- 17 Ekim 2021
- 11.329
- 37.591
- 38
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Ayip olmasin diye biraktim ama zaten cok da sevmez. Yemese de olur. İyki birakmisim kestiinanamıyorum o son 4 taneye nasıl gıydıınnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayip olmasin diye biraktim ama zaten cok da sevmez. Yemese de olur. İyki birakmisim kestiinanamıyorum o son 4 taneye nasıl gıydıınnnn
bu da geçer elbet canım tut kızım bütün aburları cuburlarıııBugun aşerir gibi saldiriyorum. Moodum gerginlik
Not: Bu da gecer
Nasil tutayimbu da geçer elbet canım tut kızım bütün aburları cuburlarııı
layt mıydı layt değilse gitti diyetttİki bardak da cola
ahahahAyip olmasin diye biraktim ama zaten cok da sevmez. Yemese de olur. İyki birakmisim kesti
işte yakalayıp yiyorsunNasil tutayim
Layt diil, gittiiii gitti gitti gittiiilayt mıydı layt değilse gitti diyettt
ahahah
Ekle gitsinKuzum ilk sayfaya ekleyim mi seni de
Sağoll insaallahhyaaa yeni resmin çok güzeeeel ve aile emojisiiiii müthiş
uğur getirsin
o zamaaan en sevdiğin tatlı en sevdiğin yemek en sevdiğin içeceği yaz gülümEkle gitsin
Sağoll insaallahh
Şuan ôyle tokum ki, dusunemiyorumo zamaaan en sevdiğin tatlı en sevdiğin yemek en sevdiğin içeceği yaz gülüm
yarın aç olarak o zamanŞuan ôyle tokum ki, dusunemiyorum
Canım
Hoşbuldum balımCanım
Sayfana tekrar hoş geldinAy ben o kadar hızlı kilo alıyorum ki ne yapacağımı şaşırdım
uçansüpürgem ismin değişmiiş nasılsıınHayırlı olsun topiğin canım bol eksili olsun
Elhamdulillah canım sen nasılsın bu ara pek yoğunum uğrayamıyorum buralara pekuçansüpürgem ismin değişmiiş nasılsıın
iyiyim bebeğim bu sayfaya döneyim dedim bebişin nasıl :)Elhamdulillah canım sen nasılsın bu ara pek yoğunum uğrayamıyorum buralara pek
Yaa hem homini hem hızlı hızlı alıyorum bu kadar hızlı olmamalı vicdansızlık buHoşbuldum balım
ekstra bir ilaç mı yoksa homini mii
yürüyüş yapıyor musun :)Yaa hem homini hem hızlı hızlı alıyorum bu kadar hızlı olmamalı vicdansızlık bu
Ben bi türlü adapte olamıyorum ya gelen giden düğünler bayram memleket ziyareti bi dünya bahane buldumiyiyim bebeğim bu sayfaya döneyim dedim bebişin nasıl :)
9. takıma bakıyorum bazen , devam ediyorlar maşallah