Ordu///52

merhaba kızlar benımde eşim ordulu.. ben eskısehırlıyım...
ordunun dogası harika bölee hayran hayran bakmıstım ilk gittigimde.. :)
guzel paylasımlar dilegiyle a.s.

çok sevindim ya artık bizimde sesimiz duyulacak ve birbirimizi daha iyi tanıycaz bende ordu merkezde duruyorum eşim ordulu arkadaşlar bi liste yaptınız mı benide ekleyin listenizeŞeniz

yine kimse yok ağlamak istiyorummmmmmmm; )

mrb bende ordulu hemşerinizzz..bende geldim.

ordulu arkadaşlar bir türlü kalabalıklaşamadık kimse yok muuu???hiç ordulu yok mu yaw

Benim annecim Ordu lu Ben de yarı Ordu lu sayılırım değil mi? Ordu ya bağlı bir merkez köy olan Oğmacaköyü nden...

Selam kızlar Ünye de doğmadım ama büyükbabam ordan gelmiş annemde ünye li yani bende Ünye li sayılırım değilmi??:dance:
Ünye yi seviyorum kaydirigubbakcemile3

iyi geceler hanımlar.. bende orduya gelin gelecegım :) eşim ordu/persembeli.. yaza oradayım.. dogası harika superrrr demek bile az gelır ,,bizim buaralar bozkır olduna belkıde buyulendım bukadar.. sevgiler

ben de orduluyum...ordu merkez :) bayramda gidemiorm çok özledim

Köy sakinleri Yağmur Duasına çıkmışlardı.Bütün Köy ahalisi toplandı.İçlerinden birinin elinde Şemsiye vardı. Bu: İNANÇ'TIR. Babalar bebeklerini havaya hoplatır,çocuklar gülmekten bayılır.Yere düşeceklerini akıllarına bile getirmezler.Çünkü babaları onları tutacaktır. Bu: GÜVEN'DİR Yatağımıza girerken yarın uyanıp yaşamaya devam edeceğimize dair teminatımız yoktur.Ama yinede ertesine güne dair planlar yaparız. Bu: ÜMİT'TİR İnancınızı Güveninizi ve Ümidinizi hiç kaybetmemeniz dileğiyle NİCE BAYRAMLAR DİLİYORUM...

gugguludaglarguggulu seninde bayramın mubarek olsun.. tşkler a.s.
ordulular... bayramınız mubarek olsun ..
eşim suan memleketine gitti, ben kaldım burda( hayırlısı..

Araniza bir ordulu daha var duyrulur

Bana süper bir koför ve fotografci önerebilen var mi aranizda hanimlar

Ordunun dereleri aksa yukarı aksa wermem seni elleree Ordu üstüme kalksaa sürmelim ammannn... türkü süperrrrr:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…