Oviterella çatlatma iğnesi yapanlar?

Kızlar günaydın . Geçen hafta Salı günü iğne olmuştum. İğneden sonra çarşamba ve perşembe birliktelik oldu sonrasında olmadı. Kötü bir şekilde gribe yakalandım. Doktor de gün aşırı ilişki olsun demişti. Acaba şansım var mı yine de 🫣

Kızlar günaydın . Geçen hafta Salı günü iğne olmuştum. İğneden sonra çarşamba ve perşembe birliktelik oldu sonrasında olmadı. Kötü bir şekilde gribe yakalandım. Doktor de gün aşırı ilişki olsun demişti. Acaba şansım var mı yine de 🫣
Öncelikle çok geçmiş olsun canım.Tabıkıde şansın var o bebegın yicek ekmegı varsa tek denemeylede olur sakın umudunu yitirme.Doktorum spermın 3 gün canlı kaldığını sölmişti.yani sonraki günler için strese sokma kendını.

Bide canım grıpsin ya antibiyotik felan ilaçlara dikkat et ne olur ne olmaz ve hemen ıyıleşmeye çalış ınsallah belkı gebesındır. 8. Günün olmuş 14. Gün test yaparsın ınsallah ıkıncı cızgıyı görürsün.☺️

Merhaba canım şansın var bizede aynısı demişti bizde 2 kez birliktelik oldu eşim göreve gitmek zorunda kaldı sonrasında bizdede olmadı benimki tutmuştu

Eklentiler

• IMG_6360.jpeg
    IMG_6360.jpeg
    114,5 KB · Görüntüleme: 44
İğnenin etkisi geçmiştir diye düşünüyorum çünkü yaptığım ilk teste göre koyulaştı çizgi. Bu şekilde yorumluyorum inşallah doğru düşünüyorumdur
Bence de canım mantıken çizginin daha da silikleşmeşi gerekiyor. Tam tersi olmuş. 🥰

X