- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 33
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
-
Karbonhidrat beni mahvetti ya kesmem lazım ama müptelası oldumyürüyüş yapıyor musun :)
canım biraz sınır getir yine de iyi olur :) en çok ne yiyorsun?
Olsun canım vaktin gelmemiş demek kiBen bi türlü adapte olamıyorum ya gelen giden düğünler bayram memleket ziyareti bi dünya bahane buldum
Canım kitap okumayı da seviyorsun canın çok kh çekince aç da değilsen al bi kitap elineKarbonhidrat beni mahvetti ya kesmem lazım ama müptelası oldumyürüyüş yok tabi ancak okula gidiyorum şimdi riskli diye yapmıyorum hiç
Canım hoşgeldin teşekkürlerKızlar topiğiniz hayırlı olsun ben de gelebilir miyim kabul eder misiniz
İnşallah en kısa zamanda gelir o motivasyon canımOlsun canım vaktin gelmemiş demek kibenim de gelmiş mi bakıcaz
O an gelince gerçekten başlıyorsun merak etmeo güç motivasyon içinde oluyor canım sıkma kendini
Canım hoşgeldin teşekkürler
Ne demek buyur tabi
Canım nasıl bir diyet yapıyorsun?Teşekkür ederim
Canim kankim
Ya ben sana onu dicem dicem kaliyo. 3-4 gün yaptim ama dün yapamadim, arada bozuldu yine. Onu 2 hafta falan duzenli yapalim. Bence faydali olacak.Evet canlarcım ilk öğünüm 1 büyük elma, tarçınlı hindistan cevizi yağlı türk kahvesi oldu saat 12.30 da başladım
O türk kahvesinden mi canımCanim kankim
Ya ben sana onu dicem dicem kaliyo. 3-4 gün yaptim ama dün yapamadim, arada bozuldu yine. Onu 2 hafta falan duzenli yapalim. Bence faydali olacak.
EvetO türk kahvesinden mi canım
Ben birazdan yapıcam yine
Cnm kendine kurallar koyabilirsin günde şu kadar dilim ekmek, şu kadar meyve hakkım olcak vsCanim, yarin enerjm gelirse basliyorum. Tam birakmis gibi diilim de diyet denemez tabi. Yarin enerjim gelmezse cuma basliyorum iki hafta. Cok sıkamam eşim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?