- 23 Kasım 2016
- 1.187
- 1.280
- 32
-
- Konu Sahibi Buketetin34
Öncelikle çok geçmiş olsun canım.Tabıkıde şansın var o bebegın yicek ekmegı varsa tek denemeylede olur sakın umudunu yitirme.Doktorum spermın 3 gün canlı kaldığını sölmişti.yani sonraki günler için strese sokma kendını.Kızlar günaydın . Geçen hafta Salı günü iğne olmuştum. İğneden sonra çarşamba ve perşembe birliktelik oldu sonrasında olmadı. Kötü bir şekilde gribe yakalandım. Doktor de gün aşırı ilişki olsun demişti. Acaba şansım var mı yine de
Bide canım grıpsin ya antibiyotik felan ilaçlara dikkat et ne olur ne olmaz ve hemen ıyıleşmeye çalış ınsallah belkı gebesındır. 8. Günün olmuş 14. Gün test yaparsın ınsallah ıkıncı cızgıyı görürsün.Kızlar günaydın . Geçen hafta Salı günü iğne olmuştum. İğneden sonra çarşamba ve perşembe birliktelik oldu sonrasında olmadı. Kötü bir şekilde gribe yakalandım. Doktor de gün aşırı ilişki olsun demişti. Acaba şansım var mı yine de
Merhaba canım şansın var bizede aynısı demişti bizde 2 kez birliktelik oldu eşim göreve gitmek zorunda kaldı sonrasında bizdede olmadı benimki tutmuştuKızlar günaydın . Geçen hafta Salı günü iğne olmuştum. İğneden sonra çarşamba ve perşembe birliktelik oldu sonrasında olmadı. Kötü bir şekilde gribe yakalandım. Doktor de gün aşırı ilişki olsun demişti. Acaba şansım var mı yine de
İnşallah canımMerhaba canım şansın var bizede aynısı demişti bizde 2 kez birliktelik oldu eşim göreve gitmek zorunda kaldı sonrasında bizdede olmadı benimki tutmuştu
Ay inşallah canım. Allah razı olsunÖncelikle çok geçmiş olsun canım.Tabıkıde şansın var o bebegın yicek ekmegı varsa tek denemeylede olur sakın umudunu yitirme.Doktorum spermın 3 gün canlı kaldığını sölmişti.yani sonraki günler için strese sokma kendını.
İnşallah canım dualarım seninle kesinlikle haber et
Insallah sende haftsonu coookk guzel haberler verceksın canım
14. Gün yaptığın test doğruya yakın gösteriyor bir kan vermende fayda var canım bence var gibi hayırlı olsunnn10. Ve 14. Gün yaptığım testler. Sizce var mı bir şeyler. Çok net görünmüyor ama Eki Görüntüle 3371197
Canım bence de var gibi.10. Ve 14. Gün yaptığım testler. Sizce var mı bir şeyler. Çok net görünmüyor ama Eki Görüntüle 3371197
14. Gün yaptığın test doğruya yakın gösteriyor bir kan vermende fayda var canım bence var gibi
14. Gün yaptığın test doğruya yakın gösteriyor bir kan vermende fayda var canım bence var gibi hayırlı olsunnn
Canım bence de var gibi.kan ver biran önce
Adeti bekliyorum yaa inşallah vardır. Çok yıprandım bu süreçteCanım bence de var gibi.kan ver biran önce
Yaa inşallah vardır. Adet gününü bekliyorum açıkçası 3 gün kaldı14. Gün yaptığın test doğruya yakın gösteriyor bir kan vermende fayda var canım bence var gibi hayırlı olsunnn
Eğer idrar testinde çizgi çıkıyorsa vücudunda beta hcg artmış demektir. Az da olsa değerin kanda çıkması çoook muhtemelllAdet gününü bekliyorum açıkçası. Kan verirsem kesin sonuç çıkar mı ki
Var gibi gözüküyor canım kan testini yaptır10. Ve 14. Gün yaptığım testler. Sizce var mı bir şeyler. Çok net görünmüyor ama Eki Görüntüle 3371197
Çıkar canım benim adete 5 gün varken kanda çıktıAdet gününü bekliyorum açıkçası. Kan verirsem kesin sonuç çıkar mı ki
İğnenin etkisi geçmiştir diye düşünüyorum çünkü yaptığım ilk teste göre koyulaştı çizgi. Bu şekilde yorumluyorum inşallah doğru düşünüyorumdurVar gibi gözüküyor canım kan testini yaptır
Bence de canım mantıken çizginin daha da silikleşmeşi gerekiyor. Tam tersi olmuş.İğnenin etkisi geçmiştir diye düşünüyorum çünkü yaptığım ilk teste göre koyulaştı çizgi. Bu şekilde yorumluyorum inşallah doğru düşünüyorumdur