Ordu///52

kızlar aslen bende ordu -ünyeliyim, çok sevindim hemşerilerimi gördüğüme ama gerçekten çok sessiz burası ((

aslen Ordu Boztepe'liyim arkadaşlar...yok mu başka hemşerilerimiz?? nerelerdesiniz?çok sessiz kalmış burasıııbuyrunnnnnnnnn

mrb.sevgili arkadaşlarım..bir tanıdığım erkek şu son 40 gün içinde ordu;lu,gıda mühendisi,bekar,açık yani tesettürlü değil,annesiyle birlikte oturan bir hemşehrinizle evlenmiş....adını bilmiyorum belki neşe olabilir..böyle tanıdığı.komşusu,arkadaşı olan varsa özelden bekliyorum..önemli...hatta şu an ordu da annesının yanında kalıyorlar...

Son düzenleme:
unuttum.bayan 44 yaşında ve emekli olmuş...önemli..tanıyan var mı...

ordu lu arkadaşlarım çok rica ediyorum bir düşünün.etrafınızda tanıdıklarınızda,gıda mühendisi 44 yaşında,emekli olmuş,hiç evlenmemiş bu son 3 ay içinde evlenmiş,evlendiği adamın kırmızı renault clio arabası var,bu bayan annesiyle birlikte yaşıyordu ordu da..adam bartınlı..ve şu anda orduda bu bayanın evinde yaşıyorlar...bilen tanıyan varsa çok rica ediyorum önemli bilgilerinizi bekliyorum...

Son düzenleme:
merhabalarrr bende samsunluyum fakat iş dolayısı ile evim orduda

merhaba kızlarrr benim de erkek arkadasım orduluuuu seneyeee temmuz ayındaa bende orduya gelin geliorummm kısmetseee :kedi:

sevdiceğim orduulu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…