- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Napiyorsun chessecakeimmmmAaaa kim gelmişşşş aypare ackerman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napiyorsun chessecakeimmmmAaaa kim gelmişşşş aypare ackerman
İyiyim balım kilo vermeye çalışıyoruz hâlaNapiyorsun chessecakeimmmm
Bende şuan vermeye çalışıyorum iyiyim şükürİyiyim balım kilo vermeye çalışıyoruz hâla
Sen nasılsın ☺
Birkaç kilodur amaBende şuan vermeye çalışıyorum iyiyim şükür
6 7 kilo kadarcıkBirkaç kilodur ama
Nerde okuyordun canıım bitti mi tatil mi naporsun
Hangi bölümdü kuzum6 7 kilo kadarcık
Evet bu dönemle beraber bitti iş aramaya başlayacağım biran önce
Aynısudem34 naber baby
İyi geceler canımAysti, iyi geceler dostum. Patlamis misir yedim , bi kaseyi belki gecer. Neyse . Sen neler yedin ,yazmadin?
Gunaydin , afiyet olsun. Su da iyiSabah normal kahvaltı, aralarda dondurma meyve kurabiye akşam kanat ızgara salata
Sonra sütlü kahve, gofret
Şimdi yoğurt kayısı canım @19Temmuzda69um
12 bin adım 2 mil leslie 5 dk bölgesel
2.5 lt su
Sağol şekerim günaydınGunaydin , afiyet olsun. Su da iyi
Aynn canm pek protein ekleyemedim menüler spontane gelişti planlı olunca dengeliyorum amaCanım gayet sağlıklı besinler,afiyet olsun
Ama en azından yürüyüş yap derim insülin direnci için ve baharatlar da ekle
Protein de düşük canım
İll gün güzel geçmiş canm devamında da başarılarSelamlarr, içgüdüsel beslenme olarak gidicem bugün ve her gıda çeşidinden tüketerek
Herkese mutlu haftalarrr
Spora bayıldım canm tebrik ederim maalesef ben o kadar adım atamıyorum önceden sabahtan uyanıp yürürdüm şimdi kalkamıyorum alarm çalıyor kapatıp geri yatıyorum o yüzden akşamları sauna ile spor yapmaya çalışıyorumSabah normal kahvaltı, aralarda dondurma meyve kurabiye akşam kanat ızgara salata
Sonra sütlü kahve, gofret
Şimdi yoğurt kayısı canım @19Temmuzda69um
12 bin adım 2 mil leslie 5 dk bölgesel
2.5 lt su
Canım afiyet olsun20 haziran pazartesi menü
07.30
1 bardak ayran
09.30
2 yumurta
Yarım simit
13.00
6 kaşık yoğurtlu kabak
16.30
2 elma
18.00
1 büyük kase cacık
21.30
1 avuç leblebi
3 litre su
40 dk saunalarla tempolu yürüyüş
teşekkür ederimAynn canm pek protein ekleyemedim menüler spontane gelişti planlı olunca dengeliyorum ama
İll gün güzel geçmiş canm devamında da başarılar
Spora bayıldım canm tebrik ederim maalesef ben o kadar adım atamıyorum önceden sabahtan uyanıp yürürdüm şimdi kalkamıyorum alarm çalıyor kapatıp geri yatıyorum o yüzden akşamları sauna ile spor yapmaya çalışıyorum
Ekleyecem canm bi çılgınlık yapıp detoksa başladım iki gün sonra inşallah onları da eklerim pek de sevmiyorum ama etcil bir ailem varCanım afiyet olsun
Bir yere tavuk et balık eklesen,haftada 3 en azından, tamam bu iş
Yürüyüş de var harika
Hareket iyi geliyor kısa vadede fark edilmese de uzun vadede mükemmel bir değişim oluyorteşekkür ederim
Ben de ev içinde attım kuzum sağol
Durup durup böyle yerimde hafif koşu ya da leslie deki gibi ayağı kaldırıp ileri hafif tekme ya da yanlara adım yapıyorum.
Sauna eşofmanı da çok iyi ter attırır