- 10 Ekim 2015
- 7.196
- 9.107
A101 upper Bim mi oluyor şimdiTamam A101'den alırım ağlama.
Ben o konuda küsüm sana, birini bulup bana ayarlayamadın hala. Pis kadın.
Tamam kabul o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
A101 upper Bim mi oluyor şimdiTamam A101'den alırım ağlama.
Yani bence market hiyerarşisinde Bim-A101-Şok-Carrefour-Migros diye gidiyor sıralamaA101 upper Bim mi oluyor şimdi
Tamam kabul o zaman
Götürgeçi seversin diye düşündümPeeer grup ismine bak dötüm gibi
Bi ben keşfedemedim ya gidince Gofret alıp çıkıyorum.
Siz böyle evlilik tü kaka diyin diyin sonra bu kızlar niye evde kalıyoo
Tamam A101'den alırım ağlama.
He haklısın ben de yaş konusunda çok hassasım zaten!Kasanın yanında böyle kafferengi paketli fıstıklı çikolatalar var. Pek güzel onlar. Bi de dost meyveli süt ve yoğurt pek severing.
Yok lan evlilik güzel de öncelikler değişiyor işte. Bekar olsam kuzenim evleniyor lan diye 15 gün önce gidip düğünden sonra da 15 gün kalırdım. Şimdi 3-5 gün kalıp döncem. Nikaha bile kalamicam muhtemelen. O yüzden uyuzum.
Kızım yok etrafta adam. Yaş ortalamamız yüksek size göre. Ya moruklar var ya boşanmış çoluklu çocuklu adamlar.
Ay annem bugün şoktan minnak güveç almış pek bi mutluluydu az bi market geziyim bari.Yani bence market hiyerarşisinde Bim-A101-Şok-Carrefour-Migros diye gidiyor sıralama
Ben onları markasız diye almıyordum ya alıyor bari.Kasanın yanında böyle kafferengi paketli fıstıklı çikolatalar var. Pek güzel onlar. Bi de dost meyveli süt ve yoğurt pek severing.
Yok lan evlilik güzel de öncelikler değişiyor işte. Bekar olsam kuzenim evleniyor lan diye 15 gün önce gidip düğünden sonra da 15 gün kalırdım. Şimdi 3-5 gün kalıp döncem. Nikaha bile kalamicam muhtemelen. O yüzden uyuzum.
Kızım yok etrafta adam. Yaş ortalamamız yüksek size göre. Ya moruklar var ya boşanmış çoluklu çocuklu adamlar.
Bir sevgilim olsa giderim balayınaaaaAy annem bugün şoktan minnak güveç almış pek bi mutluluydu az bi market geziyim bari.
Ben onları markasız diye almıyordum ya alıyor bari.
Niye düğünden sonra 15 gün kalıyon balayına mı gitcen çiftle
Dün sen mi atmıştın o capsi atsana birBir sevgilim olsa giderim balayınaaaa
Ah bir de bekarsam giderim alayınaaa
löylöylöyyy
"Hıı çok komik" onu mu diyorsun?Dün sen mi atmıştın o capsi atsana bir
Dün biri bana balayılı caps attıydı eğlenmiştim ama kim niye attı hatırlamıyorum. Bilemedim o mu"Hıı çok komik" onu mu diyorsun?
Ben değilim Kimlerle capsleşiyorsan artıkDün biri bana balayılı caps attıydı eğlenmiştim ama kim niye attı hatırlamıyorum. Bilemedim o mu
Aha sevgili tribi attı in vino veritas bul birini sonu iyi durmuyorBen değilim Kimlerle capsleşiyorsan artık
He haklısın ben de yaş konusunda çok hassasım zaten!
Ya bırah ya.
Aha sevgili tribi attı in vino veritas bul birini sonu iyi durmuyor
Aha sevgili tribi attı in vino veritas bul birini sonu iyi durmuyor
Ya siz ne pis bir ikili oldunuz ya.Ahaha bulayım hemen barik. Başına vurdu zavallının.
Sonra shotı böyle paylaşımlar yaparken bulmayalımAhaha bulayım hemen barik. Başına vurdu zavallının.
Tövbe deSonra shotı böyle paylaşımlar yaparken bulmayalım
Bu nasıl kaynana sever shot. Iki de bdv konusu patlattın mı tamamdır işTövbe de