-
- Konu Sahibi Buketetin34
Yaa insallahh sizinde 11. Gundemiydi çok bi belirtim yok ama sadece göğüs ucumda bi yanma var birde ara sıra kasıkta batma Rabbım insAllah nasip eder hayırlısıylaSilikse gebelik var bence bnnmde silkti hafif gözüküyordu
12 sinde ben erken gebelik testi yaptım direk silik çıktı göğsümde inanamaz hassasiyet olmuştu. 1 kere kahve rengi lekenlenme oldu anlamştm yerleşme kanamasymşYaa insallahh sizinde 11. Gundemiydi çok bi belirtim yok ama sadece göğüs ucumda bi yanma var birde ara sıra kasıkta batma Rabbım insAllah nasip eder hayırlısıyla
Bende 11.günümdeyim yarın 12 olacak. Bel. ağrısı ve göğüs ucu hassasiyeti var sadece 4-5 gün öncesine kadar da 2-3 gün süren sol kasığımda sancı ve öksürdükçe batma vardı kist diye şüphelendim ama inşallah değildir ve hamişizdir12 sinde ben erken gebelik testi yaptım direk silik çıktı göğsümde inanamaz hassasiyet olmuştu. 1 kere kahve rengi lekenlenme oldu anlamştm yerleşme kanamasymş
kist yapıyormuş ben gittimde doktor yumurta ilacının kist yaptığını söyledi o ağrı yaparmş ama kendisinden kaybolur dedi gebelik oldu için 12.günse sen yap bence silikte olsa çıkıyor yarın yap benceBende 11.günümdeyim yarın 12 olacak. Bel. ağrısı ve göğüs ucu hassasiyeti var sadece 4-5 gün öncesine kadar da 2-3 gün süren sol kasığımda sancı ve öksürdükçe batma vardı kist diye şüphelendim ama inşallah değildir ve hamişizdirtest yapmadım ama yarın yapsam mı acaba
Hayirlisi olsun..Herkese merhaba. Ben de bugün iğne oldum kızlar. Allah herkesin kalbindekini nasip etsin inşallah hayırlısıyla.
Canım naptın bugunkı test nasıl cıktıAyy insallah öyledir çok sagoluntekrarliycam
Ben aylardır folık ıcıyorum benımkıde aksıne sacımı gürleştirdi aslında kişiden kişiye degısır doktor ne dıyorsa onu yap canımOzman ben kullanmaya devam edim folik asit kullandırtmişti o varya hap saçımı döktü kaç kutu içtim boşunqymş o
Merhaba canım ınsallah Rabbım gonlune gore verır ve bebegını kucagına alırsın 14. Gun test yprsın günlerinide degerlendr kacırmaHerkese merhaba. Ben de bugün iğne oldum kızlar. Allah herkesin kalbindekini nasip etsin inşallah hayırlısıyla.
B
Ben aylardır folık ıcıyorum benımkıde aksıne sacımı gürleştirdi aslında kişiden kişiye degısır doktor ne dıyorsa onu yap canımva
Doğru diyorsun canım vitaminden devam ederim folikasit vermedi zaten .B
Ben aylardır folık ıcıyorum benımkıde aksıne sacımı gürleştirdi aslında kişiden kişiye degısır doktor ne dıyorsa onu yap canım
Hadi bismillah, yarın bi gazla yapayım barikist yapıyormuş ben gittimde doktor yumurta ilacının kist yaptığını söyledi o ağrı yaparmş ama kendisinden kaybolur dedi gebelik oldu için 12.günse sen yap bence silikte olsa çıkıyor yarın yap bence
İnşallah güzel haberi alrsnnHadi bismillah, yarın bi gazla yapayım bari
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım cumartesi saat 11 buçukta iğnemi vuruldum 19 mm sol kasıkta 3 yumurtam olduğunu söyledi iğneden öncede sol kaşığım ağrıyordu iğneden sonrada hala ağrıyor bazen şiddetli bazen hafif bel ağrım göğüs ağrım da var testi ne zaman yapmalıyım. Bu arada Allahım isteyen herkese evlat nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasınInsallah kısmette varsa olcak canım sen merak etme
Merhaba canım, bende iğne günü hariç bugün 13. gündü idrar testi yaptım evde ama negatif çıktı sanırım idrar testi yanıltıcı oluyor doktorum da kandan baktırmamı söyledi 14. günde. Herkeste değişebilir belki ama iğneden sonra saymaya başladığında 14.gün diyorlar genelde ve kan değeri daha doğru sonuç veriyor sanırımMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım cumartesi saat 11 buçukta iğnemi vuruldum 19 mm sol kasıkta 3 yumurtam olduğunu söyledi iğneden öncede sol kaşığım ağrıyordu iğneden sonrada hala ağrıyor bazen şiddetli bazen hafif bel ağrım göğüs ağrım da var testi ne zaman yapmalıyım. Bu arada Allahım isteyen herkese evlat nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
Anladım canım teşekkürler bana doktor şu gün yap falan demedi mecbur adet tarihini bekleyeceğizMerhaba canım, bende iğne günü hariç bugün 13. gündü idrar testi yaptım evde ama negatif çıktı sanırım idrar testi yanıltıcı oluyor doktorum da kandan baktırmamı söyledi 14. günde. Herkeste değişebilir belki ama iğneden sonra saymaya başladığında 14.gün diyorlar genelde ve kan değeri daha doğru sonuç veriyor sanırım
Amin canım inşallahMerhaba canım ınsallah Rabbım gonlune gore verır ve bebegını kucagına alırsın 14. Gun test yprsın günlerinide degerlendr kacırma
Aminn inşallahHayirlisi olsun..
Kuzum aslında 12. Haftaya kadar doktorlar folık asıt kullandırıyor sen yınede bı kontrole gıdınce sorDoğru diyorsun canım vitaminden devam ederim folikasit vermedi zaten .
Test yptın mı canımmm sonucu merak edıyorumHadi bismillah, yarın bi gazla yapayım bari