Ben burnumu tekrar ameliyat etmek istiyorum, yani bana revizyon gerek, bu yüzden en iyi doktorlari secip email yazdim, resim falan yolladim. Bunlardan biride dr. emre ilhan, cevap yazdi sagolsun, fakat revizyon icin 13.500TL !!!! istiyor. Sanki burnuma altin takacak,bu ne anlamadim. Ben almanyadan, ve sunun farkindayimki, türkiyede doktorlar baya bi ucmaya basladilar. Burdaki fiyatlar bile o kadar yüksek degil. Ama allah var, türkiyedeki doktorlar daha güzel yapiyor, bundan eminim. Ama bu kadarinada pes yani!
ben de yeni foto eklemek istiyorum ama grip oldum. Domuzluk zaten önceden vardı beni etkilemez lülülülülülü burnum patlıcan gibi oldu iyice. Biraz düzelsin de ekliycem yerimseniben
ark daslar ben daha onceden de yazdım bidaha tekrar edeyim...emre bey ii bir dr olabilir.. ama benle yaptığı gorusmede oyle seyler soyledıkı ona olan guvenımı sıfıra ındırdı..ve benım gozumde ınandırıcılıgı yitirdi...samımı olduguna da ınanmıyorum..ayrıca 1 ark das yazmıs para ıstemıyor dıye bılgılendırmek ıcın yazayım..ılk gorusmeden para alınmıyor 2.cısınden 150 tl ıstemıstı benden.. hala ıstıyormu bılmıyorum...zaten benım ıcın onemlı olan para alıp almaması deıldı ısını ii yapan herkez aldıgı parayı hak edıyordur.. ben cok dr a gıttıgım ıcın emre beyın davranıs seklı hıc bırısıne benzemıyordu..buyuzden emre beyı elestirdım baskaları daha degısık dusunebılır..sonucta ben tercıhımı baska dr dan yana kullandım ve sonucu mukemmel oldu...
Kime ameliyat olduğunu sorabilir miyim?
buse12 kullanıcısından alıntıKime ameliyat olduğunu sorabilir miyim?
Salam sevgi1980 necesen. ben azerbeycandan yazirm. Burun ameliyati olmak istiyorum. Bir kere oldum basarisiz oldu. Yine denemek istiyorum. Ama iyi Dr bulmakda zorlaniyorum. Yardimci olurmusun?
buse12 kullanıcısından alıntı
şaşırdım açıkçası cünki benım kafamda soru işaretlerı vardı emre beyle bir kere görüşmüştüm 2.kere tekrardan görüşmek istediğimi söyledim ve benden hiç bir ücret talep etmediler. bu hafta cumartesı günü tasarıma gidicem ve 300 tl ödicem . bu fiyatıda ameliyat ücretinden düşürcekler yani suan ameliyat ucreti 7bin tl ödeme yaparken 6700 tl ödicem
ilk iki görüşmede hiç bir ücret ödemiyorsunuz. ameliyata karar verdikten sonra tasarım için 3. görüşmede 300 tl ödüyorsunuz. bu da size söylenen ameliyat ücretinden düşülüyor. ameliyat gününe birlikte karar veriyorsunuz canım. öncelikle ne zaman olmak istediğini Emre beye söylersin.Emre ey de o tarihlerdeki ameliyat takvime bakar boş yer varsa anlaşırsınız canım. olmadı uygun bir zamana ayarlar zaten merak etme.yarın emre ilhanın ücretsiz ilk muayenesine gidicem ameliyata karar verdim diyelim ne kadar süre sonra ameliyata giriyorum bir de bu muayeneden sonraki muayneler ücretli mi?
canım emre ilhan adlı doktor işini çok iyi yapıyor. 2. amelyatın ise 13.000 tl fiyatı
Selaysel hoşgeldin sanırım yeni üye oldun.sen de mi ameliyat olmayı düşünüyorsun.ben de Emre beye yeni ameliyat oldum.ameliyat öncesi çok araştırma yaptım.emre beyin formunuda çok inceledim ve olumsuz yorumlara raslamadım.buse12 nin yorumuna benim de kafama takılmıştı .emre beyi görünce ve tanıyınca hiç öle olmadığını gördüm.ve şuanda çok çok memnunum.darısı tüm isteyenlere...
bende korkutuğum için 4 kez gittim ücret falan talep etmediler zaten Emre bey kafana takılan bi şey olursa gel demişti ayrıca Emre beyle görüştükten sonra güveni sıfıra inen birine hiç rastlamadım:))buse12 kullanıcısından alıntı
ark daslar ben daha onceden de yazdım bidaha tekrar edeyim...emre bey ii bir dr olabilir.. ama benle yaptığı gorusmede oyle seyler soyledıkı ona olan guvenımı sıfıra ındırdı..ve benım gozumde ınandırıcılıgı yitirdi...samımı olduguna da ınanmıyorum..ayrıca 1 ark das yazmıs para ıstemıyor dıye bılgılendırmek ıcın yazayım..ılk gorusmeden para alınmıyor 2.cısınden 150 tl ıstemıstı benden.. hala ıstıyormu bılmıyorum...zaten benım ıcın onemlı olan para alıp almaması deıldı ısını ii yapan herkez aldıgı parayı hak edıyordur.. ben cok dr a gıttıgım ıcın emre beyın davranıs seklı hıc bırısıne benzemıyordu..buyuzden emre beyı elestirdım baskaları daha degısık dusunebılır..sonucta ben tercıhımı baska dr dan yana kullandım ve sonucu mukemmel oldu...
