Oviterella çatlatma iğnesi yapanlar?

Merhaba canım kasık agrısı cok normal sen merak etme.Siz gunlerınızı eksıksız degerlendırın ıgneden sonrakı 14. Gun test yap ınsallah pozıtıfı gorursun

Evet kan kesın sonuc oluyor canım sen kan verdın mı zaten once kanda sonra ıdrarda cıkıyor.

Ayyyy maşallahhhhh yaaa maşallahhh cok guzell Allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın kuzum ben daha gidemedım doktora doktor ızne cıkmıs acil bı durumdan dolayı konustuk sıkıntı yok dedı geldıgımde gorusuruz dedı beklıyorum artık pazartesiye felan kaldı, bnm de uygulamaya gore 6+5 gün bız senle aynı gidiyoruz kuzu

Amin canım teşekkürler yaa evet aynı gidiyoruz allahtan birleyen olmassa 30 Ağustos dedi doğuma şeninin minişin kalp atışı başlamıştır gittinde duyarsın

Amin canım teşekkürler yaa evet aynı gidiyoruz allahtan birleyen olmassa 30 Ağustos dedi doğuma şeninin minişin kalp atışı başlamıştır gittinde duyarsın
Ay bnmde uygulamada 30 agustos yazıyor ikımizde aynı gun dogum yapcaz Hadi ınsallah ya bende hıssedıyorum sesını gıtseydık duycaktık ama artık bırkac gun daha beklıcdm kuzu doktorum gelemzse baska doktorda dınlerım

Aynen canım gelmesse doktor kesinlikle gösterirsn başkasına. Sağlıcakla inşallah zamanları gelsin kucağımiza alalım

Aynen canım gelmesse doktor kesinlikle gösterirsn başkasına. Sağlıcakla inşallah zamanları gelsin kucağımiza alalım
Evet kuzum pazartesıye kadar beklıcem gelmezse baskasına gıderım tek seferlık cunku butun sürecte hep aynı doktordaydım kafamı karıstırmak ıstemedım kuzu o yuzden.haber edıcem sanada.İnsallah guzel sonuclar alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…