Ordu///52

E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
SLM KIZLAR ÜNYEDEN BEN BAKTIMKİ ORDULULAR İÇİN BİR LİNK YOK DEDİM YAPALIM HEMEN. HAYDİ KIZLAR NEREDESİNİZZa.s.

• Konu Sahibi EU1
Ben varım valla. hem de ünyeliyim. Çok mutlu oldum valla. Zaten ünyem göümde tütüyo. ama az kaldı. He atilimde ben de oradayım.

• Konu Sahibi EU1
benimde eşim ordulu 1 aysonrada nasipse orduya gidecegız ben düzceliyim ama orduyu seviyorum güzel biryer

• Konu Sahibi EU1
Ben varım valla. hem de ünyeliyim. Çok mutlu oldum valla. Zaten ünyem göümde tütüyo. ama az kaldı. He atilimde ben de oradayım.

hadi ya çok sevindim bende yaa. hiçkimse yok zannediyordum ünye den. peki normalde nerede yaşıyorsun.. bende yeni geldim ünyeden 1 ay kaldım muhteşem valla.. denizzz ormal temiz hava... herşey çok güzeldi. 15 gün sonra tekrar gideceğim..ünyede kimlerden sinnn bu arada...

• Konu Sahibi EU1
İstanbul'da yaşıyorum. 1989'dan buyana istanbuldayım. Ünyeye gitme sırası bende öyleyse. Yaklaşık 10 gün sorada ben gideceğim. Bir buçuk ay kalacağım. Hayali bile güzel. ...
ÜNye'de ise Hasanbaba'da yaşıyorum. Bilirsin orayı .....

• Konu Sahibi EU1

bilmem mi hasanbaba yı kim bilmez kii... ünye baya değişiyore bu arada.. yeni projeler var.. bende ünyeye gidiyom bak ikimizde orada olacağız desene...

• Konu Sahibi EU1

merhaba bende fatsalıyım ama istanbul da oturuyorum sevindim böyle bir sayfa acmanıza tşk

merhaba bende fatsalıyım ama istanbul da oturuyorum sevindim böyle bir sayfa acmanıza tşk

ohhh ohhhh toplanın kıslarrr... valla millette duyuralım türkiyenin incisi neresiymiş..bende gidiyom 10 gün sonra memlekete.. çok özledim çokk..

Duydumki ünyemde herkes denize girmeye başlamış. Kıskandım valla. Bekle uzunkummmm geliyom bende.....

Duydumki ünyemde herkes denize girmeye başlamış. Kıskandım valla. Bekle uzunkummmm geliyom bende.....

heee yawww evet annem diyoki evlerde duramıyoruz çok sıcakmış. bebeşim sıcağa alışkın değil umarım hastalanmaz.. ama gidince atlayacağım bende biz mavi denize gidiyoz ama genelde orası daha iyi oluyooo..
amannnn neresi olursa olsun be yaw heryeri güzel ünyemişn

merhaba hanımlar bende ORDU'LUYUM vede çok gururluyum.Ordu kabataşlıyım memleketimi çok seviyorum nasipse 1 hafta sonra ordudayımmmmm.sizlerle olmaktan mutluyum devamı gelecektir diğer orduluların slmlar.

merhaba hanımlar bende ORDU'LUYUM vede çok gururluyum.Ordu kabataşlıyım memleketimi çok seviyorum nasipse 1 hafta sonra ordudayımmmmm.sizlerle olmaktan mutluyum devamı gelecektir diğer orduluların slmlar.

slm canım sende hoşgeldin aramıza. ben çok gitmişimdir kabataşa. çok sevdiğim kabataşlı bir arkadaşım var. güzel sohbetlerinizi bekliyorum kızlşar

selam kızlar ordu'lu degilim ama halamlar yaşıyor orda gördüm gercekten cok harika bir şehir hatta orda yaşamak için babamlarla baya konuştum ama olmadı... GERCEKTEN İNSANLARI OLSUN HERŞEYİYLE GÜZEL BİR İL...

Bende Orduluyum Ve Hala Orduda Yaşiyorum.
Karadenizin Incisi Memeleketim.
Sanirim O Denizini Görmeden Yaşayamam.

selam kızlar bende fatsalıyım

slm kızlar bende ist da yaşıorum ama annem babam Ordulu ve Ordu ya bir çok kez gittim gerçekten süper bir şehir!!!Havası,yeşillikleri ve insanları çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…