlı gecede sanada hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın yuzun gülsün ınsallah
Bu güzel gecenin hürmetine inşallah şeninde mucizen gerçekleşir aminAminnn Allah razi olsun insallah hamilelerin duasi kabul olur derler lutfen dualariniza benide katın8.gunum bugun beklemedeyim bende insallah mucizem benimledir
Aminn Allah razı olsun cok tesekkur ederimBu güzel gecenin hürmetine inşallah şeninde mucizen gerçekleşir amin
Insallah tutmustur ve bebegın senınledır kuzum Allahın ıznıyle guzel haberler alcaksın burdan haberleselım beraber takıbını yaprız sanada morel olur.Aminnn Allah razi olsun insallah hamilelerin duasi kabul olur derler lutfen dualariniza benide katın8.gunum bugun beklemedeyim bende insallah mucizem benimledir
İnsallah ama benim akıntım hic yok oyuzden olmadi galiba okuyorum hamile kalanlar hep akinti olmus bende yok sadece kramplar var igne etkisinden olan belirtiler varInsallah tutmustur ve bebegın senınledır kuzum Allahın ıznıyle guzel haberler alcaksın burdan haberleselım beraber takıbını yaprız sanada morel olur.
Canım herkste farklı belırtı olur oyle dusunme mesela kasık agrım oluyor yazan coktu bende hıc olmuyordu adete yakın bıraz oldu o yuzden herkesın vucudu farklı sen bakma ole seylere bekle ve zamanı gelınce test yapİnsallah ama benim akıntım hic yok oyuzden olmadi galiba okuyorum hamile kalanlar hep akinti olmus bende yok sadece kramplar var igne etkisinden olan belirtiler var
Aminnn güzel arkadaşım çokça dua ettim, hepimize kolaylıkla evlat sahibi olmayı nasip etsin RabbimRabbim bu gecenin hürmetine sizede banada isteyen herkese de saglikli evlat nasip etsin insallah .Kolay hamilelikler hamile kalanlarda kolay bir dönem gecirmesini nasip etsin insallah