oozzllmm Meme Estetiği Ameliyatı

iki üç saat sonra ameliyata giricem çok heyecanlıyım :18::18::18: narkoz olayından çoookkk korkuyorum dua edin bana :18::18::18:

ayyy canım şu sıralar ameliyattasındır.allah yardımcın olsun.emin ol ayıldığında hiç bişey hatırlamıcaksın.dualarımız seninle :)

uzun süredir giremiyordumm nete geldimm bi baktımm alış verişe bile çıkmışsınnn :)) hayırlı olsunn yenii sütynlerinn tatlımm..bu sefer alış veriş daha keyıflıdır eminim:)))
yaa ozzlmmm foto koymayı düşünüyorum demişsinnn hadii ben ameliyata girmeden koydaa cesaret alayımm sendenn..gercektenn korkuyorumm..ve inan sseninkıleri de çok merak ediyorumm
perşembeden itiaberenn uzun bi süre olmam sanırım bende...hadiii koydaa yorumm yapalımmm canım ya

tamam canım söz yarın koymaya çalışcam sırf senin hatrın için :)) ne gün senin ameliyatın ?

tamam canım söz yarın koymaya çalışcam sırf senin hatrın için :)) ne gün senin ameliyatın ?

bu hafta sonu :18: Allahımm umarımm yardımcı olur kazasız zorunsuz bi şekılde atlatırım bende siiznn gibi..tatlımm zaten uzun bi süree olamam muhtemelen nette ve inan senin fotoları görmem iyi olacak...ank.yı sen görmüşsün canlı canlı hatta için rahat etmişş ne güzell..oda çok memnun anladığımm kadarıylla..onun bi deuzun bi süre olmuşş yaa ne güzeelll..bende 1 sene sonraa öylee mutlu olurumm umarımm

Haklısın şekerim yokken gösteremedik bari şimdi biraz gösterelim dimi ama:)Balenli südyen bi dönem yasak evet,fakat buda geçicek cafcaflı en seksi iç çamaşırlarıda giyebileceğimiz günler gelicek:)Bak ozaman tadından yeniyormu:)1 ay ha vuvvv:)Süpermiş.Hayırlı olsun tatlım:)Masajlar bende de başlıcak c.tesiden itibaren.Sabırsızlanıyorum valla:)

oozzllmm çok geçmişolun çok çokta hayırlı olsun cicişlerin şuanki durumlarını merak ediyorum 1 ay sonra cicişler nasıl?

kızlarr dün çıktım hastaneden çok ağrım var derim çok ama çok gergin ve morarmalar var bu şişkinlikler ne zaman geçer bu arada 325 cc koymuştur doktor.. dokum yoktu..

kızlarr dün çıktım hastaneden çok ağrım var derim çok ama çok gergin ve morarmalar var bu şişkinlikler ne zaman geçer bu arada 325 cc koymuştur doktor.. dokum yoktu..

canım çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda normale dönersin en zor kısmı gitti bu kesin

canım çok geçmiş olsuuunnn.benim de çok gergindi derim ve yağ sürdüm.ozon yağı.badem yağı falan da sürebilirsin.çok fayda ediyo emin ol.beni çok rahatlatmıştı.3 gün ağır sancım oldu sonrasında rahatlamıştım.inşallah en kısa zamanda geçer ağrıların.güzel haberlerini bekliyorum :)

sağol cnm ne zaman başlamıştın yağ sürmeye bende denemek istiyorum çünkü taş gibiler yatarken cok zorlanıyorum dahada geriliyorum koltukatlarım hala şiş bide bu sütyen çok sıkıyor kollarımı hareket ettiriyorum ama tam anlamıyla kullanamıyorum bakalım bugün 3,günüm yarın biraz daha toplanırım inş. bu havada ameliyat olmakta berbat bişeymişş sende zühtü beye ameliyat olmuştun dimi ben 325 takacağını hiç ihtimal vermiyordum büyük durmuyorlar zaten dokum cok azdı biraz yumuşasalar çokk ii olacak

meraba kızlar bişey sorcam iz için hangi kremi kullanıyosunuz, scarex scarfade contractubex bunlardan hangisini alıyım sizce, bide bazıları 1 ay sonra kullanılması gerekiyo demiş geç değil mi

