-
- Konu Sahibi Buketetin34
Çıkar canım benim adete 5 gün varken kanda çıkt
Yine test yaptım daha da koyulaşmış. En iyisi kan verip kesin sonucu öğrenmekBence de canım mantıken çizginin daha da silikleşmeşi gerekiyor. Tam tersi olmuş.
Canım biz de bekliyoruz heyecanla. Hakkında hayırlısı olsun inşallahYine test yaptım daha da koyulaşmış. En iyisi kan verip kesin sonucu öğrenmekcevabın için teşekkür ederim umut oldu
Teşekkür ederim.Canım biz de bekliyoruz heyecanla. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Kesin var ozman inşallah kan testi yaptırınca haber bizedeYine test yaptım daha da koyulaşmış. En iyisi kan verip kesin sonucu öğrenmekcevabın için teşekkür ederim umut oldu
Haber vereceğim inşallahKesin var ozman inşallah kan testi yaptırınca haber bizede
Görünüyor gibi geldi bana da2.cizgi gorunuyormu yoksa istediğim icin kafamdami kuruyorum sizce emin olamadim
Gözüküyor evet canmvar gibi2.cizgi gorunuyormu yoksa istediğim icin kafamdami kuruyorum sizce emin olamadim
İnsallah bikqc gun daha bekleyip kan veriyim en iyisiGözüküyor evet canmvar gibi
Kaçıncı gün canımCizgi cok silik gorunuyor ya normal mi acaba bilemedim ki kafam cok karisti
Kan testi verip ogrenebilirmisin canım benimde ayni senin gibi yarın kan vermeye gidicemSelam kızlar iğnenin 13. Günü silik ikinci çizgi sizce var mı ? Bakarmısınız acil
Canım normalde de 14 ve 15. Günde yapılıyor zaten. Umarım bebişin seninledirBugun 14.günüm
Belirtilerin var mı canımBugun 14.günüm
İnsallah cok tesekkur ederim Rabbim butun isteyenlere versin kimsenin emegi bosa gitmesin insallahhhCanım normalde de 14 ve 15. Günde yapılıyor zaten. Umarım bebişin seninledir
Adet olucakmisim gibi oluyor arada adet oluyorum saniyrorum ama bi anlik girip cikan agrilar gogus hassasiyeti kabizlik baska yok igne etkisinde cok belirti yasadim hepsi gitti simdiBelirtilerin var mı