Ordu///52

selamlar bende bir kez orduya gittim çok beğendim.insanları çok sıcak. yalnız sizlere bişey sormak istiyorum. çayeli ilçesi hakkında bilginiz var mı acaba? nasıl bi yer ve insanları nasıldır?şimdiden teşekkürlera.s.

afedersiniz yanlış oldu çaybaşı yazacaktım:)

benimde eşim ordulu.bende bu yaz ilk defa orduya gittim.

hadi ya çok sevindim bende yaa. hiçkimse yok zannediyordum ünye den. peki normalde nerede yaşıyorsun.. bende yeni geldim ünyeden 1 ay kaldım muhteşem valla.. denizzz ormal temiz hava... herşey çok güzeldi. 15 gün sonra tekrar gideceğim..ünyede kimlerden sinnn bu arada...

ben ordu perşembeliyim ama ünyede 10 sene kaldım ve hala es dost ziyaretine gideriz yerimseniben

Merhabalar bende varım FATSA-YALIKÖYlüyüm ama manisada oturuyorum.1 ay önce oradaydım.Memleketimiz gibisi yok.

hadi ya benim dedemde yalıköyden ama onlar biraz yukarda oturuyo adını duydunu bilmiyorum 'imeçli' derler bizim köye

a.s. MERHABA kIZLAR BENDE ÜNYE'LİYİM AMA BEŞ YIL OLDU GİDEMEDİM:çok üzgünüm::enbuyukkk:

:nazar:SLM KIZLAR ÜNYEDEN BEN BAKTIMKİ ORDULULAR İÇİN BİR LİNK YOK DEDİM YAPALIM HEMEN. HAYDİ KIZLAR NEREDESİNİZZa.s.:nazar:

gül erzurumun neresindesin canım bende orduluyum ama erzurumda yaşıyorum eşim buralı

ok kız ben ona neeeeeee demedim aslında başka bir konuya yazıyodum karıştı frekanslar şekerim

iyi akşamlar arkadaşlarumarım herkes iyidir sizlere iyi saglıklı seneler dilerim efsunn34

slm kızlar bende ordu ulubey liyim ayrı bir oda açmakla iyi yapmışsınız

X