- 8 Ağustos 2020
- 2.792
- 3.289
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Yok canım KütahyaAhahaha Ay sende mi İzmirdesin ne tesadüf normalde hep güneşidir bi anda noldu alışkın değiliz böyle şeylere biz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım KütahyaAhahaha Ay sende mi İzmirdesin ne tesadüf normalde hep güneşidir bi anda noldu alışkın değiliz böyle şeylere biz
Yattığım yerde bacak aç kapa yaptımAminnn benimde aklıma direkt onlar geliyor böyle durumlarda.
Offf, onun yerine kahve yaptım yatıyorum, sayılır mı
Evden çıkmayınca 100 adımı bile gecemiyorum, yine iyi
Ayy " bende rüzgardan uçacaktım" diyince burası sandım pardonYok canım Kütahya
Burası da fenaAyy " bende rüzgardan uçacaktım" diyince burası sandım pardon
Rüzgardan uçacak kadar zayfımışım meselaAyy " bende rüzgardan uçacaktım" diyince burası sandım pardon
Ya bende bazen yatarken aklıma kilo vermem gerektiği geliyor ve bacaklarımı havaya dikip bekliyorumYattığım yerde bacak aç kapa yaptım
Keyif bozulmadan vicdan rahatlatıldı kilolarımızın bundan haberi vardır inşallahYa bende bazen yatarken aklıma kilo vermem gerektiği geliyor ve bacaklarımı havaya dikip bekliyorum
Kesin çok işe yarıyordur
Yaa ama ben böyle havalara bayılıyorum. Yağmur, sis ,bulut falanBurası da fena
O günleri de görür müyüz beeRüzgardan uçacak kadar zayfımışım mesela
Yaa bana da kar kış olsunYaa ama ben böyle havalara bayılıyorum. Yağmur, sis ,bulut falan
Melankolik takılıyoruz
Önümüze geleni yemezsek inşallahO günleri de görür müyüz bee
Garibanın yüzü gülür mü?
Basenlerim gruptan yavaşça ayrıldıKeyif bozulmadan vicdan rahatlatıldı kilolarımızın bundan haberi vardır inşallah
Noldu yaaa foton gittiBasenlerim gruptan yavaşça ayrıldı
Aynen, yolda kayıp popomuzun üzerine düşelim falan yerden kalkarken kalori yakarızYaa bana da kar kış olsun
Sporsa al sana sporAynen, yolda kayıp popomuzun üzerine düşelim falan yerden kalkarken kalori yakarız
Espri bombordımanı yaşandı bir anNoldu yaaa foton gitti
Dibine kadarSporsa al sana spor
Espri bombordımanı yaşandı bir an
Düzelicez inşallah şu olaylar bi bitsinDibine kadar
Evet inşallah zayıflarsam dünyamız çok güzel bir yer olacak. Sadece 6 kilocukDüzelicez inşallah şu olaylar bi bitsin
Ben 53 falan olmayı düşünüyorum inşallahEvet inşallah zayıflarsam dünyamız çok güzel bir yer olacak. Sadece 6 kilocuk