Ordu///52

a.s.:lepi:kızlar bende burdayım bende orduluyum merkezden

slm herkese bu ne yahu nerde ordulular öksüz bıraktınız bu sayfayı hanımlar

slm kıslar..bende orduluyum..ordulu olmaktan mutlu ve guruluyum..sevgiler hemşolarımm....

hg din dilaymer inşallah burayı ziyaretin sık olur ordunu neresi bu arada

selam kızlar, bende yeni orduya taşındım. eşim ordulu, onun işinden dolayı..
ama bakıyorum herkes ünyeli, korgandan olan varmı acaba?:
sm_confused:

arkadaşlar ünye de kiraların durumu nasıl.tayin istemeyi düşünüyoruz ama bilgimiz yok memur için yaşanacak bi şehirmi

arkadaşlar ünye de kiraların durumu nasıl.tayin istemeyi düşünüyoruz ama bilgimiz yok memur için yaşanacak bi şehirmi

çok güzel bir şehir canım ben senin için araştırırım zevkle istersen merkezdemi oturacaksınız ay varya bir sahili var allahım ya anlatılmaz ki o güzelllik

evet canım merkez.bakalım yazcaz ünyeyide inş çıkar.tşk ederim

slm arkadaşlar biz elazığda oturuyoruz eşimin görevinden dolayı ve tayinimiz orduya çıktı ve ben çok heycanlıyım ordu nasıl bir şehir lütfen biraz anlatın gerçi haftaya gelicez ev aramaya lütfen cevaplarınızı bekliyorum

merhabalar ben aslen kahramanmaraş'lı doğma büyüme izmirliyim.Ama fatsaya gelin geliyorum.11 temmuzda düğünüm var fatsada fatsalılar yardım lütfen bana güvenebileceğim kuaför tavsiye edermisiniz.Özelden msj atabilirsiniz.İletişim bilgileride olursa süper olur.YARDIM LÜTFENNNNN

kuaför fatsada olacak yani hmm dur canım hemen yardımcı olurum ben sana istemediğin kadar

suprensesi senden geleck mesajı sabırsızlıkla bekliyorum özellikle makyaj çok önemli saç bir şekilde düzeltilir
çok teşekkürler şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…