nisanlimla konusmayi deniyeyim ama askerden donunce konusayim tesekurlerSende alttan alttan aşkım takımıza göre ölçer Biçeriz senin hayalini yerine getirmek için hesap yaparız ama annen böyle böyle demişti sanırım onların ihtiyacı var bize gelecek Takıya de nişanlın annesi ile konuşup çözer inş olayı
Baktın oda annem böyle dedi onun dediğini yaparız diyor o zaman senin ailen kaynanan ile konuşsun
Neden , altinlarimla ne yapacağıma ben karar veririm , diyemiyorsun ? Daha şimdiden tepene binmeye çalışıyorlar. Nasıl başlarsa öyle gider . Çok dikkatli ol ..zaten bna direk soylemiyor kiziyla konusuyor cok borc var diyor kizida altinlari alin diyor gerisi geliyor konusmsnin boyle konustular bna da dediler sence nasil olur dediler kulagim sizde degildi duymadim noldu dedim ama isde
nisanlimin babasi cok iyi biri oda ordaydi ses cikartmak istemedim o kapattirdi zaten konuyu hele askerden gelsin bunlar icin cok erken dedi kayinvalideme...gercekden nasil baslarsa oyle giderNeden , altinlarimla ne yapacağıma ben karar veririm , diyemiyorsun ? Daha şimdiden tepene binmeye çalışıyorlar. Nasıl başlarsa öyle gider . Çok dikkatli ol ..
Burada,düğün takılarını kayınvalidesinden alıp kaçan bir üyemiz vardıkaynanamin hayalide ayri bir dert evet
Burada,düğün takılarını kayınvalidesinden alıp kaçan bir üyemiz vardı
Gelin odasında kayınvalide naylon poşete doldurmuş,karambole getirip alacakmış.Gelin poşeti elinden çektiği gibi koşarak koridoru geçip salona girmiş,ve annanesine atıp piste dalmış
Aklıma geldikçe gülüyorum,sende altınlarına sahip çık.
Ben senin sesini cikarabilecegini sanmıyorum ,üzgünüm .. elindeki ekmeği bile alırlar ,sesin çıkmaz ,gibi bir görüntü veriyorsun burdan ..umarım öyle değilsindir . Nişanlınla birlikte aldığın kararlara kimseyi karıştırma ..taki mevzusu olunca da nişanlım gelsin birlikte konusalim, ben bu mevzuları sevmiyorum ,diyip ağızlarını kapat ..nisanlimin babasi cok iyi biri oda ordaydi ses cikartmak istemedim o kapattirdi zaten konuyu hele askerden gelsin bunlar icin cok erken dedi kayinvalideme...gercekden nasil baslarsa oyle gider
Valla deneyapsammi
Kayınvalidende amma gıcıkmıs ya .
nisanlim bunca yil calismis ailesine vermis babasida demis evini bn duzcem senindemis halada oyle diyor... Fakat gel gorki kayinvalidem diyorki bunlara sorumlulugu nasil ogretecez biraz borca sokalim diyor... Sanki biz sorumsuzuz sorumsuz olsak evi nasil alalim hic dusunmuyir hem okuyup hem calismak ... Sorumsuzluk olmayan altinla hayal kuran kayinvalidemde degilmi...
Aklima geldi bak gicik oldum
sen bide gorumcemi gorKayınvalidende amma gıcıkmıs ya .
Ölü yatırımda olsa kendilerinin malı olur en azından.Kayınvalideye giden hiç gelmeyecek.Bir daha o kadar parayı ne zaman bir araya getirebilirler ki...Araba kadar sacma bir yatirim olamaz. Biz ev icin pesinat vermistik. Biraz da kredi cektik.
Araba =ölü yatirim
Ama bu hesabi o karari vermeden yapmaliydiniz. Faiz oranlari ortada:)Erkek bu ne bekliyosun ki. Yarin bir gun dugun borclari boynuna binince gorurum onu hala araba mi diye tutturuyor? Bizde de durum tam tersiydi. Ben borc odemeye basta karsi ciktim. Toplu birikintiyle borc odenir mi? Her ay parca parca oderiz borcumuzu dedim. Takiydi paraydi bir daha toplu elimize nerden gececek dedim. Sonra evlendik bi baktim her ay o kadar kredi borcu odenmiyor yani. 4 bilezik parasi faiz giriyor. Birikim yapmaya kalkissan yapamiyorsun. Sonra kendim ilna oldum dugun birikintisi ile borclari kapatmaya.
yok hevesini kirmak istemedim aslinda ama derdim ortada para yok dereyi gormeden pacayi sivadiBence heveslenip söylemiş samimi bi şekilde belki siz bu kadar başka fikirler sunup durunca hevesi kırılmıştır.
Bence de borca vermek borç yoksa araba almak mantıklı
Neden kayinvalideye gitsin anlamadim:) ev kendi mallari olmayacak mi?Ölü yatırımda olsa kendilerinin malı olur en azından.Kayınvalideye giden hiç gelmeyecek.Bir daha o kadar parayı ne zaman bir araya getirebilirler ki...
Dugun icin mecbur kredi cekiliyor. E davulun sesi de uzaktan hos geliyor, evlenmeden once ne var canim diyordum. Krediyi idemeye evlendikten 3 ay sonra odemeye basladik, resmen ac kalacaktik yani evde, baktik yapamiyoruz ikna oldum yapacak bir seyim kalmadi.Ama bu hesabi o karari vermeden yapmaliydiniz. Faiz oranlari ortada:)
Kayınvalide takıları almanın planını yapıyormuşNeden kayinvalideye gitsin anlamadim:) ev kendi mallari olmayacak mi?
Yoksa ben de ev derim,ama eşi arabaya heves ettiyse ailesine karşı çıkar belki.Neden kayinvalideye gitsin anlamadim:) ev kendi mallari olmayacak mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?