• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oozzllmm Meme Estetiği Ameliyatı

canım senin şafak kaç kaldı gün aldınmı sen ne zamandı fıstık sıra sende artık .dd

şafak 15 tatlımm..hayırlısıyla benimde güzel geçer inş.bende sizlerr gibi mutlu bi şekilde buraya yazarımm..güzeell olcağınıı düşünüyorumm ama o sürec nasıl gececekk sonrası nasıl olacakk??? bi sürüü şeyy..

şafak 15 tatlımm..hayırlısıyla benimde güzel geçer inş.bende sizlerr gibi mutlu bi şekilde buraya yazarımm..güzeell olcağınıı düşünüyorumm ama o sürec nasıl gececekk sonrası nasıl olacakk??? bi sürüü şeyy..

canım az kalmış seninde inş sende olup en kısa zamanda aramıza dönersin sanada yorum yaparız böylee şimdi kafanda deli sorular vardır bunu kesinlikle eminim aynı seyleri yaşadık sonuçta ama olduktan sonra bir bakmışsın unutmuşsun bile zaman cok cabuk geçiyor yani sadece ameliyat olana kadar bi sıkıntı olduktan sonra 1 hafta bir sıkıntı sonra mutluu mesut dolaşcan meme bana göre cok zor değil burun cok zor agrı felan olmasa burunda beklemek varya offf şekil oturması bunda en fazla 2 ay sonra gögüsler senden oluyor anlamıyosun bile kafana fazla bişey takma pozitif ol yeter

:))) gayet iyiyim canımcımmm çok az artık ağrım.ağrı bile denmez ona.yavaş yavaş masaj yapıyorum işte geçen hafta kontrole geldim.evet ne zamandır göremiyoduk seni gezmelerdeydin biliyorum :)) canım benim seni görünce daha çok cesaretlendim zaten.seninkiler gibi olacakları günü sabırsızlıkla bekliyorum şimdi.gerçekten çok çok çok güzellerdi. ben de en kısa zamanda foto çekip koyayım doğru söylüyosun.şimdi kabuklarımın düşmesi için krem verdi doktor onu sürüyorum daha hepsi düşmedi.tamam canım dediklerini harfiyen yerine getircem neticede tecrübe sensin :))) bi de ben çok titizlenirim böyle şeylere uygularım yani.evet senin izlerin çok çok silikti benimkilerde öyle olur umarım.zaten kesi yeri küçücük bişey.şimdi heyecanla yumuşamalarını bekliyorummmmmmm.küçük küçük masajlar yapıyorum işte bakalım :)))

iyi olmana sevindim canım masajlarını ihmal etme fıstık dediklerimi yapacağını biliyorum zaten senin izlerinde hiç kalmıyacaktır .masajlarını ne kadar sık yaparsan o kadar cok yumuşar gerci zühtü bey demiştir ne kadar aralıklarla yapacağını benim gögüslerimden daha güzel olurlar sonuçta bekarsın ben bide emzirmiştim öncesinde senin biraz agrıların fazla olmasıda gögüs dokunun az ve diri olmasından kaynaklı cok normal yani ara ara agrıması silikona bünye alışıyor atmak istediğinden yabancı maddeyi agrılarda ondan oluyor yakında o ufak agrılarında kalmayacak canım

bende çokkk yakında ameliyat oluyorum hem mutluyum hemde stresliyim korkuyorum umarım sorunsuz geçer:18: hastaneye giderken yanımda neler götürmeliyim kızlar tecrübelisiniz yardım edinn bir gece kalmayı düşünüyorum... çok merak ediyorum nasıl olacak:66:

bende çokkk yakında ameliyat oluyorum hem mutluyum hemde stresliyim korkuyorum umarım sorunsuz geçer:18: hastaneye giderken yanımda neler götürmeliyim kızlar tecrübelisiniz yardım edinn bir gece kalmayı düşünüyorum... çok merak ediyorum nasıl olacak:66:

canım hayırlı olsun şimdiden sağlıkla aramıza dönersin inş..hastahaneye giderken kolay giyebileceğin bir kıyafet götür fazla bişey gerek yok zaten ...cok güzel olacaktır allah biran önce senide aramızda görürüz inş yorumlar yaparız..olduktan sonra zaman cok cabuk geciyor

