- 17 Ekim 2021
- 11.329
- 37.591
- 38
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Veremessin ulen, gel burayaDünden -200 gr kızlar
Bugün 72.1 kg
Canim aystim. Tebrikler. Ben de basaricam insaallah. Suan diil sıra sen de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Veremessin ulen, gel burayaDünden -200 gr kızlar
Bugün 72.1 kg
Teşekkür hedefim pazartesiye 71.7Veremessin ulen, gel buraya
Canim aystim. Tebrikler. Ben de basaricam insaallah. Suan diil sıra sen de
sayfayı geezmiiştim ordan mı etiketlediniz geziyorum geziyorum sayfaları tık yok başlayamıyorum
Evet görünce selam veriyorumsayfayı geezmiiştim ordan mı etiketlediniz geziyorum geziyorum sayfaları tık yok başlayamıyorum
ben bir buçuk yıldır diyet yapamıyorum malesef daha öncesi iyi yapmıştım bu aralar iyice bıraktım duygusal olarak doyma hissim yok pazar da misafirlerim varEvet görünce selam veriyorum
Kalori ve makro sayıyorsan benimle deneyebilirsin ilk post daki düzeni :)
İyi gidiyor 4.günüm
Ben de her gün sağlıklı beslenemiyorumben bir buçuk yıldır diyet yapamıyorum malesef daha öncesi iyi yapmıştım bu aralar iyice bıraktım duygusal olarak doyma hissim yok pazar da misafirlerim var
bakalım sayfalarda geziniyorum motive olup başlayabilmek için
Teşekkür ederim canımCanım çok güzel menü afiyetler olsunn
Ben erkenciyimBen biraz geç uyandım
Öğlen şerifleriniz hayırlı olsun
Tebrik ederimDünden -200 gr kızlar
Bugün 72.1 kg
Ya ben o şekilde kendimi zorlayamıyorum günlük beslenmeme çeki düzen verip bazen diyetisyenden kalma meta hızlandırıcı günler yapıyorum o kadar hele ki hazır alıp töbee biliyorum alırım yemem kullanmam çöp olur yazık o parayla yardım edeyim diye düşünüyorum ama alıp düzenli kullanıp fayda görenlere de saygı duyuyorumBu hafta bir gün vegan yapmak istiyordum ama protein hedefini tutturmak biraz zor olacaktı, tofu da hiç tüketmedim o yüzden vegan ve ketojenik protein bar sipariş ettim kızlar tadı güzel yazmışlar bakalım
başka bir marka denemiştim lif çiğniyormuşum gibiydi
Barını yerimBu hafta bir gün vegan yapmak istiyordum ama protein hedefini tutturmak biraz zor olacaktı, tofu da hiç tüketmedim o yüzden vegan ve ketojenik protein bar sipariş ettim kızlar tadı güzel yazmışlar bakalım
başka bir marka denemiştim lif çiğniyormuşum gibiydi
Canım afiyet olsun :)9 haziran menü
10.30
1 dilim ekmek kadar patates
4 kaşık biberli lor kavurma
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates
13.00
2 çatal karpuz
15.30
1 porsiyon olacak kadar karpuz
1 sütlü kahve
18,30
6 kaşık semizotu yemeği
2 kaşık yoğurt
Bolca salata
3 litre su
40 dk yürüyüş
Teşekkürler cnm :)Teşekkür ederim canım
Ben erkenciyim
Tebrik ederim
Ya ben o şekilde kendimi zorlayamıyorum günlük beslenmeme çeki düzen verip bazen diyetisyenden kalma meta hızlandırıcı günler yapıyorum o kadar hele ki hazır alıp töbee biliyorum alırım yemem kullanmam çöp olur yazık o parayla yardım edeyim diye düşünüyorum ama alıp düzenli kullanıp fayda görenlere de saygı duyuyorum
Olabilir. Bu aralar daha iyi gidiyorsun ki zaten tartiya yansimis. Hadi görim seni.@19Temmuzda69um canım bugün 5.gün
Bu esnek diyet günleri olsun yarın da 5 günlük farklı bir düzene geçim diyorum
1 güçlü öğün 1 hafif öğün 1 hafif ara öğün ve ödem atıcı çay
sağol ayıcıkOlabilir. Bu aralar daha iyi gidiyorsun ki zaten tartiya yansimis. Hadi görim seni.
Harika canım şifa olsunAystim, iki gundur aksam yogurt, pul biber,limon kürü yaptim. 1 hafta duzenli yapicam insaallah. 2 hafta duzen saglayamam