Oviterella çatlatma iğnesi yapanlar?

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım cumartesi saat 11 buçukta iğnemi vuruldum 19 mm sol kasıkta 3 yumurtam olduğunu söyledi iğneden öncede sol kaşığım ağrıyordu iğneden sonrada hala ağrıyor bazen şiddetli bazen hafif bel ağrım göğüs ağrım da var testi ne zaman yapmalıyım. Bu arada Allahım isteyen herkese evlat nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
Merhaba canım kasık agrısı cok normal sen merak etme.Siz gunlerınızı eksıksız degerlendırın ıgneden sonrakı 14. Gun test yap ınsallah pozıtıfı gorursun😍

Merhaba canım, bende iğne günü hariç bugün 13. gündü idrar testi yaptım evde ama negatif çıktı sanırım idrar testi yanıltıcı oluyor doktorum da kandan baktırmamı söyledi 14. günde. Herkeste değişebilir belki ama iğneden sonra saymaya başladığında 14.gün diyorlar genelde ve kan değeri daha doğru sonuç veriyor sanırım🙄
Evet kan kesın sonuc oluyor canım sen kan verdın mı zaten once kanda sonra ıdrarda cıkıyor.

Eklentiler

• 313C00FB-0FBD-4E1E-A62E-7DF9327F4D8C.jpeg
    313C00FB-0FBD-4E1E-A62E-7DF9327F4D8C.jpeg
    75,4 KB · Görüntüleme: 46
Ayyyy maşallahhhhh yaaa maşallahhh cok guzell Allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın kuzum ben daha gidemedım doktora🙁 doktor ızne cıkmıs acil bı durumdan dolayı konustuk sıkıntı yok dedı geldıgımde gorusuruz dedı beklıyorum artık pazartesiye felan kaldı, bnm de uygulamaya gore 6+5 gün bız senle aynı gidiyoruz kuzu😍

Ayyyy maşallahhhhh yaaa maşallahhh cok guzell Allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın kuzum ben daha gidemedım doktora🙁 doktor ızne cıkmıs acil bı durumdan dolayı konustuk sıkıntı yok dedı geldıgımde gorusuruz dedı beklıyorum artık pazartesiye felan kaldı, bnm de uygulamaya gore 6+5 gün bız senle aynı gidiyoruz kuzu😍
Amin canım teşekkürler yaa evet aynı gidiyoruz allahtan birleyen olmassa 30 Ağustos dedi doğuma şeninin minişin kalp atışı başlamıştır gittinde duyarsın 🥹🥹🙏🙏🙏🙏

Amin canım teşekkürler yaa evet aynı gidiyoruz allahtan birleyen olmassa 30 Ağustos dedi doğuma şeninin minişin kalp atışı başlamıştır gittinde duyarsın 🥹🥹🙏🙏🙏🙏
Ay bnmde uygulamada 30 agustos yazıyor 😀 ikımizde aynı gun dogum yapcaz😀😀 Hadi ınsallah ya bende hıssedıyorum sesını gıtseydık duycaktık ama artık bırkac gun daha beklıcdm kuzu doktorum gelemzse baska doktorda dınlerım😍

Ay bnmde uygulamada 30 agustos yazıyor 😀 ikımizde aynı gun dogum yapcaz😀😀 Hadi ınsallah ya bende hıssedıyorum sesını gıtseydık duycaktık ama artık bırkac gun daha beklıcdm kuzu doktorum gelemzse baska doktorda dınlerım
Ay bnmde uygulamada 30 agustos yazıyor 😀 ikımizde aynı gun dogum yapcaz😀😀 Hadi ınsallah ya bende hıssedıyorum sesını gıtseydık duycaktık ama artık bırkac gun daha beklıcdm kuzu doktorum gelemzse baska doktorda dınlerım😍

Canım once kanda cıkıyor sonuc cıkınca paylasır mısın bıde bugun cıkmazsa uzulme adet olmadıgın surece umut var.
Aynen canım gelmesse doktor kesinlikle gösterirsn başkasına. Sağlıcakla inşallah zamanları gelsin kucağımiza alalım

Aynen canım gelmesse doktor kesinlikle gösterirsn başkasına. Sağlıcakla inşallah zamanları gelsin kucağımiza alalım
Evet kuzum pazartesıye kadar beklıcem gelmezse baskasına gıderım tek seferlık cunku butun sürecte hep aynı doktordaydım kafamı karıstırmak ıstemedım kuzu o yuzden.haber edıcem sanada.İnsallah guzel sonuclar alalım😍

X