Ordu///52

ben ordulu değilim ama ordu ünyede oturuyorum

Son düzenleme:
slm tüm ordulular.kızlar bu linki ben açtım ama maalesefki bir anda yok oluverdim elde olmayan sebeplerden dolayı.ben yokken baya ordulu toplanmış.hepiniz hoşgeldiniz.bu linki devam ettirelim memleketimizde değiliz ama hasreti böle gideririz napalım bizde.ben yeni geldim ünyeden.şimdiden nasıl özledim.nasılda guzeldi oralar yaw...

canım bu topiği açtığın için teşekkürler bende orduluyum şuan istanbulda oturuyorun a.s.

selam kızlar
21 haziran da ordudayım görümcem evleniyooo
çok merak ediyorum orduyu

merhaba kızlar annem ordulu istanbulda oturuyoruz tüm hemşehrilerime kucak dolusu selamlar

kızlar günaydın burdamısınız hemşerilerim huuuuuuuuuuuuu

slm kızlar bende orduluyum merkezinden ama istanbulda yasıyorum 15 yıldır ordu çok güzel yer özlemini çekiyorum 3yıl aradan sonra bu yaz gidiyorum çok mutluyum

ooooooooooo
nerdesiniz hemşerilerim
topimizi yanlız bırakmayalım
huuuuuuuuuuuuuuuu

bende orduluyum hem baba tarafından hemde eşim tarafından tabi eşimin tarafı sadece tesadüfff

slm kızlar nasılsınız ordulu olarak bize ayit bir yerin olması güzel keşke buradan çetle konuşabilecemiz bir alanda olsa ne güzel olurdu dimi mümkün deyilmi acaba gül hani böle bir bölüm açtınya belki olmazmı bunkadarı içinde sağol

:dance:Yaşasınnnnnnnnnn sanırım ağustos sonu gibi bende Orduya gideceğim çok özledim çokk benim bütünnnnnnnnnnnn ailem orduda yaşıyor sadece ben aydında ve çokk yanlızım tabiii birazda onun etkisiyle çookkk özlüyorum memleketimi kokusunu 5 yıl oldu ama değişmem hiçbirşeye.........

slm kızlarrr. ben balıkesirliyim ama gelin gideceğim orduya. ahh ahh çok uzak memleket yaa. ama çok güzel bi yer bayıldım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…