- 9 Kasım 2023
- 548
- 139
-
- Konu Sahibi Buketetin34
Merhaba canım kasık agrısı cok normal sen merak etme.Siz gunlerınızı eksıksız degerlendırın ıgneden sonrakı 14. Gun test yap ınsallah pozıtıfı gorursunMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım cumartesi saat 11 buçukta iğnemi vuruldum 19 mm sol kasıkta 3 yumurtam olduğunu söyledi iğneden öncede sol kaşığım ağrıyordu iğneden sonrada hala ağrıyor bazen şiddetli bazen hafif bel ağrım göğüs ağrım da var testi ne zaman yapmalıyım. Bu arada Allahım isteyen herkese evlat nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
Evet kan kesın sonuc oluyor canım sen kan verdın mı zaten once kanda sonra ıdrarda cıkıyor.Merhaba canım, bende iğne günü hariç bugün 13. gündü idrar testi yaptım evde ama negatif çıktı sanırım idrar testi yanıltıcı oluyor doktorum da kandan baktırmamı söyledi 14. günde. Herkeste değişebilir belki ama iğneden sonra saymaya başladığında 14.gün diyorlar genelde ve kan değeri daha doğru sonuç veriyor sanırım
Bugün 14.gün canım bugün gidip kan vermem lazım akşama doğru gidicem pek umudum olmasa daEvet kan kesın sonuc oluyor canım sen kan verdın mı zaten once kanda sonra ıdrarda cıkıyor.
Bugün gittim canım vitamine devam et dedi 7 haftalık olmuşKuzum aslında 12. Haftaya kadar doktorlar folık asıt kullandırıyor sen yınede bı kontrole gıdınce sor
Bugün gittim canım vitamine devam et dedi 7 haftalık olmuş
Süper kuzummm vitamınler cok faydalıBugün gittim canım vitamine devam et dedi 7 haftalık olmuş
Canım once kanda cıkıyor sonuc cıkınca paylasır mısın bıde bugun cıkmazsa uzulme adet olmadıgın surece umut var.Bugün 14.gün canım bugün gidip kan vermem lazım akşama doğru gidicem pek umudum olmasa daidrar hala negatif gösteriyor çünkü
Amin canım teşekkürler yaa evet aynı gidiyoruz allahtan birleyen olmassa 30 Ağustos dedi doğuma şeninin minişin kalp atışı başlamıştır gittinde duyarsınAyyyy maşallahhhhh yaaa maşallahhh cok guzell Allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın kuzum ben daha gidemedım doktoradoktor ızne cıkmıs acil bı durumdan dolayı konustuk sıkıntı yok dedı geldıgımde gorusuruz dedı beklıyorum artık pazartesiye felan kaldı, bnm de uygulamaya gore 6+5 gün bız senle aynı gidiyoruz kuzu
Ay bnmde uygulamada 30 agustos yazıyorAmin canım teşekkürler yaa evet aynı gidiyoruz allahtan birleyen olmassa 30 Ağustos dedi doğuma şeninin minişin kalp atışı başlamıştır gittinde duyarsın
Ay bnmde uygulamada 30 agustos yazıyorikımizde aynı gun dogum yapcaz Hadi ınsallah ya bende hıssedıyorum sesını gıtseydık duycaktık ama artık bırkac gun daha beklıcdm kuzu doktorum gelemzse baska doktorda dınlerım
Ay bnmde uygulamada 30 agustos yazıyorikımizde aynı gun dogum yapcaz Hadi ınsallah ya bende hıssedıyorum sesını gıtseydık duycaktık ama artık bırkac gun daha beklıcdm kuzu doktorum gelemzse baska doktorda dınlerım
Canım once kanda cıkıyor sonuc cıkınca paylasır mısın bıde bugun cıkmazsa uzulme adet olmadıgın surece umut var.
Aynen canım gelmesse doktor kesinlikle gösterirsn başkasına. Sağlıcakla inşallah zamanları gelsin kucağımiza alalımAy bnmde uygulamada 30 agustos yazıyorikımizde aynı gun dogum yapcaz Hadi ınsallah ya bende hıssedıyorum sesını gıtseydık duycaktık ama artık bırkac gun daha beklıcdm kuzu doktorum gelemzse baska doktorda dınlerım
Yaptım yoktı ve kist olmuşTest yptın mı canımmm sonucu merak edıyorum
Evet kuzum pazartesıye kadar beklıcem gelmezse baskasına gıderım tek seferlık cunku butun sürecte hep aynı doktordaydım kafamı karıstırmak ıstemedım kuzu o yuzden.haber edıcem sanada.İnsallah guzel sonuclar alalımAynen canım gelmesse doktor kesinlikle gösterirsn başkasına. Sağlıcakla inşallah zamanları gelsin kucağımiza alalım
Canım sakın uzme kendını ıgneden dolayı oluyormus o kist ben bılmıyordum burda yzanlardan ogrendım adet olunca vucut atıyormus sakın kfana takıp stres olma.Doktor ne dedı sanaYaptım yoktı ve kist olmuş
Mantıklı canım inşallah güzel haberlereEvet kuzum pazartesıye kadar beklıcem gelmezse baskasına gıderım tek seferlık cunku butun sürecte hep aynı doktordaydım kafamı karıstırmak ıstemedım kuzu o yuzden.haber edıcem sanada.İnsallah guzel sonuclar alalım
Canımmmm bugun doktora gıttım muayne oldum her sey yolundaa ve bebegımın kalp atısını duydukMantıklı canım inşallah güzel haberlere
Aaa canımmmm çok sevindim yaaa bundan sonrası dikkat etmekkkkCanımmmm bugun doktora gıttım muayne oldum her sey yolundaa ve bebegımın kalp atısını duyduk
Ayy cok sagol kuzum bende cok mutluyum cok guzel bı duyguydu Allahım evlatlarımızı bıze bagıslasın.Aaa canımmmm çok sevindim yaaa bundan sonrası dikkat etmekkkksıra cinsiyette
Amin canım sağlıkla ilerlesin herşey ya sağlkla doğarlar inşallahAyy cok sagol kuzum bende cok mutluyum cok guzel bı duyguydu Allahım evlatlarımızı bıze bagıslasın.onuda aynı zamanda ogrenırız ınsallah