Ordu///52

Merhaba arkadaslar, ben almanyada yasiyorum ama aslen orduluyum, fakat cogu kez ünyede izin yapiyoruz, cünkü akrabalarin bir cogu orda yasiyor.

Ah, Türkiyeyi nasilda özledim simdi, bu yil insallah izin yapmayi planladik. Allahin izni ile insallah hayirlisiyla güzel bir izin yapariz.

nesricim, yazini simdi okudum. Bende Hannoverdenim. Fazla uzak sayilmayiz. Buna cok sevindim iste bak :dance:

Bildigim kadariyla ben kimsenin canini yakmadim ama, benim canimi yakanlar cok oldu. Detaillara girmesem daha iyi, sinirlerim tepeme cikiyor.

Hadi öptüm seni ...:teytey:

ben artvinliyim çokta seviyorum ama ünyeyi çok begeniyorum artvine giderken hayran kalıyorum küçükken demiştimki param olursa ünyeden ev alıcam demiştim kısmet bakalım inş bu hayalim gerçek olur

ben artvinliyim çokta seviyorum ama ünyeyi çok begeniyorum artvine giderken hayran kalıyorum küçükken demiştimki param olursa ünyeden ev alıcam demiştim kısmet bakalım inş bu hayalim gerçek olur

inşallah canım alırsın.ünye çok mükemmel bir yer tam yaşanılacak yer yanii umarım dileklerin gerçek olur birgün... öptümm

SLM KIZLAR ÜNYEDEN BEN BAKTIMKİ ORDULULAR İÇİN BİR LİNK YOK DEDİM YAPALIM HEMEN. HAYDİ KIZLAR NEREDESİNİZZa.s.

cok haklisin iyiki yapmissin bende amerika`da yasiyorum bir ordulu olarak bu linki gordugume cok sevindim. :teselli:

Merhabalar bende varım FATSA-YALIKÖYlüyüm ama manisada oturuyorum.1 ay önce oradaydım.Memleketimiz gibisi yok.

KIZLAR BZİM ORDAN OLAN KİMSE YOKMU:1hug::1hug:

ben 5 sene oldu fatsami gormeyeli sebebi hayatim sende fatsaliymissin,selam

Heeeey ben de Orduluyum. geçen ay gittim tatile. canım ordum şuan yağmur yağıyomuş anacığımla konuştm. bak şimdi, duygulandım yaaa!

bende aslen orduluyum(annem,babam)..fatsa,kumru,ünye ilçelerinin tam ortasında bulunan bi köyündenim..ilçelere aynı mesafede köyumuz..1,5 ay önce gittim gördüm güzel memleketimi...annem babam yazları gidip kalıyolar..eşim çanakkale bigadan ..şimdi kütük ç.kale biga oldu..doğma buyume istanbuldan..

sevgiler

Bende Ünyeliyim bütün hemşehrilerime selamlar.Ben gölcüğez köyünden Yılmaz ailesindenim.Varmı memleketim gibisi havasına suyuna taşına toprağına kurban olayım.Hepinize sevgiler umarım sık sık görüşürüz :1hug:a.s.Şeniz

Kızlar kaçgündür niye sesiniz çıkmıyo

slm kızlar bende orduluyum ve istanbulda yaşıyorum...eşimde ordulu bende bu siteye yeni üye oldum...tekrar görüşmek dilegiyle...

Hoşgeldin Nehir orduluları uyandıralım biraz :1hug::teytey:

evet nurcan haklısın...inşallah ordulu üye sayısı çoğalır umarm...ben şuan işteyim arasıra yazıbiliyorum... görüşmek dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…