Ordu///52

valla ikimiziz heralde selam nasılsııııııınnnnnnn ordudamı oturuyorsun

özledim memleketimi off karyağıncada süper olur ay yaz olsada gelsem melet imi görsem oyyyy

merhabalarrr ,
kızlarrr naslsınızz?? a.s.

dun foxta ordunun tanıtımı vardı baktınız mı? hemen eşime msj cektım orduyu gosterıyorlar die:)
vaha nın sundugu bi programda , mobilya,tekstil vb işyerınıde tanıttı hem.

yeniyil10051.jpg

:teytey:slm arkadaşlar bnde orduluyum yeni katıldım aranıza .ist da yaşıyorum hersene gidiyoruz güzel memleketime .insan yinede özlüyo vallaaa.a.s.

günaydın hemşolarım inş iyisinizdir yeni yılınız hep sağlıklı mutlu huzurlu vede bol paralı geçsin inş.

selam canlar yeni yılınız mutlu huzurlu ve sağlıklı geçsin

merhaba hanımlar bende ordu /aybastı 'lıyım ama orda oturmuyorum......

annem ordulu babam sivaslı ben istanbulda doğdum ama tam bir ORDU FATSA AŞIĞIM diyebilirim, çok güzel bir yer ordu babam sivaslı olduğu halde acayip severdi.

slm kızlar ne zaman buraya baksam kimse yok neden sık sık buraya grmiyosunuz birbirimizle iletişim kurabiliriz hepimiz hemşeriyiz madem böle bir lingiiz var en azından bura aracılıuyla birbirimizle iletişim kuralım bunun içinde sanırım burda buluşabiliriz ama ne zaman burayı ziyaret edsem kimse yok hadin en azında belirli bir saad ayarlayalım ve burda o saadde buluşalım ne dersiniz fikirlerinizi yazarsanız sevinirim kabul edenler birde saad dilimi yazsın saygılar

X