- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.337
- 123
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
-
Bunları beğendimmmmsabah aç olmuyorsan bi tarçınlı hindistan cevizi yağlı türk kahvesi içebilirsin
*Öğlene mutlaka peynir + yumurta ya da birini 2 porsiyon ekle
*Ara öğün olarak kabak çekirdeği,yer fıstığı ve yanında meyve ,limonlu yeşil çay ya da yoğurt olabilir
*Akşam da protein ekle kuzum ,ister nohut ister tavuk balık neyi seviyorsan ve çeşitlendirebilirsinvegan ya da vejetaryensen size özel etler var ,tofu var vs
Canim ben izne ayrilirken kactin? 73 küsür ama kać? 1 kilodan fazla mi vermissin. O zaman bravo valla.İstediğin gün başlayabilirsin
Bu sabah dünle aynı canım 72.3
Önce her şeyi tartıla ölçmen, sonrasında sütlacı vs bir çırpıda yemen çok hoşuma gitti. Kendimi gördüm vallahi
Aa tamam canımBunları beğendimmmm
* Tarçınlı hindistan cevizi yağlı türk kahvesi içebilirsin => bu tamamdır.
* Öğlene mutlaka peynir + yumurta ya da birini 2 porsiyon ekle => bu da tamam
Ara öğün, limonlu yeşil çay ya da meyve de okey
Akşam yemekte pirinç pilavı salata dedim de mutlaka yemek de oluyor. Artık o gün ne yapabildiysem. Et yiyorum canım, eşim etçil ama ben hayvanlara üzüldüğüm için pek yemiyorum. Yine de ucundan yiyorum...
Bu listene bayıldım
Tamamdıır ekledimHedef60kgolmak canim bana karadut suyu, yemek olarak da hamur isleri sayilirsa yazabilirsin. Bugun de battim. Bir kutu cikolata, 2 buyuk dilim kek ,iki dilim börek. Aksam yemegi yersem.ş.. sizim az da biskuvi kakaolu.
Cnm bi ara 74 olduydum hıı 29 MayısCanim ben izne ayrilirken kactin? 73 küsür ama kać? 1 kilodan fazla mi vermissin. O zaman bravo valla.
Evet bence de
Ahaha hakikatenÖnce her şeyi tartıla ölçmen, sonrasında sütlacı vs bir çırpıda yemen çok hoşuma gitti. Kendimi gördüm vallahi
Canım iştah kapatan şeyler hep üşendiklerimiz oluyor hani dışardan sipariş ederiz ona bile üşeniliyorAystiiiii istahimiz azalsa hayirlisiyla. Bu kadar aci cekmeyiz
Teşekkür ederim canım ben vişneli karadut lu ekşi şeyleri severim çocuklar da benim gibilerOyy çok değişikeline sağlık
Hem de sevaba girmişin
Afiyet olsun canım menü ,spor süper
Canım çok güzel menü8 haziran menü
10.30
1 kase muzlu keten tohumlu yulaf lapası
13.00
1 elma
15.30
1 fincan sütlü kahve
Yarım avuç leblebi
1 muz
18,30
1 tabak yeşil mercimekli salata
3 kaşık yoğurt
20.30
3 4 dilim karpuz
3.5 litre su
40 dk yürüyüş
Günaydın kızlar
Günaydınlar
Sagol aśkitoBen biraz geç uyandım
Öğlen şerifleriniz hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?