şaşırdım açıkçası cünki benım kafamda soru işaretlerı vardı emre beyle bir kere görüşmüştüm 2.kere tekrardan görüşmek istediğimi söyledim ve benden hiç bir ücret talep etmediler. bu hafta cumartesı günü tasarıma gidicem ve 300 tl ödicem . bu fiyatıda ameliyat ücretinden düşürcekler yani suan ameliyat ucreti 7bin tl ödeme yaparken 6700 tl ödicem
bende korkutuğum için 4 kez gittim ücret falan talep etmediler zaten Emre bey kafana takılan bi şey olursa gel demişti ayrıca Emre beyle görüştükten sonra güveni sıfıra inen birine hiç rastlamadım:))
hmm emre beye oldun dememk canım aslında benımde param olsa direk ona olurum ama 7.000 tl çok
kesinlikle katılıyorum canım.kaş kere görüşmeye gidersen git görüşme ücreti alınmıyor. önemli olan kararlı olmak. Emre bey kararsız gördüğü kişilere kesinlikle ameliyat yapmıyor. kafasında soru işaretler tamamen kaldıktan sonra eğer hasta ameliyay hazır ise ameliyat yapıyor. doğru olanın da bu olduğunu düşünüyorum.bence bir hastanın öncelikle doktoruna güvenmesi gerekir.bende korkutuğum için 4 kez gittim ücret falan talep etmediler zaten Emre bey kafana takılan bi şey olursa gel demişti ayrıca Emre beyle görüştükten sonra güveni sıfıra inen birine hiç rastlamadım:))
canım aslında Emre bey öle ağzı laf yapan biri gibi gelmedi bana. neyse direk onu söyler. şöle yaparım böle yaparım,mükemmel olacak falan şeklinde konuşmaz yani çok fazla ümit vermez onu biliyorum.doğru ağzı iyi laf yapıyor ama başarılı da işte biraz tuzlu en azından bana göre :))
karazeytin aynı düşünüyoruz banada pek ağzı laf yapıyo gibi gelmedigönül ister ki evet daha da uygun olsun da herkes olabilsin.ancak piyasaya da baktığında fiyatın hiç o kadar da uçuk olmadığını görebiliyorsun.valla ben 3 kuruştan kaçayım diye oldum . sonuç ortada tekrar revizyon olmak zorunda kaldım. önemli olan hakkını vermesi. Ve Emre beyde yaptığı işin hakkını veren sayısız doktorlardan. o yüzden verdiğim paradan hiç pişman olmadım.darısı tüm olmak isteyenlere
kesinlikle katılıyorum canım.kaş kere görüşmeye gidersen git görüşme ücreti alınmıyor. önemli olan kararlı olmak. Emre bey kararsız gördüğü kişilere kesinlikle ameliyat yapmıyor. kafasında soru işaretler tamamen kaldıktan sonra eğer hasta ameliyay hazır ise ameliyat yapıyor. doğru olanın da bu olduğunu düşünüyorum.bence bir hastanın öncelikle doktoruna güvenmesi gerekir.
canım aslında Emre bey öle ağzı laf yapan biri gibi gelmedi bana. neyse direk onu söyler. şöle yaparım böle yaparım,mükemmel olacak falan şeklinde konuşmaz yani çok fazla ümit vermez onu biliyorum.
öncelikle hastanın beklentilerini dinler sonra olabilecekleri anlatır. ondan dolayı da insana güven verir. olmayacak bir şey varsa direk söyler. ben eski burnumu istiyorum dediğimde direk eskiyi unutacaksın dedi:26ne kadar keskin bir ifadesi var dedim içimden:)) başkası olsa eminim farklı konuşurdu.diyeceğim o ki ben güvendim ve çok da memnunum canım. umarım sen de en doğru kararı verirsin.önemli olan güvendiğin doktora ameliyat olman
karazeytin aynı düşünüyoruz banada pek ağzı laf yapıyo gibi gelmedi
ağzı laf yapsaydı kesin ben kabul etmezdim sanırsamkarazeytin aynı düşünüyoruz banada pek ağzı laf yapıyo gibi gelmedi
Emre bey evet kendinden çok emin konuşur.hatta ilk görüşmede kapıdan çıkar çıkmaz eşimle birbirimize baktıkağzı iyi laf yapıyor derken boş biri anlamında demedim kesinlikle yanlış anlaşılmasın kendisinden o kadar emin ki konuşurken rahat rahat anlatıyor ikna kabiliyeti yüksek emeğine saygım var diyorum keşke o kadar imkanım olsa bende ona olurum
bir tane daha doktor buldum TAMER KÖSE 'ye varmı ameliyat olan memnun olan acaba ??? yarın 10 da muayene olucam
ağzı laf yapsaydı kesin ben kabul etmezdim sanırsam
Emre bey evet kendinden çok emin konuşur.hatta ilk görüşmede kapıdan çıkar çıkmaz eşimle birbirimize baktıkve söylediğimiz tek şey"kendine güveniyor" oldu. kesinlikle kendine olan güvenini hissettirmesi bizim karar vermemizde en büyük etken olmuştur. kararımızı o gün verdik ve inan bir an bile tereddüt etmedik.hatta bir an önce ameliyat gününün gelmesini bekledik."güven" başarının anahtarıdır bence. ve herşeyden önce Emre bey işini çok severek yapıyor.darısı senin başına canım
canım burası Emre İlhan'ın sayfası o yüzden burada başka doktorlara ameliyat olan bulamazsın. doktorlar ve öneriler kısmında ararsan bulabilirsin...
çok teşekkür ederimmm güle güle kullan burnunu canım :) maşallah
çok teşekkür ederim canımdaha güzeli senin olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?