tşkrler kızlar inşallah.. bi an önce ameliyat günüm gelsin istiyorum böyle beklemek çok stresli hep olumlu düşünmeye çalışıyorum kendi kendime moral veriyorum :1:

canım az kalmış seninde inş sende olup en kısa zamanda aramıza dönersin sanada yorum yaparız böylee şimdi kafanda deli sorular vardır bunu kesinlikle eminim aynı seyleri yaşadık sonuçta ama olduktan sonra bir bakmışsın unutmuşsun bile zaman cok cabuk geçiyor yani sadece ameliyat olana kadar bi sıkıntı olduktan sonra 1 hafta bir sıkıntı sonra mutluu mesut dolaşcan meme bana göre cok zor değil burun cok zor agrı felan olmasa burunda beklemek varya offf şekil oturması bunda en fazla 2 ay sonra gögüsler senden oluyor anlamıyosun bile kafana fazla bişey takma pozitif ol yeter

inş.ank.cımm bende mutlu mutluu dolaşacağımm..bişey soracam sana şuan memişlerinn iyice oturmuştur..yumuşsklıkları nasıl özellikle..bide ameliyat olduktan ne kadar sonra denize girebiliyoruzz bi sakıncası varmıı bu konu hakkında bi bilgin varmıı..bide ameliyat sonrasıı ilk günlerimi rahat gecirmemde tavsiyelrin varsaa zevkle dinlerimmm..ne kadarr çok şey sordum dimi :))

inş.ank.cımm bende mutlu mutluu dolaşacağımm..bişey soracam sana şuan memişlerinn iyice oturmuştur..yumuşsklıkları nasıl özellikle..bide ameliyat olduktan ne kadar sonra denize girebiliyoruzz bi sakıncası varmıı bu konu hakkında bi bilgin varmıı..bide ameliyat sonrasıı ilk günlerimi rahat gecirmemde tavsiyelrin varsaa zevkle dinlerimmm..ne kadarr çok şey sordum dimi :))

canım inş sende mutlu olacaksın bizim gibi bu inanıyorum..suan yumuşaklıkları aynı meme dokusu gibi hiçbir fark yok yumuşak yani hiçte elime bir seklik yada silikon gelmiyor doğal bir gögüsten hiçbir farkı yok..ben olduğımda kıştı o zaman havuzu sormuştum yaraların iyileşince denizede havuzada girebilirsin hiçbir sakıncası yok hatta denizin yararı olduğunu söylemişti..6 ay sonra yazın denize gittim ama kabuklar düşünce deniz cok faydalı masaj yaptığından iyi gelir..ilk günler fazla hareket etme agır zaten yasak kaldırmak sırt üstü yatacaksın cok hareket etme doktorun dediklerini yap yere 1 kaç gün sıkıntın olcak o kadar sonra cabuk geciyor herşey ..canım zaten yardımcı olmak için birbirimize burdayız dimi bende cok okudum sordum araştırdım cok normal yanii sıra sende artık:64:

kızlaaarrr sonunda bugün sütyen alışverişine çıktım :)) penye sütyende 80a aldım.aldığım markada 3al 2 öde kampanya vardı.bi tanede balenli sütyen aldım. onda da 80b oldu.tahmin etmiştim 80 olcağımı ama şimdi netleşti :))) balenli aldığım pek bi güzel ama şimdilik 5 dakika giyebiliyorum.bişey olcak diye korkup çıkarıyrum :))) çünkü balenli giyersen şekil bozukluğu olabilir demişti doktorum.epeydir yazamıodum işlerim vardı.artık epeyce iyiyim ama yoğun bi dönem geçiriyorum o yüzden masajlarımı ihmal ettim bilmiom doktorum ne der bu duruma :S

çok geçmiş olsun, bende zühtü beyle görüştüm ama hala cesaret edip karar veremiyorum. Gögüs altında iz kalacak korkum var, koltuk altından mı yaptırsam. Ama zühtü beyde çok iyi keşke koltukaltından da çalışsa. Arkadaş olarak eklersen fotolarına bakalım olur mu :)) çok merak ediyorum

