umarim hersey istedigin gibi olur. Bende Mayista olucam insallah. Umarim nasil gectigi hakkinda burda bilgi verirsin.
Amelliyatın fiyatını sormuşsunuz 6 bin tl sabit fiyat isini 10 numara yapan bi doktor icin hiçde pahalı degil yalnız hemen randevu almaya çalışın çünkü günler hemen hemen cok dolu.
Amelliyatın fiyatını sormuşsunuz 6 bin tl sabit fiyat isini 10 numara yapan bi doktor icin hiçde pahalı degil yalnız hemen randevu almaya çalışın çünkü günler hemen hemen cok dolu.
Arkadaslar merhaba:) Benımde amelıyatım cuma günü .Ilk gorusmeye gider gıtmez emre beye cok guvendım çok tatlı ilgili bir insan.Kendısı çok tesellı etmeye çalışıyor benı ama korkuyorum dogal olarak.En cok korktugumda verılen narkos .Korktugum kadar yok dimi uyanmakta fln zorluk cekmıyorsunuz
Merhaba benim de ameliyatım Haziran'da.ameliyat sonrası kontrollere hastahaneye mi yoksa muayenehaneye mi gittin .Bende 2 Ocak ta ameliyat oldum Emre Bey'e, kendisini zaten 3-4 yıldır takip ediyordum, Bende deviasyon vardı doktorumuz hem sağlık problemimi çözdü ( ki 4 sene beklediğime yanarım :)) Hem de burnuma estetik yaptı. Benim de istediğim çok kalkık olmayan hafif kavisli ve özellikle ucu çimdik atılmş gibi olmayan güzel bir burundu. Fakat en önemlisi burnumun gözüme batmasının nedeni çenemin küçük ve geride olmasıydı .. Doktorumuzla yaptığımız görüşmeler sonucu çene implantına gerçekten ihtiyacım olduğuna inandık ve sonrasında ...Voila! :) Burun,çene ve elmacık kemikleriyle uyumlu güzel bir yüze sahip oldum :) Emre İlhan gerçekten hem hastalarıyla ilgili hem de işinde oldukça prof. bir doktor. Şu anda 21. günüm burnumda hafif şişkinlikler var ama şimdiden nasıl birşey olacagını tahmin ediyorum.. Ben ameliyata çok rahat girdim inanın bana doktorumuzla burnumun şekli konusunda çok güvenerek girdim ameliyata :)) Sorusu olan arkadaslara yardımcı olabilirim.. ayrıca mesajlaşalım kızlar ki böylelikle fotolarımı gösterebileyim size buradan
Bende 2 Ocak ta ameliyat oldum Emre Bey'e, kendisini zaten 3-4 yıldır takip ediyordum, Bende deviasyon vardı doktorumuz hem sağlık problemimi çözdü ( ki 4 sene beklediğime yanarım :)) Hem de burnuma estetik yaptı. Benim de istediğim çok kalkık olmayan hafif kavisli ve özellikle ucu çimdik atılmş gibi olmayan güzel bir burundu. Fakat en önemlisi burnumun gözüme batmasının nedeni çenemin küçük ve geride olmasıydı .. Doktorumuzla yaptığımız görüşmeler sonucu çene implantına gerçekten ihtiyacım olduğuna inandık ve sonrasında ...Voila! :) Burun,çene ve elmacık kemikleriyle uyumlu güzel bir yüze sahip oldum :) Emre İlhan gerçekten hem hastalarıyla ilgili hem de işinde oldukça prof. bir doktor. Şu anda 21. günüm burnumda hafif şişkinlikler var ama şimdiden nasıl birşey olacagını tahmin ediyorum.. Ben ameliyata çok rahat girdim inanın bana doktorumuzla burnumun şekli konusunda çok güvenerek girdim ameliyata :)) Sorusu olan arkadaslara yardımcı olabilirim.. ayrıca mesajlaşalım kızlar ki böylelikle fotolarımı gösterebileyim size buradan
Merhaba ameliyatı ne zaman oldunuz acaba bana verilen fiyat 7 bın tl hazırında ameliyatım.birde birsey sormak istiyorum ameliyattan sonra kontrollere nereye gıttın muayenehaneye mi yoksa Acıbadem hastahanesine mi
Ben burnumu tekrar ameliyat etmek istiyorum, yani bana revizyon gerek, bu yüzden en iyi doktorlari secip email yazdim, resim falan yolladim. Bunlardan biride dr. emre ilhan, cevap yazdi sagolsun, fakat revizyon icin 13.500TL !!!! istiyor. Sanki burnuma altin takacak,bu ne anlamadim. Ben almanyadan, ve sunun farkindayimki, türkiyede doktorlar baya bi ucmaya basladilar. Burdaki fiyatlar bile o kadar yüksek degil. Ama allah var, türkiyedeki doktorlar daha güzel yapiyor, bundan eminim. Ama bu kadarinada pes yani!
Ben burnumu tekrar ameliyat etmek istiyorum, yani bana revizyon gerek, bu yüzden en iyi doktorlari secip email yazdim, resim falan yolladim. Bunlardan biride dr. emre ilhan, cevap yazdi sagolsun, fakat revizyon icin 13.500TL !!!! istiyor. Sanki burnuma altin takacak,bu ne anlamadim. Ben almanyadan, ve sunun farkindayimki, türkiyede doktorlar baya bi ucmaya basladilar. Burdaki fiyatlar bile o kadar yüksek degil. Ama allah var, türkiyedeki doktorlar daha güzel yapiyor, bundan eminim. Ama bu kadarinada pes yani!
kendisine ameliyat olmayı duşunuyorum görüşmem yakında kendisi çok tatlı birine benziyor
kendisine ameliyat olmayı duşunuyorum görüşmem yakında kendisi çok tatlı birine benziyor
doktorunuza güvenin yeter arkadaşlar...
laelaelaelaelae
resimlerin kaldırılması uygun görüldüğü içindir .teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?