- 31 Temmuz 2020
- 19.780
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
@19Temmuzda69um en sevdiğin tatlı, içecek ve yemeği alamadımmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy, nereye düştüm ben böyle Koca göbeğime bir çare olur mu ki?
Canım bakalım olcek miAyyyy, nereye düştüm ben böyle Koca göbeğime bir çare olur mu ki?
2 aydır haftada üç gün fitness salonuna gidiyorum. 4 kilo vermişim. Onun dışında hayatımda hareket sıfır. Evden çalışıyorum, yürüyüş alanım çalışma odamla diğer odalar arası Bol bol su içerim, ekmeği çok severim, neredeyse ekmek arası ekmek yiyeceğim yani (azalttım valla).Canım bakalım olcek mi
Neler yapıyorsun bakalım
Oo sporun çok güzel2 aydır haftada üç gün fitness salonuna gidiyorum. 4 kilo vermişim. Onun dışında hayatımda hareket sıfır. Evden çalışıyorum, yürüyüş alanım çalışma odamla diğer odalar arası Bol bol su içerim, ekmeği çok severim, neredeyse ekmek arası ekmek yiyeceğim yani (azalttım valla).
Ben de azck sosun tadına baktım karadut lu çikolata sos yaptım ıslak keke çay kaşığı ile bakıp bıraktım geriye de çocuklara yetecek kadar bırakıp komşulara dağıttım
Teşekkürler canım tamamen kesince çok dayanamıyorum ☺
Sana maşallah
Oyy çok değişik eline sağlıkBen de azck sosun tadına baktım karadut lu çikolata sos yaptım ıslak keke çay kaşığı ile bakıp bıraktım geriye de çocuklara yetecek kadar bırakıp komşulara dağıttım
Afiyet olsun canım menü ,spor süper7 haziran menü
11.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Domates salatalık yeşillik
8 zeytin
2 dilim çavdar ekmeği
14.00
1 fincan kiraz saplı çay
1 avuç leblebi
2 tk karadut özü
16.00
3 kaşık yoğurt
10 leblebi
1 elma
18.00
1 kepçe çorba
1 porsiyon kadar ızgara tavuk göğüs
Salata
3 litre su
Leslie 2 mile
Günaydin. Tartiliyorum. Bir kilo kadar almisim. Olacak o kadar. Daha cok almiyim da.Heheee
Ay aynen cnm azalmış ama kalori saymıyorum tam bilmiyorum
Besin öğeleri için yaklaşık bi aralık sayıyorum
Sen tartıldın mı ayrıldıktan sonra
E çok iyiiiGünaydin. Tartiliyorum. Bir kilo kadar almisim. Olacak o kadar. Daha cok almiyim da.
Ay benim eski nickEn sevdigim tatlı; sansebastiancake. 1 kere yiyebildim. Yemek ve icecegi de dusunucem aklimda. Karar veremiyoru m
Afiyet olsunDün yemekleri bile mutfak tartisiyla ölçtüm. Karpuzu bile. Fotolar cektim ama yatmaya yakin 2 sütlaç, 1 paket 9 kat,1 simit yedim.
İstediğin gün başlayabilirsinCuma gunu de yapamazsam, zor baslarim
Bu sabah dünle aynı canım 72.3Hayirlisi olsun dostum. Sen iyi gidoyorsun masallah. Kaca indin?
Günaydın. Güne su ile başlar, sade filtre kahve ile devam ederim. Öğlen çok acıkırsam biraz yeşil zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği... Akşama kadar bir şey yemem. Oldum bittim böyleydim zaten. Kahvaltı yok, öğle yemeği yok bende. Akşam yemekte pirinç pilavı ve koca bir salata mutlaka olur. Salatayı çok seviyorum. Yemem dediğim çok nadir şey vardır, seçmem. Fakat olmazsa olmazım salata...Oo sporun çok güzel
Evde 20 bin adım atanımız bile var diyet gruplarında cnm ,benim rekorum da odamda 12 bindi yani oluyor gerçekten
Ekmek ben de yiyorum canım ,protein çok önemli bak
Yeme tercihlerin nasıl gün içinde besin grupları açısından ☺ örneğin et yemem nohut severim vb
Güzel bir gün dilerim canımGünaydın. Güne su ile başlar, sade filtre kahve ile devam ederim. Öğlen çok acıkırsam biraz yeşil zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği... Akşama kadar bir şey yemem. Oldum bittim böyleydim zaten. Kahvaltı yok, öğle yemeği yok bende. Akşam yemekte pirinç pilavı ve koca bir salata mutlaka olur. Salatayı çok seviyorum. Yemem dediğim çok nadir şey vardır, seçmem. Fakat olmazsa olmazım salata...
Göbek sıkıntılı benim. Siz neler yapıyorsunuz bu topicte? Listeler mi paylaşılıyor, olayınız ne?