Oviterella çatlatma iğnesi yapanlar?

Canım sakın uzme kendını ıgneden dolayı oluyormus o kist ben bılmıyordum burda yzanlardan ogrendım adet olunca vucut atıyormus sakın kfana takıp stres olma.Doktor ne dedı sana
Bana kan testi yapmadı gebelik varsa kistlerden dolayı cok zorlanırsın dedi bi de adete kadar cok dikkatli ol dedi bu kistler riskli nefes darlığı yapabilir dedi

Ayyy cok guzelll Rabbim nolur bizlere de bu sevincini yaşat hayirlı olsun sağlıcakla kucaginiza almak nasip olsun insalah tekrar gozunuz aydın

Cok sagol canım Allah razı olsun Rabbım bu hayırlı gecede sanada hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın yuzun gülsün ınsallah
Aminnn Allah razi olsun insallah hamilelerin duasi kabul olur derler lutfen dualariniza benide katın 8.gunum bugun beklemedeyim bende insallah mucizem benimledir

Aminnn Allah razi olsun insallah hamilelerin duasi kabul olur derler lutfen dualariniza benide katın 8.gunum bugun beklemedeyim bende insallah mucizem benimledir
Insallah tutmustur ve bebegın senınledır kuzum Allahın ıznıyle guzel haberler alcaksın burdan haberleselım beraber takıbını yaprız sanada morel olur.

Insallah tutmustur ve bebegın senınledır kuzum Allahın ıznıyle guzel haberler alcaksın burdan haberleselım beraber takıbını yaprız sanada morel olur.
İnsallah ama benim akıntım hic yok oyuzden olmadi galiba okuyorum hamile kalanlar hep akinti olmus bende yok sadece kramplar var igne etkisinden olan belirtiler var

İnsallah ama benim akıntım hic yok oyuzden olmadi galiba okuyorum hamile kalanlar hep akinti olmus bende yok sadece kramplar var igne etkisinden olan belirtiler var
Canım herkste farklı belırtı olur oyle dusunme mesela kasık agrım oluyor yazan coktu bende hıc olmuyordu adete yakın bıraz oldu o yuzden herkesın vucudu farklı sen bakma ole seylere bekle ve zamanı gelınce test yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…