Ordu///52

ahhhhhhh güzel memleketimmmmmmmmm çok özledim havasını suyunu tatlicadiarzu

Değerli arkadaşlarım yönetimin almış olduğu yeni kararlar doğrultusunda selam,günaydın ,iyigeceler ,hoşçakalın gibi mesajlar silinecektir.Teşekkür etmek istediğiniz mesajlara lütfen teşekkür butonlarını veyahut terazi resmindeki rep butonlarını kullanınız
Anlayışla karşılayacağınıza inanıyor ve sizlere bol neşeli muhabbetler diliyorum.
sevgiyle kalın.a.s.

,

slm bnde mesudiyeliyim ama 1 kere gittim oda 3 ay kalmısıtmsırnaşık şey

...............................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
benim annemlerin memleketide ordudur ünye.kdz.daha bi güzel tabi.sevgiler

slm kızlar bende fatsalıyım 2 gün sonra gidiyorum ohhh memleketim benim

selam arkadaşlar bende orduluyum ordu /aybastı en son 1999 depreminde gitmiştim bidaha da gitmek nasip olmadı . orduda doğdum anrada büyüdüm kütahyaya gelin geldim
çokkkkkkk özledim ordumun havasını suyunu herşeyini .....

bende varım ama fatsadan çoooooooooooook özledim... fatsalı veya ordu plakası görsem durup soruyorum tanıdık olabilirmi diye.

Merhaba hanımlar ben de ordu akkuşluyum ancak ankarada yaşıyorum sizin yaşınız da bana yakınmış daha da sevindim ordulular lınkini acıp başlatan ünyeli arkadaşa teşekkürler ben 1973 doğumluyum evliyim 2 cocuğum var noterde yetkili katip idim şimdi calışmıyorum. zaten emeklilik de hayal olacak bu gidişle.aranızda hem ordulu hem de başak burcu olan varmı cok iyi anlaşıyorum kendi burcumdakilerle. her ne kadar bazıları önemsemeselerde.a.s.:teytey:

can ışığı merabalar hoşgeldin aslen bizde ORDU PERŞEMBELİYİZ eşim izin veriyo her yaz gidiyorum anne ve babamın yanına oralar bambaşka yeşilliği ,denizi
öpüyorum benim memleketli kardeşlerimi ,haydi fındıkçılar

merhaba ordulularrrrŞeniz
bi ankaralı olarak banada aranızda yer varmı?:1rolleyes:

[selam Kizlar Bende Orduluyum Ama Istan Bulda Yaşiyorum
Sekiz Yaşina Kadar Orduda Yaşadim Sonra Ver Elini Ist Bul Bir Kaç Kere Gittim Orduya Ama şu Orduyu Gezmek Bir Türlü Nasip Olmadi Siz Orda Yaşayanlar Artik Bizim Yerimizede Gezin Napalim Kader Utansin Bu Arada Ben Ordu Merkezdenim
Gül Açtiğin Bu Sayfa Içinde Teşekkür Ederim Belki Biz Oralara Gidemiyoz Ama Belki Ordakilerle Burdan Bir Iltibat Kurariz Sayende

ay kızlar slm benim eşimde ordulu orduya gittim çok güsel bir yer yeşil ve mavinin birleştiği güsel küçük bi yer ama çok sevdim 3 yıllık evliyim 2 kez gittim heheh:))) sefiyom bee orduyuuu eee kocişi sevinceee memleketinide sevcen ama ben tokatlıyım :))) eşim duymasınnn

yahu kızlarrr ben bu kısmı neden daha önce görmemişim. Bende Ordu- Merkezdenim ama şuan Aydın da oturuyorum.Memleketime aşığım onun gibisi olamaz diye düşünüyorum.Evimde bir sürü Orduya ait doğa resimleri var misafirim olan herkese gösterip memleketimi tanıtıyorum......Çok sevindim bu linki yapmana gül çooook teşekkür ederim.a.s.

Bende Akkuştanim Kizlar Ne War Ne Yok Memlekette Istanbulda Yasiyorumbende Cok ösledim Walla Misss Gibi Hawasini Insanini Inşallah Bu Sene Nasip Olurda Giderim:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…