çok geçmiş olsun, bende zühtü beyle görüştüm ama hala cesaret edip karar veremiyorum. Gögüs altında iz kalacak korkum var, koltuk altından mı yaptırsam. Ama zühtü beyde çok iyi keşke koltukaltından da çalışsa. Arkadaş olarak eklersen fotolarına bakalım olur mu :)) çok merak ediyorum

canım korkulcak bişey yok benim 1.bucuk sene oldu ve izlerimi kimse göremez o kadar silik ve aynadan bakıldığı zaman bile alta kaldığından gögüsü kaldırmadan incelemeden anlaşılmıyor bile koltukaltı ameliyatı bana zor geldiğinden bende gögüsaltından oldum ve özzlemmde beni canlı olarak gören bir arkadaşımdır o bile izleri göremedi o kadar silik yani tabi sen bilirsin gerci ama korkulcak birşey yok

canım korkulcak bişey yok benim 1.bucuk sene oldu ve izlerimi kimse göremez o kadar silik ve aynadan bakıldığı zaman bile alta kaldığından gögüsü kaldırmadan incelemeden anlaşılmıyor bile koltukaltı ameliyatı bana zor geldiğinden bende gögüsaltından oldum ve özzlemmde beni canlı olarak gören bir arkadaşımdır o bile izleri göremedi o kadar silik yani tabi sen bilirsin gerci ama korkulcak birşey yok

kesinlikle katılıyorum ankcığım.çok silik kalıyor izler gözümle gördüm yani...bi de zühtü bey gerçekten çok küçük kesikler açıyor.öle göze batacak bişey yok.daha 1 aylık olcam benim bile gözümü çok rahatsız etmiyor.

Canım tekrardan merhaba.Sürecini takip ediyordum.Ama birde baktım ki,sen iyileşip alışverişine çıkmışsın bile:)Güle güle giy canım:)Fakat şu masajlarımı ihmal ettim kısmına takıldım biraz...Tatlım herşeyi ihmal et ama masajı asla.Benim o günlerim gelse de düzenli masajlarıma başlasam die sabırsızlanıyorum.Aman bacım.biraz daha özen ve dikkat;)

Canım tekrardan merhaba.Sürecini takip ediyordum.Ama birde baktım ki,sen iyileşip alışverişine çıkmışsın bile:)Güle güle giy canım:)Fakat şu masajlarımı ihmal ettim kısmına takıldım biraz...Tatlım herşeyi ihmal et ama masajı asla.Benim o günlerim gelse de düzenli masajlarıma başlasam die sabırsızlanıyorum.Aman bacım.biraz daha özen ve dikkat;)

canım sana da çok geçmiş olsun bu aralar pek takip edemiyorum forumu kaçırmışım arada ameliyatını kusura bakma :) bugün 1 aylık oldu benim cicişler :))) yaa masaj konusunu evet aksatıyorum bakalım haftaya kontrole gitcem ne diycek.öle daireler şeklinde masaj vermedi zaten henüz.4 taraftan itme şeklinde masaj verdi biraz yumuşamasını sağlayacak sanırım ama zaten epey yumuşadılar :)))) darısı başına canım seninkiler de 1 haftayı geçmiş bundan sonra keyfini çıkarmak kalıyor :)))evet ben alışverişlerime başladım ama balenli sütyen hala yasak.pek cicili bicili olmuyo ne yazık ki şu durumda aldıkların. ihmal ediyorum forumu bu aralar pek yoğunum ama foto koymak istiyorum en kısa zamanda.olanı gösterelim dimi yaniii :))))

kızlaaarr daha önce soranlar vardı ölçememiştim göğüs ölçümü.az önce ölçtümmm veee göğüs altı 70 göğüs ucu 86 çıktı :))) ne dersiniz ?

kızlaaarr daha önce soranlar vardı ölçememiştim göğüs ölçümü.az önce ölçtümmm veee göğüs altı 70 göğüs ucu 86 çıktı :))) ne dersiniz ?

iki üç saat sonra ameliyata giricem çok heyecanlıyım :18::18::18: narkoz olayından çoookkk korkuyorum dua edin bana :18::18::18:

Back