Ortada fol yok yumurta yok...

Svsqw

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2017
397
260
18
Hayirli aksamlar ilk once

Kucuk bir sorum olacak
az once nisanlimla konustum bana dediki dugunde takilanlarla guzel bir araba alalim dedi.
Bnde dedim ki daha dugun olmadiki hele bi olsun sonra konusulur borcumuz varsa kapatilir...
Olmadi bi yatirim yapilir dedim...
Ortada altin yok taki yok para yok dusunme simdilik dedim...
Tabi kaynanam biz alcaz dedide bunu nisanlima demedim... Sonra diyorlar sen doldurdun...
Epey bi kukredi... Arabadan daha mantikli bi yatirim varmi dedi...

Cogunuz evlisiniz naptiniz ? Nasil degerlendirdiniz ?

Biz de araba aldık,ama eşim evlendiğimiz zaman kendi işini kurmuştu ve araba şarttı. Kendi arabasıyla kaza yaptığı için almamız gerekiyordu..
Takıları farklı bir şekilde de değerlendirebilirsiniz ama sanırım heveslenmiş :)

Eşimin tarafından gelen ailesi tarafından alındığı için birşey yapmadık ki yapmazdık sanırım dururdu.

İlk evlendiğimizde takıları benim hesabıma bankaya yatırmıştık. Sonra ben eşine teklif ettim, bankada duracağına arabaya peşinat yapalım kalanını taksitle öderiz diye. Öyle araba aldık çok şükür.
Nişanlınızın zamanlaması doğru olmamış sadece, yoksa araba almak gayet normal.

Yine de esas mesele müstakbel kayınvalidenizin şimdiden düğün takılarınıza göz dikmiş olması. O konuyu nişanlınızla konuşup netleştirmek en önemlisi bence. Yoksa düğün günü son dakikada çok başınız ağrır..

pisman oldunuzmu arabaya harcadiginiz icin

Araba yatırım değildir. Ekstra masraf kapısıdır.
Ayrıca çocuk doğmadan don biçmiş nişanlınız. Belki de o kadar altın takılmayacak.
Ben olsam arabaya altın bozdurmam.
bnde tam oyle dusunuyorum ama bunun icin aliniyor bilmiyirum suan altinda yok ortada simdi tamam dersem unutmaz biliyorum o gun gelir tamam dediydin der tskurler

bnde tam oyle dusunuyorum ama bunun icin aliniyor bilmiyirum suan altinda yok ortada simdi tamam dersem unutmaz biliyorum o gun gelir tamam dediydin der tskurler

Kaç yaşında nişanlınız alınacak ne varmış.
Gerçek bu.
Arabanın kafadan ayda 500 lira gideri var. yeni ev kuracaksınız borçlu olmak daha kötü.

Araba yatırım değildir bana göre aldığın paraya satamazsın,sigortası,vergisi,benzini bir sürü masraf eğer iyi bir altın gelecekse ev alın peşinatınız olur,yada arsa alın.

Bence önce kv ile ilgili sorunu çöz.
Altınlarınız sizde kalsın yeterki harcanacak yer bulunur.

Tamam araba bi yatırım değil ama çok önemli bir şey bence. İlerde çocuk olursa zaten lazım olacak. Bence mantıklı plan.

kaynanamin hayalide ayri bir dert evet

nişanlın kaç yaşında?
araba yatırımmıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…