Ordu///52

suprensesi senden geleck mesajı sabırsızlıkla bekliyorum özellikle makyaj çok önemli saç bir şekilde düzeltilir
çok teşekkürler şimdiden

canım düğünün fatsanın içinde düğün salonlarından birindmei olacak yoksa ünye fatsa arası oteller felan var genellikle orda yapılıyor düğünler de ..ona göre sana bilgi verecem

ben giresunluyum ama orduyu daha iyi biliyorum kızlar

canım düğünün fatsanın içinde düğün salonlarından birindmei olacak yoksa ünye fatsa arası oteller felan var genellikle orda yapılıyor düğünler de ..ona göre sana bilgi verecem

fatsa merkez canım ışık(kızılay) düğün salonunda ilgin için tekrarv teşekkürler

kızlar ay sonunda gidiyorum am a mesudiyeye gidicem

günaydıın orduu... ay olmuş ayy nerdesiniz kii? bakın hele topiğinizee caanıımmm:)

herkese merhaba bende Ordulu sayılırım artık çünkü Ordu geliniyim 3 gün sonra Ordulu aşkımla sözümüz var ve Orduyu çook merak ediyorum

selmmm bende ordulu dılm unyelıyım :KK70: varmı tekkırazdan

slm kizlar bende ordu geliniym orduya gelmek henuz 1 kere nasip oldu bu findikta da gelmeyi dusunuyorum. herkezi optum

ben ordu aşığıyım gelini değilim kızı değilim . ama çok severim ..

cok ıyı :KK70: ordunun ıncısı dıynce akla ne gelrı.....

bende ünyeliyim kızlar bende ordulu kimse yoktur diyodum ama baya varmış sevindim kan çekiyoya aynı memleketten olmak bi başka yaaa....ORDUNUN GİZLİ CENNETİ YEŞİL ÜNYE

hmm ben ünyeli sayılırım kızlar ekmeğinizi yiyorum sayenizde :)çataltepeliyim:))

doru bıldınz... unyenın koyunden olan varmı

ben taflancık köyündenim duydun mu bilmiyorum...ünye yi çok özledim bu sene fındığa da gidemedik ünyenin temiz havası burnum da tütüyo inşallah :nazar:bayramda gitmek nasip olur...

unye tekkırazlı Oln veya bıLen varmı

X