- 20 Mayıs 2009
- 23.916
- 63.669
Gel sana Kadıköy'de bira ısmarlayayım bir gece. Dönüşte de midye yeriz. Fiyuu.
Ben senden önce dedim sep yaa ahahaŞimdi içli köftenin yanında çay mı içilir dicem de adım zaten alkoliğe çıkmış forumda demeyeyim bari...
O zaman gelirken midye getirEhehe bira midyeye hayır demem. Ama istanbul midyesi istemem, onların içinde midyeyi büyüteçle arıyoruz.
Haha ben genel çay içiciyim biliyorsun kiŞimdi içli köftenin yanında çay mı içilir dicem de adım zaten alkoliğe çıkmış forumda demeyeyim bari...
Tamam ama yemek konusunda pek paylaşımcı sayılmamŞş beni de çağırın ha
O zaman gelirken midye getir
Tamam bebişim o zaman haber ver gelmene yakın, seni Anadolu yakasının toplanma noktası Dorock'a götüreyim, ortak alanda oturup sigara kokalım
Tımam ben de içli köfte sevmem zaten. Maksat beraber olup forum dedikodusu yapmakHaha ben genel çay içiciyim biliyorsun kitamam ne istiyorsan ondan olsun ama önden söyle bari gelmeden param olsun.
Tamam ama yemek konusunda pek paylaşımcı sayılmam
O zaman gelirken midye getir
Tamam bebişim o zaman haber ver gelmene yakın, seni Anadolu yakasının toplanma noktası Dorock'a götüreyim, ortak alanda oturup sigara kokalım
Öğrencilere para harcatılmaz bizim burda akıllım. Kendimiz alırız nevalemizi.Haha ben genel çay içiciyim biliyorsun kitamam ne istiyorsan ondan olsun ama önden söyle bari gelmeden param olsun.
Tamam ama yemek konusunda pek paylaşımcı sayılmam
O zaman anlaşabilirizTımam ben de içli köfte sevmem zaten. Maksat beraber olup forum dedikodusu yapmak
Ben de sigara kokusuna alıştım etkilenmiyorum da öyle bir siniyor ki anlatamam. Gelir gelmez bütün kıyafetler makinaya gidiyorBen sigara içiyom zaten akıllım etkilemez. Gerçi o zamana kadar bırakmış olmayı umuyorum ama benim ipimle kuyuya inilmez. Burda da durock var demiştim dimi sana.
Öğrencilere para harcatılmaz bizim burda akıllım. Kendimiz alırız nevalemizi.
Misafire de harcatılmaz. O zaman shot sana patladıBen sigara içiyom zaten akıllım etkilemez. Gerçi o zamana kadar bırakmış olmayı umuyorum ama benim ipimle kuyuya inilmez. Burda da durock var demiştim dimi sana.
Öğrencilere para harcatılmaz bizim burda akıllım. Kendimiz alırız nevalemizi.
Misafire de harcatılmaz. O zaman shot sana patladı
Iıım ya benim işim çıktı, Almanya'dan yengemin kuzeninin eltisinin kayınbiraderinin bacanağıgiller gelecek.Misafire de harcatılmaz. O zaman shot sana patladı
Dönmüş dönmüş. Tatil sonrası sendromundadır o bırak kızıMisafir sayılmam ki ben. Bir tarafım istanbullu...
marilyn monroe gel kız buraya. Döndün mü alaçatıdan?
Diyiver çikolata da getirsinler bekleriz biz seniIıım ya benim işim çıktı, Almanya'dan yengemin kuzeninin eltisinin kayınbiraderinin bacanağıgiller gelecek.
Dönmüş dönmüş. Tatil sonrası sendromundadır o bırak kızı
Ben sana Bim'den alırımDiyiver çikolata da getirsinler bekleriz biz seni
Yok ya kıyamam ben onaDürteyim biraz. O tatile gitti biz evde oturduk, rahatsız etmeliyiz.
Ne cimri çıktın kızım sen, alt tarafı iki bira ısmarlican
Sep gerçekten cimri bu kız Bim dedi yaBen sana Bim'den alırım
Yok ya kıyamam ben ona
Ismarlarız bee bira senin köpeen olsun
Ben sana Bim'den alırım
Yok ya kıyamam ben ona
Ismarlarız bee bira senin köpeen olsun
Sep gerçekten cimri bu kız Bim dedi ya
Toblerone al bari
Bi ben keşfedemedim ya gidince Gofret alıp çıkıyorum.Geliyoooom o zaman.
Mayıs 21 kuzenimin nikahı var istanbulda, 22'sinde de burda görümcenin oğluşunun. Nasıl yetişcem bilemedim. Sıkıntı büyük. Evlenince herşey bombok oluyor la, öncelikler değişiyor falan. Çok sıkıcı.
Öyle deme bimin pek güzel çikolataları var.
Tamam A101'den alırım ağlama.Sep gerçekten cimri bu kız Bim dedi ya
Toblerone al bari
Ben o konuda küsüm sana, birini bulup bana ayarlayamadın hala. Pis kadın.Geliyoooom o zaman.
Mayıs 21 kuzenimin nikahı var istanbulda, 22'sinde de burda görümcenin oğluşunun. Nasıl yetişcem bilemedim. Sıkıntı büyük. Evlenince herşey bombok oluyor la, öncelikler değişiyor falan. Çok sıkıcı.
Öyle deme bimin pek güzel çikolataları var.