ah petunya ah petunya çook ama çok geçmiş olsun. ben de 1 ağustosu bekliyorum. çok mu oluyor ağrın. bi de bu sıcaklarda. haklısın. sen zor kısmını atlattın arkadaşım. haydi bakalım gözün aydın. bak şimdi sen 325 dedin ya. benim göğüs dokum var 330 istedim samantha fox gibi çıkmam inşallah sedyeden. aaaah. artık sen yaşadıklarını doktor önerilerini kullandığın yöntemleri falan buraya yazdıkça senden kopya çekelim. sonra ben de açacağım kocaman bi başlık. bende isteyen arkadaşlara anlatayım. tekrar acil şifalar dilerim petunyacım

canım ben ertesi gün eve geldim ve yağ sürmeye başladım.inanılmaz rahatlatıyo biran önce sür bence.senin de göğüs dokun yokmuş çatlak falan oluşmasın mazallah.demek sen de zühtü beyin hastasısın.benim de göğüs dokum yoktu ama bana 300 taktı.ben zayıfım epey çünkü göğüs altım 70 geldi yani düşün.neden bana 325 denemedi acaba :))) ben 4. gün çok rahatlamıştım canım yine kollarımı kısıtlı kullanıyodum ama ağrılarım ve gerginlik hissi azalmıştı.ama yağın etkisi olmuştur eminim.benim 1 ayı geçti ama hala sabah kalktığımda ağrılarım var bi süre devam etcek sanırım ama o kadarcık şeyin önemi yok.ama dikkat et kendini yorma derim şekerim.tekrar çok geçmiş olsun :))

meraba kızlar bişey sorcam iz için hangi kremi kullanıyosunuz, scarex scarfade contractubex bunlardan hangisini alıyım sizce, bide bazıları 1 ay sonra kullanılması gerekiyo demiş geç değil mi

canım benim 1 ayı geçti daha krem falan kullanmıyorum.cumartesi kontrolüm var bakalım vercek mi krem

bugün daha iyiyim dün kontrole gittim herşey yolunda çok şükür bu sıcaklarda ameliyatı önermem yani çektiğiniz ağrı bi taraftan bunaltıcı sıcaklar bi taraftan çok zor oluyor neyseki zor kısmını bi şekilde atlattım bir hafta sonra işe başlamam gerekiyor ozamana kadar şu kollarımı tamamen kullanırım umarım ozon yağı aaldım dün gerçekten bi rahatlık veriyor kullanıcam.. zühtü bey krem verdi dikiş yerlerime onu sürüyorum cnm sen zayıf oldugun için 300 koydu demekki ben şuan sporcu sütyende 85 b takıyorum normal sütyende kaç olur bilemiycem senin hala ağrın varmı ya korktum şimdi yumuşadılarmı bari masaj ne zaman başladın ???

daha iyi olduğuna sevindim tatlım. yağ gerginliğini alıyor çok rahatlatır seni.ben 13. gün kontrole gidebilmiştim o kremi o zaman kullanmaya başladım.masajı da o zaman verdi.ama verdiği masaj ovma değil de itme şeklinde 4 taraftan.yarın tandevum var ne diycek bakalım.ben hala yan yatamıyorum tatlım ağrı oluyo illa ki.2 ayı bulur toparlanman demişti.sadece yatarken sıkıntım var yaa yoksa gün içinde unutuyorum silikonun varlığını :)) o kadar benimlermiş gibi geliyo.ama hala sertler.illaki yumuşadı ama meme kıvamına da gelmedi elbet.sanki bacaktaki baldırlar kaslı olduğu için serttir ya öyle gibi tatlım.hr şeyin zamanı var olduk bitti ya gerisi kolay :))

o ağrı sanırım derinin gerginliğinden kaynaklanıyor sırtüstüde hiç yatamam yani yan yatmayı şimdiden özledim bi göğsüm diğerine göre daha şiş ödemden heralde tatlım sen hala sporcu sütyeni kullanıyosun dimi yoksa normale geçtinmi?? ben alışamadım heralde ya yüürken dik duramıyorum senden oldumu normal bişeymi?? randevun güzel geçer herşey yolundadır inşallah cnm :))

kızlar ben geldim tatildeydim bir süredir.. petunyacım ameliyat olmuşsun cok geçmiş olsun 1 haftadan sonra bişeyin kalmaz masajlarını ihmal etme ve yağ sürmede faydalı gerilmeni azaltır.okuduğuma göre paptya-19191da oluyormuş sanırım oda bugün yarın olur yada olmuştur. hepinize cok cokk geçmiş olsun fıstıklar sizde aramıza katıldınız hayırlı olsun memişler.dddd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…