- 31 Temmuz 2020
- 19.779
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Aah ah...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
A.slmm cnm
Ayy gözün aydın canım sağlıcakla al kucağına inşallahA.slmm cnm
Hamileyim son 10 gunum kaldi
Simdiden diyet gunluerine bakiyorum:)
Amin insallah canimAyy gözün aydın canım sağlıcakla al kucağına inşallah
Ya canım valla elimde değil hemen aldım kiloları o kadar da yemiyorum yani biraz da şişkinliğim var zaten mide bulantısı da olmayınca aldım artık doğumdan sonra toptan vereceğimcanım birkaç gün önce etiketlemiştim diyetisyenimiz ilk 3 ay kilo alınmaması hedeflenir dedi
ben aynı bea
olsun farketmez
Biraz da sıkıldığın için muhtemelen daha bol hacimli az kalorili salatalar da yeYa canım valla elimde değil hemen aldım kiloları o kadar da yemiyorum yani biraz da şişkinliğim var zaten mide bulantısı da olmayınca aldım artık doğumdan sonra toptan vereceğim
Kaçamaktan sonra pazartesinin beklenmesi herseyde olduğu gb diyette de kendimize munhasirizdün ve bugün yedim yedim ama pazartesi değil yarın başlayacağım
bugün için de yapabileceğim en iyi şey saat 10da yemeyi bitirmek olacak
Tayin olup giden arkadasim çok becerekliydi geçenlerde dolma yapıp gondermis arkadaşlarımızla yememiz için. Diyetisyene gidecektin o gün öğlen biraz yedim normal öğle yemeğini kaldırdım aradan, diyetisyenden çıkınca kalan dolmalari yedi.böyle lezzetli dolmayı bir daha yiyememSayfanın adını doymaya doymaya zayıflayalım mı yapsam
Anca durdurabildim canım hatta 10 buçukta kirazla kapattım günüKaçamaktan sonra pazartesinin beklenmesi herseyde olduğu gb diyette de kendimize munhasiriz
İyi yapmışsın pazartesiyi beklememekle ama 10 çok geç geldi bana
İyi yapmışsın afiyet olsunTayin olup giden arkadasim çok becerekliydi geçenlerde dolma yapıp gondermis arkadaşlarımızla yememiz için. Diyetisyene gidecektin o gün öğlen biraz yedim normal öğle yemeğini kaldırdım aradan, diyetisyenden çıkınca kalan dolmalari yedi.böyle lezzetli dolmayı bir daha yiyemem